26 aprilie 2009

Nu mai scriu :(


Nu o sa mai scriu pe blog pana la data de 13 mai 2009 deoarece sunt in clasa a VII-a si am acea teza cu subiect unic si viitorul meu depinde de aceste teze.Probabil ca voi pune doar 20 Vibe's Chart pentru saptamana viitoare.Pana atunci puteti sa ascultati melodiile pe care le-am promovat pe blogul meu si sa votati in continuare la sondajul pe care l-am organizat.Sper ca puteti sa intelegeti pauza aceasta pe care o fac.Promit ca o sa revin in forta.Multumesc pentru intelegere

A fost cutremur

Ieri a fost cutremur in Vrancea in jurul orei 20:18 de 5,3 grade pe scara Richter si s-a simtit puternic in Bucuresti.Sincer m-am speriat .Pe mine m-a prins cutremurul in timp ce faceam un mix,am lasat tot si m-am dus sub tocul usii,noroc ca a fost scurt si nu a fost chiar asa de mare si spre ca nu o sa mai fie unul prea curand .Pe voi unde v-a prins cutremurul?.Mai jos puteti sa imi spuneti parerile voastre.

25 aprilie 2009

Jay Ko - Crazy


Cosmin Marcel Mic, cunoscut drept ,Jay Ko şi-a început activitatea în domeniul muzical-artistic la o vârstă la care, mulţi alţii de seama lui abia prindeau gustul cluburilor.În vârstă de 30 de ani, Dj-ul se poate considera un om realizat atât pe plan profesional, cât şi personal. Din punct de vedere profesional, experienţa sa însumează nenumărate mixuri prin cluburile sibiene şi din ţară, pe lângă Dj, acesta fiind şi Vj Producer & MC.El a început în anul 1995, mixând prin cluburi din Predeal, Turda, Olimp, Sibiu, Arad sau Brăila.Crazy este un nou single al lui.E pe locul 11 in 20 Vibe's chart de saptamana aceasta si e una dintre piesele mele preferate,de asemenea este si unda dintre cele mai difuzate melodie din cluburi.Mai jos puteti asculta noul hit de la Jay Ko - Crazy

Auditie placuta!




Jay Ko - Crazy
Asculta mai multe audio Muzica »

Top 20 VIBE FM 25.04.2009













1.David Deejay feat. Ela Rose - I Can Feel
2.Edward Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love
3.Neylini - Muleyna
4.Dario Zack feat. StarChild - Funky World
5.Bob Taylor feat. Alessia - Deja-Vu
6.Inna - Love
7.Hi-Q - Lose you
8.Yarabi - El Se La
9.Armin Van Buuren ft jaren - Unforgivable
10.Markus Gardeweg feat. Michael Feiner - Fairplay
11.Jay Ko - Crazy
12.Deea Wise - My love
13.Ciprian Lemnaru - Deep In The Night
14.Junior Caldera feat. Elan - The Way
15.Dream City feat. Vanotek - Loving you
16.Nadia Ali - Love Story
17.Cosmic Gate feat Emma Hewitt - Not enough time
18.Dean Coleman feat. DCLA - I Want You
19.Antoine Clamaran feat. Shamel Shepherd - Gold
20.Nick& Deejays - Secret ride

24 aprilie 2009

Inna - Love VIDEOCLIP

Love este al doilea single al ei.Dupa ce a facut ravagii in Top 20 VIBE FM,Inna s-a hotarat sa faca si un videoclip.Filmarile s-au tinut acum 3 zile in apropierea Bucurestiului si au tinut mai bine de 14 ore! Regizor a fost Bobo Barbulescu.Inna a semnat cu un label din America iar piesele ei sunt acum ascultate in numeroase tari.Videoclipul va aparea in curand.Mai jos puteti vedea cateva imagini de la filmarile videoclipului Love.



Smiley - Designed to love you VIDEOCLIP


Designed to love you este noua piesa a lui Smiley si a fost dedicata iubitei lui Laura Cosoi.Videoclipul s-a lansat pe Music Channel.Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga.Videoclipul a fost filmat in Mall-ul Baneasa Shopping CityIn plus Smiley a fost si inca este un cantaret foarte bun si mi-au placut toate melodiile lui.Voi ce parere aveti ?.Mai jos puteti vedea noul videoclip de la Smiley - Designed to love you.
Vizionare placuta!

23 aprilie 2009

iREAL

iREAL este o emisiune in care sunt prezentate niste trucuri,niste iluzii destul de interesante de catre Johannes,un iluzionist foarte talentat.Pe mine ma impresionat foarte mult cand l-au bagat intr-un sicriu in pamant si a iesit singur de acolo.Pe 20 mai la Protv Johannesva fii calcat de un cilindru compactor.Acelasi truc l-a facut si Criss Angell(cel mai bun iluzionist din lume) acum cativa ani.

Ziua Pamantului


În fiecare an, ziua de 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului, ziua când s-a născut mişcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Această mişcare s-a născut în SUA într-o perioadă cand au avut loc mai multe evenimente deosebite, printre care înăbuşirea prin folosirea armelor de foc a revoltei unor studenti împotriva războiului din Cambodgia, ”Masacrul din 4 mai”, apariţia fibrelor optice, succesul melodiei “Bridge over Troubled Water”, ultimul album al formaţiei Beatles, moartea lui Jimmy Hendrix, un accident nuclear în Carolina de Sud la centrala nucleară din Savannah River din apropierea oraşului Aiken (nerecunoscut timp de 18 ani), poluarea foarte mare cu gaze şi fum, considerată ”semn al prosperităţii”. Despre mediul înconjurător a început să se vorbească din ce în ce mai des.


22 aprilie 2009

Vali Barbulescu ft Damon - Inside of you


Ieri,21 Aprilie Vali Barbulescu si-a lansat noua piesa “Inside of you”.Premiera a avut loc pe VIBE FM in cadrul emisiunii Request 629 si pe blogurile Cos95,Monden.info,si Kristofer93.El este unul dintre cei mai buni Dj din Romania.Vali Barbulescu a fost ajutat si de baietii de la Deepside Deejays impreuna cu Damon.Pot sa spun ca mi-a placut foarte mult piesa si este foarte reusita Mai jos puteti asculta noua piesa de la Vali Barbulescu – Inside of you
Auditie placuta!


Vali Barbulescu ft Damon - Inside of you
Asculta mai multe audio Muzica »

21 aprilie 2009

Sondaj:care este cel mai bun soft de mixat ?


Saptamana trecuta am organizat un sondaj in care v-am cerut parerea(celor care se pricep) despre 3 soft-uri de mixat.Acestea au fost Virtual DJ;Ableton Live 08 si Mix Meister.Si voi ati ales Virtual DJ ca fiind cel mai bun soft de mixat,ei bine si eu sunt de aceeiasi parere si multumesc pentru ca ati votat.Mai jos puteti asculta unul dintre cele mai bune mix-uri ale mele facute cu Virtual dj si astept parerile voastre.Nu uitati ca saptamana asta voi organiza un nou sondaj.
Auditie placuta



Dj Coss - Bucovina Dance Party
Asculta mai multe audio Muzica »

Nadia Ali - Love Story


A trecut jumatate de an de la ultimu single Crash and Burn si iata ca ea a intentionat sa scoata pe piata un nou single: "Love Story". Love Story e pe locul 18 in Top 20 VIBE FM si puteti asculta piesa in fiecare seara la Request 629.De asemenea am auzit ca piesa beneficiaza de 3 remix-uri de La Andy Moor si anume Vocal MIx,Dub Mix,EcoDub Mix.Mai jos puteti asculta noul single De la Nadia Ali - Love story
Auditie placuta!


Nadia Ali - Love Story
Asculta mai multe audio Muzica »

David Deejay feat Ela Rose - I can feel


I can feel este noua melodie de la David Deejay si s-a lansat in premiera pe VIBE FM acum cateva saptamani tot atunci a lansat melodia "So bizzare" la Radio 21.Acum "I can feel" este pe primul loc in Top 20 VIBE FM.Melodia este difuzata in fiecare seara la Request 629 si are si un mix special.I can feel este una dintre melodiile mele preferate. Mai jos puteti asculta noua melodie de la David Deejay - I can feel
Auditie placuta!


David Deejay ft. Ali Rosse - I can feel
Asculta mai multe audio Muzica »

Christian Green - La Playa


Am ascultat piesa saptamana trecuta pe youtube si mi-a placut foarte mult cu toate ca e primul single.Piesa este difuzata in fiecare seara la emisiunea Request 629.Christian Green a lucrat la piesa "La Playa"aproximativ 6 luni si a fost ajutat de Daniel Antonescu si Adina Muresan.Artistul spune ca in seturile lui de la VIBE FM si din cluburi exista intotdeauna o influenta lationo completa elemente rock si mult groove.Mai jos puteti asculta piesa lui "Christian Green - La playa"
Auditie placuta !


Christian Green - La Playa (Original Mix)
Asculta mai multe audio Muzica »

Marius - Obsession

Obsession este noul single al lui Marius(ex Akcent).Marius Nedelcu a terminat de filmat si totodata lansat ultimul sau clip “Obsession” . In clip Marius apare langa Alexandra , partenera lui de la emisiunea “Dansez pentru Tine”.Se pare ca Marius se descurca foarte bine si fara trupa Akcent.Piesa are si un remix de la Dj Andi lansata saptamana trecuta pe VIBE FM la emisinea Request 629.Mai jos puteti asculta noul single Marius - Obsession.
Auditie placuta!


Marius – Obsession
Asculta mai multe audio Muzica »

20 aprilie 2009

Samsung Clover

Este vorba de un concept, care poarta denumirea Samsung Clover si este fabricat din materiale reciclabile.
Clover un telefon customizabil, care foloseste 4 elemente modulare, ce ii permit upgradarea prin intermediul celor mai noi tehnologii.Terminalul a fost creat in cooperare cu Samsung Corp. Milano si utilizeaza elementele anterior mentionate pentru implementarea unor functii vizuale, audio, tip senzor si bazate pe locatie.
Acesta nu sunt neaparat produse de catre Samsung ci pot fi dezvoltat de grupuri independente. Mai jos puteti vedea niste poze cu noul model samsung clover.

HI-Q - Lose you (Videoclip in curand)


Formatia HI-Q filmeaza maine,marti 21 aprilie un nou videoclip pentru piesa "Lose you".Pe care o puteti asculta pe marile posturi de radio(kiss fml;Radio 21;VIBE FM;etc.)filmarile se vor tine intr-un club din Bucuresti iar regizor va fi Iulian Moga, care a regizat si ultimul lor clip, “Asa-s prietenii”.Mai jos puteti asculta noul hit HI-Q - Lose you.
Auditie placuta



Hi-Q - Lose you
Asculta mai multe audio Muzica »

18 aprilie 2009

Paste Fericit


Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca armonie, caldura sufleteasca si implinire! Bucurati-va alaturi de cei dragi!Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa va aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi !
Cos95 va ureaza un paste fericit!

Top 20 VIBE FM 18.04.2009













1.David Deejay feat. Ela Rose - I Can Feel (Exclusive on VIBE FM)
2.Edward Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love
3.Bob Taylor feat. Alessia - Deja-Vu
4.AlexUnder Base ft Frissco - privacy
5.Nick& Deejays - Secret ride
6.Inna - Love
7.Dario Zack feat. StarChild - Funky World
8.Neylini - Muleyna
9.Nadia Ali - Love Story
10.Yarabi - El Se La
11.Antoine Clamaran feat. Shamel Shepherd - Gold
12.Armin Van Buuren ft jaren - Unforgivable
13.Markus Gardeweg feat. Michael Feiner - Fairplay
14.Ciprian Lemnaru - Deep In The Night
15.Sirens - Club La La
16.Jay Ko - Crazy
17.Cosmic Gate feat Emma Hewitt - Not enough time
18.Nadia Ali - Love Story
19.Dean Coleman feat. DCLA - I Want You
20.Darius & Finaly - Do It All Night

Geo Da Silva ft Dj Jungle - Far away VIDEOCLIP


Far away este noul hit de la Geo Da Silva ft Dj Jungle.Prima data am ascultat melodia in emisiunea Request 629 dupa VIBE FM si mi-a placut foarte mult.Melodia are si un remix de la Ministry of sound.Geo Da Silva si-a lansat azi pe site-ul Radio 21 cel mai nou videoclip al sau, “Far Away“. Piesa a fost compusa impreuna cu Silviu Paduraru in acelasi timp cu “I’ll do you like a truck“.Puteti viziona mai jos noul videoclip Geo Da Silva - Far away
Vizionare placuta!

17 aprilie 2009

Juan Magan & Marcos Rodriguez - Mueve su pelo


Am ascultat aceasta melodie la emisiunea Request 629 dupa VIBE FM si mi-a placut foarte mult.Are influente latino si este destul de diferita de celelalte melodii gen popcorn house.Mueve su pelo este o noua piesa de la Juan Magan si Marcos Rodriguez si pot spune ca se afla printre melodiile mele preferate.Posibil saptamana viitoare sa intre si in top 20 VIBE FM.Mai jos puteti asculta noua melodie de la Juan Magan si Marcos Rodriguez - Mueve su pelo
Auditie placuta!


Juan Magan & Marcos Rodriguez - Mueve Su Pelo
Asculta mai multe audio Muzica »

Trailer nou "Harry Potter and the Half-Blood Prince


Azi a aparut noul trailer(click pe partea ingrosata a textului pentru a vedea noul trailer) pentru filmul Harry Potter and the Half-Blood Prince care se va lansa in Romania pe 24 iulie.
Poveste:Vara este in toi, dar o ceata neobisnuita pentru acest anotimp bate in ferestre. Harry este in camera sa, asteptand ca pe ace vizita profesorului Dumbledore in persoana. Una dintre ultimele ocazii in care l-a vazut pe director a fost cand acesta purta un duel aprig cu Lordul Cap-de-Mort, iar lui Harry nu-i vine sa creada ca domnul profesor Dumbledore chiar isi va face aparitia tocmai in casa familiei Dursley.
Pentru mai multe detalii vizitati pagina oficiala a filmului(click pe partea ingrosata pentru a vedea pagina oficiala a filmului)

16 aprilie 2009

Aniversare "A State of Trance"


Asta seara incepand cu ora 20:00 fanii muzicii trance se vor bucura LIVE de 10 ore de muzica sarbatorita la nivel mondial, caci Vibe FM te invita sa fii alaturi de Armin van Buuren si headlineri stelari pentru a celebra editia cu numarul 400 a show-ului sau radio, “A State Of Trance”.Viberi adevarati vor avea posibilitatea de a asculta live(Click pe partea ingrosata a textului pentru a asculta live) prima transmisiune din “A State Of Trance 400”, care va avea loc pe data de 16 aprilie 2009, din clubul Butan, Germania.

16 aprilie 1889


Charlie Chaplin, actor şi regizor englez, s-a născut la Londra, în Marea Britanie la data de 16 aprilie 1889. Este considerat a fi unul dintre cele mai mari staruri decinema din secolul XX. Cele mai renumite filme ale sale sunt City Lights, Modern Times şi The Great Dictator. S-a stins din viaţă la 25 decembrie 1977 în localitatea Vevey din Elveţia.Scriu despre el deoarece mi-au placut mult filmele lui mai ales "New Times"care radeam in hohote.

15 aprilie 2009

Bob Taylor ft Alessia - Deja-Vu(By Play &Win)


O noua melodie Dance Deja-vu de la Bob Taylor si Alessia este un nou proiect de la play&win.Hitul se afla deja in top 20 VIBE FM dupa ce era pe ultimul loc iar saptamana aceasta a urcat 15 locuri.Unii zic ca seamana cam mult cu Inna -Hot cu toate ca Deja-vu este cea mai noua fita prin cluburi. si presupun ca saptamana viitoare o sa fie pe primul loc.Mai jos puteti asculta melodia de la Bob Taylor si Alessia - Deja-vu


Bob Taylor feat. Alessia - Deja-Vu
Asculta mai multe audio Muzica »

Liberty Parade 2009


Tocmai ma uitam pe site-ul liberty parade si am vazut ca se pregatesc pentru urmatorul eveniment liberty parade 2009.Line-up-ul incepe sa se contureze, iar cei mai buni DJi incep sa isi faca bagajele pentru Liberty Parade.Anul trecut a fost un mega show de lumini si sunet cu 14 tiruri cu echipamente,6 zile de montaj,scena cu aproape 70 de metri deschidere,ecrane gigantice de led,multe lasere in concluzie trebuie un Liberty parade mult mai bun decat cel din 2008 si sa speram ca vom avea

14 aprilie 2009

Yarabi - El se la


El se la" este noua melodia de la Yarabi. Dupa debutul lor cu ceva ani in urma , se vede ca baietii au lucrat atat la versuri cat si la linia melodica , iar asta face ca intre prima lor melodie “Yarabi” si ultima “El Sila” sa fie o mare diferenta.Pieasa are si un remix de la Dj Rynno si este pe locul 12 in 20 vibe's chart.Melodia are si Videoclip(Click pe textul ingrosat pentru a vedea videoclipul).Mai jos puteti asculta noua melodie Yarabi - El se la.
Auditie placuta!


Yarabi - El Se La
Asculta mai multe audio Muzica »

Neylini - Muleina


Muleina este noul single de la neylini de la MediaPro Music si este un super hit am aflat ca piesa a fost compusa de Adrian Cristescu.Piesa a fost remixata de talentatul dj Andi si se claseaza pe locul 7 in 20 vibes chart si care puteti sa o ascultati in fiecare seara la emisiunea Request 629 dupa VIBE FM.Neylini a mai colaborat si cu Marius Moga si Matteo la piesa cu mine nu tine.Mai jos puteti asculta noua piesa a lui Neylini - Muleina
Auditie placuta !



Neylini - Muleina
Asculta mai multe audio Muzica »

Connect-r - burning love


Burning love este noul single al lui Connect-r lansat saptamana trecuta pe VIBE FM.Seria de remix-uri a lui Dj Andi continua de aceasta data cu un edit la piesa lui Connect-R - Burning love. presimt ca piesa aceasta va intra curand in top 20 VIBE FM de data aceasta Connect-r nu a mai lucrat cu Dj sava cu toate ca au facut niste piese foarte bune ca The reason si sunshine.Puteti asculta mai jos noua piesa a lui Connect-r - Burning love
Auditie placuta !


Connect-R - Burning love (Dj Andi Remix)
Asculta mai multe audio Muzica »

13 aprilie 2009

Oltchimul a pierdut


Campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea a pierdut, duminica, mansa tur disputata acasa in fata danezelor de la Viborg HK, care au reusit sa se detaseze la patru goluri diferenta, scor 28-34 (11-16).
In cealalta semifinala a Ligii Campionilor, Hypo s-a impus in fata echipei maghiare Gyor, scor 26-25. Unguroaicele le-au tinut pe austriece in tensiune pana la finalul partidei. Astfel fetele de la Gyor devin favorite in fata principalei candidate la trofeu!

Returul dintre Oltchim si Viborg va avea loc pe 18 aprilie, sambata viitoare, in Danemarca.

12 aprilie 2009

Sarbatoarea de florii


Duminica Floriilor sau Floriile se sarbatoreste in ultima duminica dinaintea Pastelui. Ea serbeaza sfarsitul postului dar si reinvierea naturii.

De Florii, oamenii merg la biserica pentru a sfinti crengute de salcie pe care le pun la geamuri, la usi sau la porti. In unele parti ale tarii, locuitorii de la sate se incing cu ramurile de salcie peste mijloc. Credinta spune ca acest ritual ii apara de boli si ii face mai robusti. De asemenea, apara casa de rele si o protejeaza de evenimente neplacute. In Duminica Floriilor, gospodinele merg la biserica si curata mormintele stramosilor, agatand de cruci ramurele de salcie.
Din punct de vedere religios, Floriile marcheaza Intrarea in Ierusalin a Mantuitorului.La multi ani tuturor cu numele de florin florina etc.

11 aprilie 2009

"Andra - Femeia" -plagiat sau coincidenta ?

Tocmai am ascultat noul single al Andrei - femeiacompus de Adi Cristescu si am observat ca seamana foarte mult cu melodia lui kelly Rowland & Nelly - “Dilemma” cu toate ca am auzit ca domnul Adi Cristescu e un compozitor foarte talentat si apreciat in Romania si ca nu a fost acuzat vreodata de plagiat si Dilemma a fost un super hit in trecut.Oricum eu cred ca daca sunt 2-3 elemente asemanatoare nu trebuie sa fie neaparat plagiat.Sincer m-am saturat de toate acuzatiile astea de plagiat…in loc sa se bucure omu’/fanu’ ca a scos artistu melodie noua si ca a revenit pe piata..trebuie sa -i gaseasca un deficit si astfel sa-i puna o eticheta de plagiat,iar promovarea sa fie astfel negativa..
Voi ce parere aveti ?



Nelly - Dilemma VS Andra - Femeia
Vezi mai multe video din Muzica »

unul dintre mix-urile mele

Zilele trecute am participat la un concurs dupa VIBE FM numit "Dj superstar mix"cu toate ca nu am castigat un loc in finala pentru mine a insemnat foarte mult acest concurs deoarece am acumulat foarte multa experienta.Mix-urile le-am facut in Virtual dj versiunea 5.2.Am inceput sa lucrez din luna februarie sincer la inceput nu stiam mai nimic asa ca m-am documentat despre acest soft si am inceput sa mixez melodii.Parca dupa fiecare melodie pe care o mixam evoluam din ce in ce mai mult.Eu nu doream sa castig finala vruiam macar o seara sa ma aud la radio,sa imi aud mix-u dar din cate am auzit se primeau peste 100 de mixuri pe zii probabil mult mai bune ca al meu dar ehh asta e viata adica trebuie sa merg mai departe si probabil ca se vor mai organiza concursuri ca acesta.Tin minte ca si in toamna lui 2008 s-a organizat un concurs la fel de catre Doncaffe atunci era pus in joc un peacemaker acum la dj superstar castigai un curs de Dj si o pereche de casti foarte marfa.Astept parerile voastre despre mix-ul meu pe care puteti sa il ascultati mai jos.Eu vreau sa urez concurentilor care au intrat in finala multa bafta
Auditie placuta !



Dj coss -Mas que se la
Asculta mai multe audio Muzica »



Patimile lui Hristos:Asta seara la ProTV


Drama regizata de Mel Gibson se concentreaza asupra ultimelor douasprezece ore din viata lui Iisus din Nazaret. Filmul debuteaza cu scena din Gradina Ghetsimani, unde Iisus merge sa se roage, dupa ce a participat la Cina cea de taina. Tradat de Iuda Iscarioteanul, Iisus este arestat sI dus la Ierusalim, unde este judecat pentru blasfemie de de guvernatorul roman Pilat din Pont.
Controversatul film al lui Mel Gibson a fost de trei ori nominalizat la Premiul Oscar.

La multi ani VIBE FM








Vibe FM - The Dance Floor Radio – sa lansat oficial luni, 7 aprilie 2008, in Bucuresti si in alte 7 orase. “Vibe FM - The Dance Floor Radio – a devenit cel mai tare radio dance din Romania. Avem viata, avem suflet, avem super energie, suntem tineri, o ardem la toate super party-urile de weekend, stim toate cluburile tari din tara, avem gasca si ne place viata. Asta e Vibe FM,astia sunt si ascultatorii lui. 14 - 22 de ani, trendsetteri, cool si pusi pe distractie. Cu un super positive vibe”, spune Manuel Dinculescu, director de programe Radio 21 si Vibe FM. Gasca de la Vibe FM - The Dance Floor Radio ii aduna la un loc pe Vali Barbulescu, DJ Optick, DJ Allen, DJ Andi, Liviu Hodor, Christian Green, Vika Jigulina si Camelia Chenciu, alaturi de Roger Sanchez, Paul Oakenfold, Tiesto, Dominic Minelli si Leo Coosto, plus show-urile Dance Department si Ministry of Sound si mixurile de la Proton Radio USA.

Joc Free Gigi












Pac, pac, nici n-a intrat bine nea Gigi la bulăul preventiv c-au şi apărut pe net, înaintea filmului şi a cărţii la care lucrează Paulo Coelho, joculeţe cu tema "Free Gigi". Deocamdată am dat peste două bucăţi, cîte unul pentru fiecare gol încasat de Steaua la Tîrgu Jiu. Nu mă pricep la jocuri, aşa că tot ce pot spune despre ele ar fi că: primul e chiar complex, avînd şi ceva voce; al doilea conţine la instrucţiuni, mai exact la instrucţiune, o singură frază: "aruncă cu euro în procurori … pac, pac si elibereazal pe Gigi Becali".

Premiera filmului "Hannah Montana"


Miley Stewart este pe cale sa invete ca popularitatea are un pret. Chiar daca ea vrea si pare sa fie o fata obisnuita, pretul succesului se pare ca este prea mare chiar si pentru ea. Viata ei dubla o copleseste acum ca este o mare interpreta de muzica pop. Ea nu mai poate face fata acestui val de succes care se pare ca pune stapanire pe intreaga sa viata. Singura ei scapare este rugamintea catre tatal ei de a o duce intr-o calatorie in orasul ei natal din Tennessee, Crowley Corners unde s-ar putea regasi sau unde ar putea lua o decizie cu privirea la viitorul ei in lumina reflectoarelor.