30 noiembrie 2009

Nick Kamarera feat Phelipe - Reason for love

Nick Kamarera,dupa colaborarile cu cei de la Deepside Deejays iata ca a inceput sa lucreze si singur,Reason for love se numeste noua melodie a lui Nick Kamarera in colaborare cu Phellipe.Melodia a aparut acum cateva zile pe net,suna oarecum ok,dar nu cred ca va fi ceva de capul ei,adica nu cred ca o sa fie prea cunoscuta.Pe Phelipe il stiti din single-ul "I Wanna be i " lansat anul trecut la Vibe FM si ocupand locul 99 in 100 Vibe's Chart 2008 si dintr-un single recent "Breath again" in colaborare cu Dj Rhino & Sylvia.Mai jos puteti asculta noua piesa de la Nick Kamarera feat Phelipe "Reason for love"
Enjoy!

Nick Kamarera Feat Phelipe - Reason For Love (Original Radio Edit)
Asculta mai multe audio Muzica

29 noiembrie 2009

Reclame Vodafone de sarbatori part. 2


In articolul precedent v-am spus ca o sa pun si filmuletele cu reclamele de sarbatori de la Vodafone cu gasca vesela.Sincer mie mi se par geniale reclamele astea de la Vodafone,mai ales reclama de la internet pe telefon aceea "Power to you",asa si despre gasca vesela nu prea stiu ce sa zic,au caterinca in ei,fac glume oarecum amuzante.Mai jos puteti viziona noile reclamele de la vodafone cu gasca vesela combinata la cartela.
Enjoy!



Reclame Vodafone de sarbatori


Acum o saptamana au aparut pe marile posturi de televiziune,reclamele de sarbatori de la Vodafone care zic eu sunt foarte amuzante,acum va prezint reclamele cu Puya,Smiley,Ramona Badescu si Razvan de la "Neaztza cu Razvan si Dani",iar in urmatorul articol va voi prezenta reclamele cu gasca vesela combinata la cartela.De asemenea cei de la Vodafone au facut niste reclame foarte interesante anul acesta care atrage clientul,probabil cele mai bune reclame din acest an.Mai jos puteti viziona reclamele de sarbatori de la Vodafone cu Puya,Razvan de la "Neatza cu Razvan si Dani",Smiley si Ramona Badescu.
Vizionare placuta!




28 noiembrie 2009

O melodie buna:Filo and Peri feat. Aruna - Ashley


Azi va prezint o melodie trance foarte buna,este vorba de proiectul Filo and Peri in colaborare cu vocalista Aruna,"Ashley" se numeste melodia,si suna foarte bine,stiu ca nu prea am vorbit de melodii trance pe blog dar incerc sa va prezint cat mai des melodii destul de bune.Ea a intrat in playlist-ul zilnic vibe fm in urma cu o luna,si a fost difuzata si de cateva ori la "Request 629",cel putin asa stiu eu,prima data am ascultat-o intr-o zi nasoala de marti 13 octombrie tot la Request 629.Single-ul s-a lansat in urma cu o luna la Vandit Records,unde Vibe Fm este partenerul international oficial si a fost inclus in LP-ul "Night Play" ce cuprinde mai multe melodii din proiectul Filo&Peri.Melodia a fost folosita de Dj-i de prima clasa cum ar fi Armin Van Buuren in a "State of Trance" sau Paul Van Dyk in "Vonyc Sessions",trebuie mentionat ca piesa beneficiaza de mai multe remix-uri realizate de Andy Duguid,First State si Alex M.O.R.P.H,dupa parerea mea cel mai bine suna remix-ul de la First State,mai jos puteti asculta single-ul de la proiectul Filo and Peri feat. Aruna - Ashley varianta First State Remix.
Auditie placuta!

Top 20 VIBE FM 28.11.2009















1.David Guetta Feat Akon - Sexy bitch (Club Version Edit)
2.AlexUnder Base ft Frissco - Free (Original Mix)
3.Morris - Havana Lover (Radio Edit)
4.Mossano - Indianotech (David Deejay Remix)
5.Sony Flame - Top Of The World
6.Bob Sinclar feat. Shabba Ranks - Love You No More (Nicola Fasano Remix)
7.Tom Boxer feat. Antonia - Morena (Radio Edit)
8.Madonna - Celebration (Benny Benassi Remix)
9.Ian Carey feat. Steve Edwards - S.O.S (Original Mix)
10.Ella - Surrender (Deepcentral edit)
11.Tiesto & Sneaky Sound System - I Will Be Here (Wolfgang Gartner Radio Edit)
12.Dan Balan - Chica Bomb (Original Mix)
13.Daniel Timanfaya - La Distancia (Original Mix)[New Entry]
14.Anna Grace - Let The Feelings Go (Original Mix)
15.Akcent - How Deep Is Your Love (Hy2rogen & Fr3cky Remix)
16.Booty Luv - Say It (Warren Clarke Vocal Mix)
17.Karizma - On & On (Original Mix)
18.Martin Solveig ft. Dragonette - Boys & Girls (Radio edit)[New Entry]
19.Impact vs. Moving Elements - Blame It On The Sun (Original Mix)[New Entry]
20.David Guetta feat. Estelle - One Love (Original Mix) [New Entry]

27 noiembrie 2009

Premiera The Twilight Saga : New Moon


Ieri a avut premiera in romania mult asteptatul film Twilight:New Moon,povestea de dragoste dintre un vampir si o fata.Nu l-am vazut,dar dupa cate am auzit cica e mai marfa decat primul film Twilight,avand in vedere ca s-a schimbat regizorul,ce pot sa zic,abia astept sa-l vad,poate maine.
Storry:În Saga Amurg: New Moon, cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, idila dintre vampir şi o muritoare prinde un nou contur atunci când Bella Swan (Kristen Stewart) se adânceşte în secretele lumii supranaturale - din care îşi doreşte atât de mult să facă parte - numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte.
După petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) şi familia sa părăsesc oraşul Forks, în dorinţa de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor. Deprimată şi însingurată, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu şi descoperă că, de fiecare dată când îşi riscă viaţa, imaginea lui Edward îi apare în minte. Dorinţa arzătoare de a fi împreună cu el o face să se expună unor pericole din ce în ce mai mari. Cu ajutorul prietenului său din copilărie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaurează o motocicletă veche pe care o va folosi în noile călătorii, iar inima ei îngheţată pare să se deschidă relaţiei cu Jacob - membru al misteriosului clan Quileute care are propriile secrete periculoase.
Dincolo de graniţele timpului şi ale lumii pe care o cunoaştem, Bella şi Edward sunt capabili să îşi sacrifice viaţa pentru a-şi salva povestea de iubire. Un rol decisiv îl vor avea fiinţele supreme din clanul Volturi, cei care împart legea printre vampiri, conducătorii nemiloşi care nu se dau în lături de la nimic pentru a menţine secretă existenţa vampirilor.
Suspansul şi pasiunea care au transformat Amurg într-un adevărat fenomen, se continuă cu multe personaje noi, mult mai multă acţiune, secrete străvechi şi mistere adânci,filmul este oferit de MediaPro Distribution.Mai jos puteti viziona trailer-ul filmului "Twilight Saga : New Moon",voi ce parere aveti ?

25 noiembrie 2009

Un film bun:My Sister Keeper

Acum cateva zile am vazut un film foarte bun,foarte bine realizat,"My Sister Keeper" se numeste filmul si l-am propus vara aceasta ca fiind un film care merita vazut in articolul "Filme de vara" si chiar merita vazut,sincer ori cat de nesentimental ai fi,rece and co. tot iti vor da lacrimile la un moment dat ,deci e prea bine realizat,din punctul meu de vedere este cel mai bun film vazut pe anul acesta,sunt sigur ca va lua multe premii.

Despre Film (Storry)
Brian afla ca fiica lor, Kate (Sofia Vassilieva) este bolnava de leucemie, iar speranta ei de viata este foarte restransa. Cuplul este distrus din punct de vedere psihic, asa ca accepta prima metoda propusa pentru a-si salva fiica, adica crearea unui alt copil asemanator din punct de vedere genetic cu Kate, care pe masura ce va creste va trebui sa ii doneze organe fiicei celor doi. Astfel apare Anna ,care ii va dona lui Kate maduva de care aceasta avea nevoie, iar mai tarziu va trebui sa ii ofere acesteia un rinichi. Spre surprinderea tuturor, Anna isi da parintii in judecata pentru ca acestia sa nu mai poata abuza de corpul ei. Avocatul acesteia, jucat de Alec Baldwin, o va ajuta pe Anna in lupta cu parintii ei, disperati pentru faptul ca cealalta fiica a lor nu isi va primi rinchiul la timp.
Mai jos puteti viziona trailer-ul filmului
P.S(Abia astept sa vad filmul "2012",din cate am vazut din trailer e foarte bine realizat cu toate ca eu nu cred in asa ceva)
Enjoy!!

24 noiembrie 2009

Dance Chart @ 1Music Channel 24 Noiembrie 2009


10.Pitbull - Hotel Room Service
9.Andreea Banica feat. Dony - Samba
8.Dj Andi ft Stella - Freedom
7.Morandi - Colors
6.Maddona - Celebration
5.Dj Sava feat Raluka - Day of september
4.Residence Deejays feat Frissco - Sexy Love
3.Radio Killer - Voila
2.David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch
1.Dan Balan - Chica bomb

Roller Sis - You're a place in my heart


Ieri a avut premiera pe Radio 21 in cadrul emisiunii "Muzica ta" cu Cristi Stanciu si Marian Soci noul single al fetelor de la Roller Sys,Isabella si Lisa,"You're a place in my heart" se numeste noul single,am auzit ca fetele au muncit destul de mult,la mai multe piese,asteptam albumul.Despre noul single stiu ca a fost compus de Adrian Sana,de altfel se aude si vocea lui prin single,cu toate ca a fost compus de Adrian Sana,unele elemente din piese ma duce cu gandul la "That's my name" in colaborare cu Edward Maya,in fine,dupa scandalul acela cu "Se Thelo"nici macar nu stiu ce sa inteleg.Roller sis s-au lansat la inceputul lunii aprilie cu single-ul Se Thelo,care suna foarte bine,ele au revenit in luna noiembrie cu un nou single care zic eu v-a rupe topurile si va avea un succes mai mare ca "Se thelo"(parerea mea),imi place foarte mult si le urez in continuare multa bafta.Mai jos puteti asculta noul single de la Roller Sis - You're a place in my heart.
Enjoy!

Roller Sis & Adrian Sana - You're a Place In My Heart
Asculta mai multe audio Muzica

22 noiembrie 2009

O melodie buna:Vivien O’hara feat Adrian Sana - Too late to cry


Iata,este un sfarsit de saptamana frumos,cu soare afara,toata lumea vesela,alegerile prezidentiale,referendum and co.In acest sfarsit de saptamana va prezint o melodie buna,care suna foarte bine,si care din pacate nu s-a facut cunoscuta,este vorba despre Vivien O'hara in colaborare cu Adrian Sana - Too late for Cry,Vivien O'hara,un nume nou pe scena muzicii romanesti,este o tanara talentata cantareata de opera in prezent studiaza canto clasic la Conservatorul din Cluj.Piesa este compusa de Adrian Sana si te duce putin cu gandul la "In and out of love" de la Armin Van Buuren,in fine.Trebuie mentionat faptul ca este primul featuring din cariera muzicala a lui Adrian Sana.Piesa beneficiaza si de un videoclip care s-a lansat miercuri,18 Noiembrie pe site-ul Radio21.ro,regizor a fost Tom Boxer si s-a filmat acum o luan intr-un club din Bucuresti.Foarte tare piesa,n-am ce zice,are toate sansele sa ajunga hit cu toate ca s-a lansat la sfarsitul lunii august.Mai jos puteti viziona videoclipul si puteti asculta separat si single-ul.
Auditie & Vizionare placuta !

Vivien O'Hara feat Adrian Sana - Too Late To Cry
Asculta mai multe audio Muzica

21 noiembrie 2009

Dj Coss - Mix Your Feelings

Download : Link 1
Tracklist:
1.Deepside Deejays feat. Vanity - Somos Nocturnos (Original Mix)
2.Deepside Deejays feat. Grasu' XXL & Alex - Around The World (Original Mix)
3.Tom Boxer feat Mike Diamondz - Dancing (Extended Mix)
4.Tom Boxer feat Antonia - Morena (Extended Mix)
5.Akcent - How Deep is Your Love (Hy2rogen & Fr3cky Remix)
6.Black Eyed Peas - I gotta feeling (David Guetta Remix)
7.Armin Van Buuren aka Gaia - Tuvan (Extended Mix)
8.Hi-Q - Lose Your (Anhken Remix)
9.Dj Andi ft. Stella - Freedom (Dj Andi Rework)[Vibe Fm Rip]

sper ca v-a placut!!

Top 20 VIBE FM 21.11.2009















1.Morris - Havana Lover (Radio Edit)
2.Mossano - Indianotech (David Deejay Remix)
3.Dan Balan - Chica Bomb (Original Mix)
4.Tom Boxer feat. Antonia - Morena (Radio Edit)
5.Radio Killer - Voila (Original Mix)
6.David Guetta Feat Akon - Sexy bitch (Club Version Edit)
7.Ian Carey feat. Steve Edwards - S.O.S (Original Mix)
8.Sony Flame - Top Of The World
9.AlexUnder Base ft Frissco - Free (Original Mix)
10.Morris - Lost
11.Ella - Surrender (Deepcentral edit)
12.Booty Luv - Say It (Warren Clarke Vocal Mix)
13.Akcent - How Deep Is Your Love (Hy2rogen & Fr3cky Remix)
14.Bob Sinclar feat. Shabba Ranks - Love You No More (Nicola Fasano Remix)
15.Anna Grace - Let The Feelings Go (Original Mix)
16.Madonna - Celebration (Benny Benassi Remix)
17.Tiesto & Sneaky Sound System - I Will Be Here (Wolfgang Gartner Radio Edit)
18.Karizma - On & On (Original Mix)
19.Cascada - Evacuate The Dancefloor
20.Eddy Wata - My Dream (Original Mix)

20 noiembrie 2009

Noul Single Connect-R - People


Asa cum a declarat Connect-r in urma cu o luna in cadrul emisiunii Dance Chart de pe Music Channel ca v-a lansa un nou single numit "People",iar de curand aproximativ 2 zile a aparut pe net noua melodie Connect-r - People care suna destul de bine.Dupa hit-urile ca "Sunshine" si "The Reason" in colaborare cu Dj Sava si "Burning Love" care a facut ravagii vara asta,si "4 the love of the music" in colaborare cu Chris Mayer,Connect - R - lanseaza un nou single "People" si dupa cate am aflat a lucrta impreuna cu Chris mayer,sa speram ca va avea acelasi succes ca "Burning love",si am aflat ca de curand se va lansa si la Vibe fm.Mai jos puteti asculta noul single de la Connect-r - People
Auditie placuta!

Connect-R - People (radio edit)
Asculta mai multe audio Muzica

19 noiembrie 2009

2 Melodii noi de la Deepside Deejays


In cursul zilei de ieri,baietii de la Deepside Deejays au lansat 2 piese pe blogul lor care fac parte din proiectul God Bless House Music,care din pacate au intarziat cu acest proiect din motive ca piesele sunt neterminate,in fine.Una dintre piese se numeste "Going my way",totusi piesa este oarecum veche,a fost lansata vara aceasta la Liberty Parade 2009 si mi s-a parut ca suna mai mult mai bine decat acum,ma rog,toate piesele sunau foarte bine la Liberty.Si inca o piesa "Somos Nocturnos" aceasta piesa este o colaborare intre Deepside Deejays si Vanity un Dj nou,are doar 18 ani,imi place ritmul acestei piese dar vocea aceea strica tot.din cate am inteles proiectul God Bless House Music se va lansa in prima luna a anului 2010,iar eu voi realiza un mix cu toate piesele din acest proiect,trebuie sa mentionez faptul ca melodia mea preferata de pana acum este "Around The World" colaborarea dintre Deepside Deejays si Grasu' XXl & Alex.Mai jos puteti asculta cele 2 piese de la Deepside Deejays
Auditie placuta!

Deepside Deejays - Going My Way (Original Mix)
Asculta mai multe audio Muzica

Deepside Deejays pres. Vanity - Somos Nocturnos
Asculta mai multe audio Muzica

18 noiembrie 2009

Dj Coss press. Mix Your Feelings

"Mix your feelings" este noul meu Dj Set pe care o sa-l mixez live sambata seara incepand cu ora 20:00,si il puteti asculta live pe blogul Cos95.Despre Mix:Voi mixa timp de o ora,cele mai hot piese ale momentului si cateva piese mai vechi,iar numele setului mi s-a parut genial,a fost gasit de ce-a mai draguta si ce-a mai scumpa fata din lume,ea m-a ajutat tot timpul si a fost alaturi de mine,si tin foarte mult la ea,este una dintre cele mai speciale persoane din viata mea si vreau sa-mi cer scuze daca am suparat-o cu ceva si vreau sa spun ca va avea mereu un loc special in inima mea asa ca ii dedic setul,ei (lav u sys :X).Mai jos puteti asculta o melodie buna,pe care o voi folosii in setul meu ,"John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself varianta Cosmic Gate Remix",cum am zis,o melodie buna.Deci va astept sambata incepand cu ora 20:00 pe blogul Cos95,pentu un Dj Set de senzatie!!
Enjoy!

16 noiembrie 2009

Gaia aka Armin Van Buuren - Tuvan


Tuvan,este o melodie trance foarte buna de la Gaia aka Armin Van Buuren.Gaia este un proiect realizat de Armin Van Buuren,desemnat cel mai bun Dj din lume timp de 3 ani consecutiv,si cu toate ca melodia este cam veche,s-a lansat la casa de discuri Armada "The Best Global Dance Label" .Melodia beneficiaza si de un videoclip lansat de curand pe canalul oficial youtube Armada,videoclipul imi aminteste de Liberty Parade:X.Despre melodie pot spune ca este una dintre cele mai frumoase melodii trance pe care le-am ascultat vreodata,suna foarte bine,si va fi inclusa in set-ul meu pe care o sa-l mixez sambata seara(o sa va zic mai multe in articolul urmator).Mai jos puteti asculta Tuvan de la Armin Van Buuren,sper sa va placa.
Enjoy!

15 noiembrie 2009

Tom Boxer ft. Antonia - Morena,my love


Morena,my love este noul single al lui Tom Boxer in colaborare cu Antonia,un nume nou pe scena muzicii din Romania,iar melodia a fost lansata in emisiunea Request 629 @ Vibe fm.Presupun ca il stiti foarte bine pe Tom Boxer,creatorul hiturilor "Dancing","A beautiful day" si multe altele.

Despe Antonia,hmm.este o tanara de 20 de ani care s-a nascut in SUa,canta de la varsta de 10 ani, a facut Scoala de muzica in SUA si a crescut printre oameni de culoare, cantareti de RnB si Soul, stiluri muzicale ce au influentat-o intr-un mod decisiv,ea este cunoscuta pentru single-ul "Roses on fire" in colaborare cu Pink Room si compus de Tom Boxer.

In momentul actual melodia se afla pe locul 14 in 20 Vibe's Chart si beneficiaza de un remix de la Treitl Hammond pe care il puteti asculta mai jos.Melodia imi place,suna foarte bine si are toate sansele sa devina un hit,mai ales ca este o creatie a maestrului Tom Boxer.Mai jos puteti asculta single-ul de la Tom Boxer si Antonia - Morena my love varianta Original Mix si varianta Treitl Hammond Remix.
Auditie placuta!

Tom Boxer feat Antonia - Morena (Treitl Hammond Remix)
Asculta mai multe audio Muzica

Tom Boxer feat. Antonia - Morena (Radio Edit)
Asculta mai multe audio Muzica

O melodie buna :Bloggers - Ma doare o luna


Bloggers este o trupa noua care s-a lansat prin luna septembrie,acest proiect a fost lansat de casa de discuri CatMusic.Trupa are 4 componenti dintre care si vocalist-ul care a colaborat cu Lili Sandu la single-ul Leelee,Mogly sau ceva de genul il cheama.Sincer am auzit de acesti baieti dar nu am ascultat deloc single-ul pana azi dimineata cand l-am auzit la Music Channel.Ce pot sa spun e ca suna foarte bine,e foarte relaxant si imi place,perfect pentru o zi de duminica.Mai jos va invit sa ascultati single-ul de la trupa Bloggers - Ma doare o luna
Enjoy!

14 noiembrie 2009

Impact vs. Moving Elements - Blame it on the sun


"Blame it on the sun" este noul single de la trupa Impact in colaborare cu baietii de la Moving Elements.Melodia s-a lansat saptamana trecuta in cadrul emisiunii Request 629 de pe vibefm,suna destul de bine zic eu.Dupa hitul de anul trecut "Delight"care mi-a placut foarte mult,si de care sincer nu m-am saturat nici acum sa-l ascult,era vremea sa mai lanseze ceva nou cei de la Impact.Parerea mea e ca nu va avea acelasi succes ca si "Delight",vocea de la "Blame it on the sun"suna cam aiurea,in fine.Mai jos puteti asculta noul single de la Impact in colaborare cu Moving Elements - Blame it on the sun
Auditie placuta!

Impact vs Moving Elements - Blame It On The Sun (Extended Version)
Asculta mai multe audio Muzica

Top 20 VIBE FM 14.11.2009















1.Radio Killer - Voila (Original Mix)
2.AlexUnder Base ft Frissco - Free (Original Mix)
3.Mossano - Indianotech (David Deejay Remix)
4.Morris - Lost
5.David Guetta Feat Akon - Sexy bitch (Club Version Edit)
6.Ella - Surrender (Deepcentral edit)
7.Bob Sinclar feat. Shabba Ranks - Love You No More (Nicola Fasano Remix)
8.Ian Carey feat. Steve Edwards - S.O.S (Original Mix)
9.Sony Flame - Top Of The World
10.Morris - Havana Lover (Radio Edit)
11.Madonna - Celebration (Benny Benassi Remix)
12.Booty Luv - Say It (Warren Clarke Vocal Mix)
13.Dan Balan - Chica Bomb (Original Mix) [New Entry]
14.Tom Boxer feat. Antonia - Morena (Radio Edit) [New Entry]
15.Tiesto & Sneaky Sound System - I Will Be Here (Wolfgang Gartner Radio Edit)
16.Cascada - Evacuate The Dancefloor
17.Anna Grace - Let The Feelings Go (Original Mix)
18.Karizma - On & On (Original Mix)
19.Eddy Wata - My Dream (Original Mix)
20.Akcent - How Deep Is Your Love (Hy2rogen & Fr3cky Remix)

13 noiembrie 2009

Andreea Banica ft. Dony - Samba VIDEOCLIP


Azi s-a lansat pe site-ul oficial al casei de discuri CatMusic videoclipul noului single Samba,o colaborare dintre Dony si Andreea Banica.Melodia s-a lansat vara aceasta mai precis in luna august la festivalul de muzica Callatis 2009 si a fost compusa de baietii de la Play&Win .Videoclipul s-a filmat luna trecuta iar regizora fost Tom Boxer,mai multe poze gasiti aici.Parerea mea:Videoclipul nu prea imi place dar in schimb melodia suna foarte bine.Mai jos puteti viziona si puteti asculta noul single de la Andreea Banica ft. Dony - Samba
Enjoy!
Poza Monden.info

11 noiembrie 2009

Residence Deejay's - Sexy Love VIDEOCLIP


Acum cateva zile a avut premiera pe site-ul Radio21 videoclipul piesei "Sexy Love" de la Residece Deejay's.Piesa este destul de veche,cel putin eu am ascultat-o in prima zi a anului 2009.Piesa a intrat in Playlist-ul Vibe fm la sfarsitul lunii iulie,a stat ea ce a stat cateva saptamani in 20 Vibe's Chart,dar a fost hit.Videoclipul a fost filmat in statiunea Mamaia si este vorba despre 2 tineri care se indragostesc dar finalul este tragic,fata fuge cu un motociclist si fac accident,si scapa fara viata.Mai jos puteti viziona videoclipul piesei "Sexy Love" de la "Residence Deejays"
Update:N-am fost prea atent la videoclip si ar trebuii sa rectific o greseala.La sfarsit fata scapa cu viata dar ajunge in scaun cu rotile.
Enjoy!

10 noiembrie 2009

Melodii noi la Request 629 - 10 noiembrie 2009














14 Melodii noi !

Lara - Without Your Love (Original Mix)
Delyno feat. Park Place - I Have The World (Original Version)
Sidney Samson - Riverside (Original Mix)
Dan Balan - Chica Bomb (Original Mix)
Dj Chris Livio - Say Bye (Original Mix)
Taio Cruz - Break Your Heart (Casette Club Mix)
Aisa feat. Dj Yaang - Follow You (Original Mix)
Sahara - Bounce (Original Mix)
Impact vs. Moving Elements - Blame It On The Sun (Original Mix)
Hi-Q - Hello, Say Hello (Original Mix)
Dj Layla feat. Dee-Dee - City Of Sleeping Hearts (Original Mix)
Deep & White - 4 Love (Extended Mix)
Akcent - How Deep Is Your Love (Hy2rogen & Fr3cky Remix)
Deepcentral - In love (Radio Mix)

9 noiembrie 2009

Melodie noua : David Deejay - Calanderia


Calanderia este o noua melodie de la David Deejay care a aparut pe net acum cateva zile.Este o melodie de club,fara voce si suna destul de bine.Saptamana trecuta v-am prezentat si noua melodie de la Ella Rose in colaborare cu David Deejay,sa speram ca in curand vor lansa si un single oficial.Dupa hiturile Sexy Thing,Nasty Dream,So Bizzare si I can Feel,si dupa un remix foarte bine realizat la piesa Indianotech de la Mossano unde trebuie sa mentionez ca a stat timp de 3 saptamani pe locul 1 in Dance Chart,David Deejay lanseaza o melodie noua cu un nume destul de "bizar" "Calanderia".Mai jos va invit sa ascultati noua piesa de la David Deejay - Calanderia
Auditie placuta!
UPDATE!!! David Deejay isi v-a lansa noul single oficial in curand,David Deejay ft Dony - Temptation

David Deejay - Calanderia
Asculta mai multe audio Muzica

8 noiembrie 2009

Top 20 VIBE FM 8.11.2009
















1.Radio Killer - Voila (Original Mix)
2.David Guetta Feat Akon - Sexy bitch (Club Version Edit)
3.Tiesto & Sneaky Sound System - I Will Be Here (Wolfgang Gartner Radio Edit)
4.Ella - Surrender (Deepcentral edit)
5.Mossano - Indianotech (David Deejay Remix)
6.Madonna - Celebration (Benny Benassi Remix)
7.Cascada - Evacuate The Dancefloor
8.Bob Sinclar feat. Shabba Ranks - Love You No More (Nicola Fasano Remix)
9.Morris - Lost
10.Sony Flame - Top Of The World
11.AlexUnder Base Feat. Frissco - Free (Original Mix)
12.Ian Carey feat. Steve Edwards - S.O.S (Original Mix)
13.Dario Zack feat. Starchild - My Baby
14.Eddy Wata - My Dream (Original Mix)
15.LMFAO vs. Chuckie - Let The Bass Kick In Miami Bitch
16.Morris - Havana Lover (Radio Edit)
17.Booty Luv - Say It (Warren Clarke Vocal Mix)
18.Anna Grace - Let The Feelings Go (Original Mix)
19.Karizma - On & On (Original Mix)
20.Dj King Serenity feat. Lady Kimm - Clap Your Hands

5 noiembrie 2009

Deepside Deejays ft Alex & Grasu XXL - Around the world


In sfarsit a aparut o noua piesa din proiectul "God Bless House Music",Around the world se numeste noua piesa,si ieri a avut premiera pe site-ul Radio21 impreuna cu videoclipul.Totusi cred ca baietii au ramas cam in urma cu proiectul God Bless House Music pe care vi l-am prezenat la sfarsitul lunii septembrie.Despre noua piesa pot spune ca suna foarte bine si videoclipul este foarte reusit,desigur ca in toate videoclipuril celor de la Deepside Deejays nu puteau lipsii fetele :>,videoclipul a fost filmat luna trecuta in studiourile Atlantis in regia lui Iulian Moga.Mai jos puteti viziona videoclipul piesei Around The World.
Enjoy!

Deepside Deejays Feat. Grasu XXL & Alex - Around The World
Vezi mai multe video din Muzica

4 noiembrie 2009

Un remix bun:Akcent - How Deep is Your Love (Hy2rogen & Fr3cky Remix)

Luna trecuta v-am prezentat noul single Akcent - How Deep is Your Love,acum va prezint un remix realizat de grupul Hy2rogen & Fr3cky,care suna foarte bine,sincer eu l-am ascultat de vreo 10 - 11 ori pana acum.Mai jos puteti asculta remix-ul realizat de Hy2rogen & Fr3cky.

Enjoy!

Akcent - How deep is your love (Hy2rogen & Fr3cky Remix Radio Edit)
Asculta mai multe audio Muzica

Un videoclip nou:Pitbull ft Akon - Shut it down


Shut it down este o colbaorare mai veche dintre Pitbull si Akon si acum cateva zile au lansat si videoclipul piesei

.Pitbull aka Armando Christian Pérez este un cantaret de muzica Pop nascut in Miami,primul debut a fost in 2002 cu single-ul Kings of Crunck in colaborare cu Lil John,primul album a fost lansat in anul 2004 intitulat M.I.A.M.I el a fost influentat de poetul cubanez Jose Marti si de hip-hop-ul din Miami si a devenit cunoscut abia anul asta prin hit-ul "I know you want me".Si am aflat ca se va lansa in curand si videoclipul piesei "Fresh Out the Even"colaborarea dintre Jenifer Lopez si Pitbull

Akon a descoperit pentru prima data hip-hop-ul in New Jersey, dar lumea infractorilor, ajungand la inchisoare pentru furt de masini. Timpul pe care l-a petrecut in arest, l-a folosit pentru a-si lucra ideile muzicale. Dupa ce a fost eliberat, a continuat sa compuna si a inceput sa inregistreze, reusind astfel, in anul 2004, sa lanseze albumul sau de debut `Trouble`. Acesta include piese care au avut mare succes, precum `Locked Up`, `Lonely`, `Bananza (Belly Dancer)`, si `Ghetto`. `Locked Up` a ajuns in Top 10 US si in Top 5 UK. `Ghetto` a devenit hit radio, dupa ce a fost remixata pentru a include versuri ale legendarilor Notorious B.I.G. si 2Pac.

Mai jos puteti viziona videoclipul piesei "Shut it down" de la Pitbull & Akon
Enjoy!

Shut it Down feat. Akon



Pitbull MySpace Video

Single nou: Sahara - Bounce


Azi,am ascultat pe Monden.info noul single de la trupa Sahara,Bounce se numeste noul single si a fost lansat pe canalul oficial youtube Doctor Studio,studioul lui Costi Ionita unde au luat nastere mai multe hituri.Dupa hiturile "Tyale" si "Belleza",trupa Sahara revine in "fortzaa" cu un nou single.Este o melodie de club,probabil ca o sa apara in curand si pe Vibe Fm,iar videoclipul va fi lansat saptamanile urmatoare.Mai jos puteti asculta noul single de la trupa Sahara -Bounce.
Enjoy!

Sahara - Bounce
Asculta mai multe audio Muzica

3 noiembrie 2009

Melodii noi la ViBE FM

Dj Osaka & Van Sergio - Save Me Girl (Radio Edit)
LMFAO vs. Chuckie - Let The Bass Kick In Miami Bitch (Radio Mix)
Karizma - On & On
Morris feat. Sonny Flame - Havana Lover
Tom Boxer feat. Antonia - Morena (Radio Edit)
Tomcraft - Loneliness (Orli & Da Ragnio Remix)
Morgan Page feat. Lissie - Fight For You (Sultan & Ned Shepard Remix Radio Edit)
Booty Luv - Say It (Warren Clarke Vocal Mix)

2 noiembrie 2009

Un videoclip bun: Chris Brown - I can transform ya


Saptamana trecuta am ascultat noul single de la Chris Brown in colaborare cu Lil Wayne si Swizz Beatz.Piesa suna destul de bine dar mai mult imi place videoclipul,imi aduce aminte de filmul "Transformers",foarte bine realizat,mai ales transformarile acelea.Cel mai mult mi-a placut partea aceea cand se tranfsorma Lil Wayne intr-un Bugatti,foarte tare.Mai jos va invit sa vizionati videoclipul piesei "I Can transform ya" de la Chris Brown,Lil Wayne si Swizz Beatz,
Enjoy!

1 noiembrie 2009

Single nou:Edward Maya - This is my life


Ieri Edward Maya a lansat pe site-ul lui,noul single oficial.This is my life se numeste noul single si este o colaborare cu dj-ita de la Vibe Fm,Vika Jigulina,trebuie mentionat faptul ca este foarte asteptat acest single,pe site-ul lui a aparut cateva update-uri ca single-ul se va numii Desert Rain sau Twilight,ei bine azi aflam ca single-ul se numeste "This is my life"."This is my life" imi place dar ma asteptam la mai mult din partea lui,de exemplu in noul lui single este absent acel sound extraordinar de acordeon,si cred ca ar fi sunat mult mai bine daca ar fi predominat vocea Vikai,in fine,sa speram ca va avea acelasi succes ca "Stereo Love".Mai jos puteti asculta noul single de la "Edward Maya - This is my life"
Enjoy!