29 noiembrie 2010

Keepflow & Basstype feat. rUana - High

De curand am dat peste o melodie foarte reusita, foarte ok, de la un producator tanar din Romania, destul de cunoscut.Este vorba de Basstype, un tanar de 17 ani.S-a facut cunoscut prin zeci de piese de calitate, unele chiar foarte bune.Cea mai recenta piesa se numeste "High" si este o colaborare cu Keepflow si rUana.

Am aflat ca piesa este difuzata in FM, mai exact pe posturile Kiss Fm si Vibe FM, mi se pare o mare realizare.Pe langa asta piesa "Everything" semnata Basstype & Joshua a fost inclusa pe mai multe discuri de muzica distribuite pe net, iar Basstype s-a facut remarcat in intreaga  Europa.Fara alte comentarii mai jos puteti asculta "High" de la Keepflow & Basstype ft. rUana
Enjooy! 

28 noiembrie 2010

Videoclip: Armin van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us

"This Light Between Us" este cel mai nou single de la Armin Van Buuren, single extras de pe albumul Mirage, lansat la inceputul lunii septembrie.Single-ul este o colaborare cu Christian Burns, si pot spune ca este una dintre cele mai tari piese de pe "Mirage".

Ieri a aparut si videoclipul, pe canalul oficial de youtube al casei de discuri Armada Music.Un videoclip cat de cat ok, nu are o poveste prea interesanta, sa zicem ca e specific Dj-ilor.Armin mixeaza iar Christian Burns canta si el pe acolo.Fara alte comentarii mai jos aveti videoclipul.
Enjoy!

Single nou: Radio Killer - Lonely Heart

Dupa succesul pieselor "Voila" si "Be Free", trupa Radio Killer, lanseaza un nou single cu o noua voce."Lonely Heart" se numeste noul single, si este o colaborare cu Catalina Ciobanu aka Lee Heart, vocea single-ului
"Lonely Heart".
Mai jos aveti comunicatul de presa Radio Killer:

Lonely heart este o piesa plina de energie, pe care o dedicam tuturor celor care cred ca doar muzica poate sa te trezeasca la viata, te poate conecta cu oamenii din jur si te poate aduce in club indiferent de unde te afli in acel moment; tuturor celor care iubesc totul in general si muzica in special”
Noua voce Radio Killer se numeste Lee Heart, are 20 de ani si se mandreste ca a cantat pe scena alaturi de Black Eyed Peas.
Lee Heart a castigat peste 15 premii la concursuri nationale si internationale de muzica, a studiat muzica la Scoala Populara de Arte iar acum ia lectii de jazz.

Piesa Lonely heart a fost produsa in studiourile HaHaHa Production de aceeasi echipa de producatori condusa de Smiley - cel care a fost si vocea proiectului pana in prezent.

Profitand de ocazia lansarii noului single, cei de la Radio Killer prezinta si noul www.RadioKiller.ro , care este acum mult mai intuitiv, mai interactiv, mai usor de folosit, dar la fel de "jucaus".
Tot pe www.RadioKiller.ro puteti gasi acum si blogul celor de la Radio Killer [www.blog.radiokiller.ro] - o platforma online care va va tine conectati cu noutatile Radio Killer intr-un mod cat se poate de practic si de rapid.

Proiectul Radio Killer s-a lansat acum 14 luni cu piesa Voila, piesa ce a urcat rapid in topul preferintelor muzicale, atat in randul ascultatorilor din Romania cat si in randul celor din Germania, Rusia, Spania, Grecia, Cipru, Italia sau Turcia, iar Be Free, cel de-al doilea single Radio Killer a continuat succesul piesei Voila, cucerind noi teritorii ca Suedia, Finlanda, Danemarca, Olanda, Polonia sau Ucraina.
Ca o incununare a succesului international, piesa Be free se gaseste chiar si in acest moment pe locul 3 in topul celui mai popular dance-radio din Spania"
Fara alte comentarii va las cu noul single de la Radio Killer - Loney Heart
Enjoy!

Vali BARBULESCU,Smiley, Grasu XXL si alti invitati @ Balul bobocilor Tudor Vianu

Peste cateva zile va fi balul bobocilor din Colegiul National de informatica "Tudor Vianu", mai exact marti pe 30 noiembrie, un bal ce este foarte bine organizat, din cate am inteles.Sincer eu abia astept acest eveniment, de ce? Pe langa faptul ca in Vianu am cei mai buni prieteni, balul se tine intr-o locatie super si anume in Club Bambo si pe langa asta mai vin si o gramada de artisti foarte apreciati.Artisti precum Vali Barbulescu, Smiley,Grasu XXL,Suie Paparude etc.
De asemenea evenimentul are si un site oficial, acolo puteti vedea perechile participante la miss/mister, si va puteti face o parere.

Biletele s-au pus in vanzare de ceva timp, pretul fiind foarte accesibil (35 de lei), din cate am auzit s-au vandut ca painea calda,intrucat nu mai sunt.Dar daca vreti sa mergeti la eveniment, puteti sa achizitionati un bilet la intrarea in club, pretul fiind 45 de lei in ziua respectiva.Evenimentul va fi prezentat de cel mai pozitiv Dj de la 21, Vali Barbulescu.Va povestesc mai multe dupa bal.

27 noiembrie 2010

Dance Mix (Cosession) #6

Download:Link
1.Armin van Buuren feat. Susana - Desiderium 207 (Album Version)
2.Miguel Bose - Jurame (Armin van Buuren Remix)[A State Of Trance RIP] 
3.Oceanlab. - On A Good Day(Above & Beyond club mix)
4.Nadia Ali - Triangle (Myon & Shane 54 Classic Extended Mix)
5.Cosmic Gate - Back to Earth (Arty Remix)
6.Cosmic Gate - Back to earth (Jochen Miller Remix)
7.Cosmic Gate - Exploration Of Space (Back 2 the future remix)
8.Sophie Sugar vs. Sunlounger feat.Zara - Lost Together (Armin van Buuren Mashup)
9.Aruna ft. Mark Eteson - Let Go (Nic Chagall Remix)
10.Above & Beyond ft. Richard Bedford - Thing Called Love (Club Mix)

Top 20 Vibe FM 27 noiembrie 2010

1.Martin Solveig - Hello (Original Mix)
2.Vali Barbulescu - Addicted 2010 (David Deejay Remix)
3.Dr. Kucho feat. Marta Bolanos - La Tarde Se Ha Puesto Triste (Original Mix)
4.2-PM feat. Mr.Z - Yakalelo (Original Mix)
5.Adara - Day And Night (Original Mix)
6.Simina - Hold Me In Your Arms
7.Peter Luts - The Rain (Original Mix)
8.Impact vs. Mooving Elements - Today (Original Mix)
9.Akon feat. Clinton Sparks - Once Radio (David Guetta Mix)
10.Faithless - Insomnia 2010 (Original Mix)
11.Serge Devant feat. Hadley - Ghost (Club Mix)
12.Junior Caldera feat. Keely Pressly - A Little Bit More (Radio Edit)
13.Swedish House Mafia ft. Pharell - One (Your Name)
14.Dj Nil & Miss N feat. Turbo B - The Power (Original Mix)
15.Antoine Clamaran feat. Soraya - Live Your Dreams (Original Mix)
16.Lanfranchi & Farina feat. Ray Johnson - Sun And Love (Radio Edit)
17.Pitbull feat. Akon - Shut It Down (OneLove Extended Mix)
18.Sunfun ft. Adaggio - I Feel Love (Original Mix)
19.Kylian Mash Ft Akon & Glasses Malone - Club Certified (Official Version)
20.Cascada - Pyromania (Original Mix)

The best remix: Vibers ft. Connect-R - Free Your Mind (Dj July & K-Liv Remix)

Anul se afla pe sfarsite, iata ca mai e o luna si cateva zile pana in 2011, si nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.Anotimpul meu preferat este vara, de ce? pentru ca atunci sunt cele mai tari petreceri, se intampla tot felul de lucruri super, si ramai cu niste amintiri placute.Una dintre cele mai placute amintiri ale mele din vara aceasta, este Liberty Parade.Liberty Parade, este cel mai mare eveniment Dance din Romania.De asemenea in fiecare an, evenimentul are cate un imn.

Imnul de anul acesta a fost realizat de Vibers (mai multi DJ din gasca Radio21& Vibe FM) si Connect-R.Desi au fost cateva nemultumiri, cum ca imnul ar suna mai bine fara vocea lui Connect-R, acesta a prins totusi.Dupa ce au lansat imnul, cei de la Vibe FM au organizat un concurs de remixuri, si au pus proiectul imnului pe net.

Atunci mai multi si-au incercat norocul, l-au remixat si au aparut pe net tot felul de variante, de abia mai gaseai varianta originala.Zilele trecute am ascultat un remix foarte bun, cel mai bun remix dupa parerea mea.Remixul vine de la Dj July & K-Liv, o varianta super, ce iti da chef de petrecere.Mai jos puteti asculta Free Your Mind varainta "Dj July & K-Liv Remix "
Enjoy!
Vibers feat. Connect-R - Free Your Mind (Dj July & K Liv Radio Edit)
   
  Asculta  mai multe  audio   diverse

26 noiembrie 2010

Concert: DJ Sava & Raluka, Puya si Alex

Ok, gata cu toamna, iarna se pare ca prinde puteri, afara e din ce in ce mai frig.Chiar azi ma uitam la tv si am vazut ca in unele zone, zapada s-a depus destul de bine.Asa ca maine se deschide patinuarul din Drumul Taberei.Va fi o deschidere spectaculoasa pentru ca vor canta Alex, Puya si Dj Sava& Raluka.Din cate am aflat, tot maine se deschide si patinoarul din Floreasca, acolo am patinat prima data, preferatul meu pot spune.

Deci cine vine la concert ?

Teaser: Sunrise Inc feat Liviu Hodor – Still the same

Dupa "Lick Shot" baietii de la Sunrise Inc lanseaza un nou single, in colaborare cu Liviu Hodor.Chiar azi dimineata am vazut pe contul de facebook al trupei un teaser al noului single.Piesa se numeste "Still the same" si va fi lansata cat de curand.Pana atunci mai jos aveti un teaser de 42 de secunde al noului single "Still the same"
Enjoy!

25 noiembrie 2010

Single nou: Alex Velea - One Shot

O melodie foarte buna: Akon feat David Guetta – Once Radio

De curand am ascultat o melodie foarte frumoasa de la Akon si David Guetta.Melodia se numeste "Once Radio" si a fost lansata la inceputul lunii septembrie.Melodia nu este inclusa pe niciun album, dar David Guetta se ocupa de promovarea acestei piese."Once Radio" se aude si pe Vibe FM de cateva saptamani, ba chiar a intrat si in 20 Vibe's, clasamentul celor mai hot 20 de piese din playlist-ul Vibe FM si se afla pe locul.Imi place aceasta noua schimbare, dar mai mult imi place "Once Radio". Deci ce parere aveti?
Auditie placuta!

24 noiembrie 2010

Single nou: Edward Maya ft. Vika Jigulina - Desert Rain

Dupa hiturle "Stereo Love" si "This is My Life", Edward Maya lanseaza cel de-al 3-lea single din cariera lui, numit "Desert Rain".Despre noul single s-a tot povestit de la inceputul anului, luna trecuta v-am prezentat si eu un teaser, iar azi 24 noiembrie, in sfarsit s-a lansat.

Edward Maya a lansat cel mai recent single "Desert Rain" la propriul sau label Mayavin Records, dupa cum bine observati in varianta de mai jos se aude din 10 in 10 secunde "Mayavin Records" :)).
Sa speram ca va "Desert Rain" fi al 3-lea hit marca Edward Maya, pe langa asta, in momentul actual single-ul "Stereo Love" se afla pe locul 37 in Billboard Hot 100.

Fara alte comentarii mai jos puteti asculta cel mai recent single de la Edward Maya si Vika Jigulina, "Desert Rain"
Enjoy!

23 noiembrie 2010

De ce sa iti faci un blog?

Azi voi vorbi despre o tema destul de interesanta si anume "de ce sa iti faci un blog?".Bun, probabil multi dintre voi v-ati gandit sa va faceti un blog, dar ba lenea a fost prea mare, ba nu aveti timp sa va ocupati de asa ceva.

Pot sa va spun ca in cazul meu, a fost ceva intamplator sa-mi fac blog.Nici nu ma gandeam la ceva serios,adica voiam sa scriu doar pe o perioada de timp, cand nu aveam ce face.Iata ca blogul a devenit o activitate zilnica, practic face parte din viata mea.Acum la aproape 2 ani de cand l-am infiintat, foarte greu imi e sa renunt la el, de ce? pentru simplul fapt ca am facut totul din placere, din pasiune, am simtit nevoia sa imi exprim opinia, intr-un loc.

De asemenea pentru a avea un blog foarte ok, trebuie sa investesti ceva bani, in domeniu, web hosting, directoare unde poti sa-ti inscrii blogul pentru promovare, etc. Dar nu foarte multi bani, nu mai mult de 100 de lei.
Ce beneficii poti avea daca scrii pe un blog? hmm, poti deveni foarte apreciat si popular in aceasta lume numita blogosfera.Poti castiga bani, o gramada chiar, depinde de cat de popular este blogul tau.Foarte multi tineri din ziua de azi traiesc de pe urma blogului.

Pe langa faptul ca blogul iti ofera unele beneficii, trebuie sa te astepti si la partile mai putin placute, si anume, poti fi injurat de catre oricine,pentru nimic, indiferent daca te-ai luat sau nu de cineva.Am primit si eu astfel de injuraturi, dar nu le-am dat importanta, si nici nu le-am aprobat comentariile acelor indivizi.Deci nu te astepta ca toate comentariile sa fie gen "Heyy, buna treaba, iti ador blogul!"
Asadar daca ai destul timp liber, si iti place sa scrii din pura pasiune, blogul e pentru tine!

22 noiembrie 2010

Un film interesant: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

Presupun ca personajul "Harry Potter" nu mai are nevoie de nici-o prezentare, pe langa faptul ca este cunoscut in lumea intreaga datorita cartilor scrise de J.K Rowling, Harry Potter a devenit un adevarat fenomen in lumea filmelor.Cel mai recent film se numeste "Deathly Hallows" de asemenea este pen-ultimul din seria Harry Potter,"Deathly Hallows" fiins impartit in 2 filme.Cartea pot spune ca a facut furori, si sincer sa fiu si mie mi-a placut foarte mult, am citit-o de vreo 3 ori :)).

Cat despre film, a avut premiera saptamana trecuta in SUA, iar in momentul actual se afla pe primul loc in Box Office.Sa fie oare filmul anului?ramane de vazut.In Romania, premiera va avea loc pe 26 noiembrie, si va recomand sa mergeti la Cinema City din Afi Palace Cotroceni, pentru al viziona in format IMAX 3D .

"Warner Bros. Pictures prezintă Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 / Harry Potter şi Talismanele Morţii - Partea 1-a, o producţie Heyday Films, în regia lui David Yates. Scenariul este realizat de Steve Kloves, după romanul lui J.K. Rowling. Producătorii filmului sunt David Heyman, David Barron şi J.K. Rowling, iar producător executiv Lionel Wigram. Imaginea este semnată de Eduardo Serra, scenografia de Stuart Craig, iar montajul de Mark Day. Costumele sunt create de Jany Temime, iar coloana sonoră este compusă de Alexandre Desplat. Efectele speciale sunt supervizate de Tim Burke. Din distribuţie fac parte: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, John Hurt, Rhys Ifans, Jason Isaacs, Bill Nighy, Alan Rickman, Fiona Shaw, Timothy Spall, Imelda Staunton, David Thewlis, Warwick Davis, Tom Felton, Toby Jones, David Legeno, Simon McBurney, Helen McCrory, Nick Moran, Peter Mullen, David O’Hara, Clémence Poésy, Natalia Tena, Julie Walters, Mark Williams şi Bonnie Wright."

Videoclip: Mario Bischin Mario Bischin - So

Videoclip:Delyno – Private love

Azi a aparut videoclipul piesei "Private Love" de la Delyno.Piesa este foarte difuzata la radio, de asemenea este una dintre cele mai difuzate piese in momentul actual in Romania.Cat despre videoclip, a aparut pe contul de youtube Mediapro Music, iar regizor a fost Iulian Moga.Mai jos aveti videoclipul piesei "Private Love" de la Delyno
Enjoy!
 

20 noiembrie 2010

Mai exista si carti...

Azi am fost la targul de carte Gaudeamus, eveniment ce se tine an de an la Romexpo.Am fost surprins sa vad, ca foarte multi oameni, foarte multi romani, isi dau interesul pentru lectura.Consider lectura foarte importanta, atat pentru cultura generala cat si pentru dezvoltarea capacitatilor de comunicare,de limbaj,iar mai mereu cand am timp, ma uit in biblioteca dupa o carte care imi atrage privirea.

Ca si restul tinerilor :)) bineinteles ca si eu, prima data ma uit la cartea care are coperta cea mai atragatoare, cu titlul cel mai captivant, scrisa de un autor cunoscut, care mi-a placut si in trecut.Totusi imi dau interesul, de aceea imi place sa stau la birou si sa citesc, sau sa ies la o mica plimbare dupa si nu prefer sa stau sa citesc la calculator, imi obosesc ochii foarte repede cand citesc la PC.Eu fiind un mare fan al gadget-urilor, ma atrage foarte mult aplicatia iBookstore de pe iPad,cum am mai spus iPad-ul, mi se pare mult mai practic, asta probabil ar fi viitorul cartilor.

Ce-s aia pumeti?

Puma, o companie cunoscuta, producatoare de articole sportive, a lansat programul "Puma Creative Factory".In ce consta acest program? poti creea online sau in magazinele Puma, incaltaminte persolanizata, acesti pantofi sport se numesc Pumeti.Lansarea a avut loc in Club Kristal, acolo au fost prezenti mai multi artisti precum Guess Who, Andi Moisescu, Vali Barbulescu, Andreea Balan, Puya si jurnalisti din mediul online etc.

Programul va fi lansat pentru persoanele publice in cursul saptamanii viitoare in Afi Palace Cotroceni.In fabrica de creeatie Puma, aveti pus la dispozitie o gramada de instrumente pentru a creea Pumeti, pentru a deveni un designer adevarat, iar cursul procesului de creatie beneficiati de un iPad.Consider un program destul de interesant...ce ziceti?
foto:Monden.info

Top 20 Vibe FM 20 Noiembrie 2010

1.Dr. Kucho feat. Marta Bolanos - La Tarde Se Ha Puesto Triste (Original Mix)
2.Vali Barbulescu - Addicted 2010 (David Deejay Remix)
3.Martin Solveig - Hello (Original Mix)
4.Peter Luts - The Rain (Original Mix)
5.2-PM feat. Mr.Z - Yakalelo (Original Mix)
6.Faithless - Insomnia 2010 (Original Mix)
7.Adara - Day And Night (Original Mix)
8.Swedish House Mafia ft. Pharell - One (Your Name)
9.Antoine Clamaran feat. Soraya - Live Your Dreams (Original Mix)
10.Serge Devant feat. Hadley - Ghost (Club Mix)
11.Simina - Hold Me In Your Arms
12.Sunfun ft. Adaggio - I Feel Love (Original Mix)
13.Kylian Mash Ft Akon & Glasses Malone - Club Certified (Official Version)
14.Lanfranchi & Farina feat. Ray Johnson - Sun And Love (Radio Edit)
15.Peter Luts - The Rain (Original Mix)
16.Akon feat. Clinton Sparks - Once Radio (David Guetta Mix)
17.Impact vs. Mooving Elements - Today (Original Mix)
18.Dj Nil & Miss N feat. Turbo B - The Power (Original Mix) [New entry]
19.Cascada - Pyromania (Original Mix) [New entry]
20.Pitbull feat. Akon - Shut It Down (OneLove Extended Mix) [New entry]

19 noiembrie 2010

Atmosfera marca Armin van Buuren

Armin a inceput turneul de promovare a noului sau album, Mirage in La Jaarbeurs, din Utrecht,de asemenea atmosfera a fost incendiara, Armin a facut senzatia alaturi de trupa fratelui sau, Eller van Buuren.Acum cateva luni am vazut pe un site, cum ca Romania ar fi pe lista locatiilor in care Armin isi va promova albumul.Mai jos aveti un mic filmulet de la evenimentul din Utrecht.
Enjoy!

17 noiembrie 2010

Nadia Ali - Rapture (Avicii New Generation Mix)

In cadrul emisiunii Request 629 de pe Radio 21 am ascultat o melodie foarte buna, ce apartine genului progressive.Melodia se numeste "Rapture" si vine de la Nadia Ali, o voce ce o apreciez foarte mult, ce imi place mult, este autoarea hitului "Is It Love", mare hit prin anul 2003 - 2004 daca nu ma insel .

Piesa "Rapture" se regaseste pe ultimul albul al artistei numit "Queen of Club Trilogy", pe album sunt incluse hituri remixate de Morgan Page, Starkillers, Armin Van Buuren, Avicii, David Tort, Wippenberg, Tocadisco si multi altii.De asemenea acest single "Rapture" beneficiaza de un remix super de la Avicii.Fara alte comentarii, mai jos aveti piesa, si nu uita"Be positive!.....Only positive!"

Enjooooy!

16 noiembrie 2010

Voltaj feat. Deepside Deejays – I Wanna Be Free

Ieri v-am prezentat colaborarea dintre Deepcentral si Sistem, azi v-am prezentat colaborarea dintre Connect-R si Puya si tot azi va prezint o noua colaborare mai ciudata dintre Deepside Deejays si Voltaj.Wow, sa fie oare o noua moda in materie de muzica ?:)) ramane de vazut.Revenim la colaborarea dintre Deepside Deejays si Voltaj.Piesa se numeste " I Wanna Be Free", o melodie ok, dar astept si parerile voastre mai jos.Melodia a venit cu tot cu videoclip, regizor fiind Dan Petcan.Pe Monden.info gasiti un interviu, acolo aveti mai multe detalii.Mai jos puteti asculta noua piesa de la Deepside Deejays si Voltaj - "I Wanna Be Free" Ce ziceti de aceasta colaborare?
Enjoy! 
Credit foto: Andreea Goia

Single nou: Puya feat. Connect-R – Americandrim

Va ziceam saptamana trecuta de noul single de la Puya si Connect-R "Americandrim".Foarte tare aceasta colaborare, am ascultat si eu single-ul si suna destul de bine, chiar are potential de hit.Nu cred ca mai trebuie sa mentionez ca single-ul a fost produs de George Hora, de asemenea admir faptul ca in melodiile lui Puya se afla foarte mult adevar legat despre viata in general, mai ales in aceasta piesa.

Il prinde destul de bine acest stil pe Connect-r, nu? Acum 3 zile Puya a filmat si videoclipul pentru acest nou single, iar de regie s-a ocupat Marian Crisan, din cate am aflat la jumatatea lunii decembrie va fi lansat si videoclipul.Pana una alta mai jos puteti asculta cel mai recent single de la Puya & Connect-R - Americandrim
Auditie placuta!

Boom Jinx & Andrew Bayer - Fracture

De curand am aflat piesa cu numarul 4 din setul celor de la Above & Beyond de la Liberty Parade.Vara aceasta au facut senzatie la Liberty Parade cu aceasta piesa.Piesa se numeste "Fracture" si vine de la Boom Jinx & Andrew Bayer.

Sunt doi producatori mari, cunoscuti din zona progressive, Andrew Bayer fiind din SUA, iar Boom Jinx din Norvegia.Vara aceasta, piesa nu se lansase de aceea era "unknown", ca sa imi dau seama, am cautat cateva ore pe niste forumuri de muzica Trance:)).Piesa s-a lansat de curand mai exact pe 25 octombrie la labelul Anjunadeep si pe platformele Beatport si iTunes.
Enjoy!

15 noiembrie 2010

Piesa noua Sistem vs. Deepcentral – In urma ta

Azi a aparut pe contul de facebook al trupei Deepcentral, o noua piesa.Piesa se numeste "In urma ta" si este o colaborare cu trupa Sistem.Piesa suna foarte foarte bine, eu am ascultat-o de cel putin 10 ori, este foarte frumoasa, mai ales ca este in limba romana, este prima piesa a baietilor de la Deepcentral in romana .

Daca va fi promovata in FM, atunci sunt chiar mari, nu ca acum nu ar fi.Dupa mine asta ar fi colaborarea anului, in cadrul industriei muzicii romanesti.Fara alte comentarii mai jos aveti noua piesa de la Deepcentral si Sistem, "In Urma Ta".Ce ziceti? e hit sau nu? pai ori sunt Deepcentral, ori nu mai sunt :))
Enjoooooy!

Videoclip:Alexandra Stan – Mr Saxobeat

Zilele trecute v-am prezentat filmuletul Making of si teaser-ul noului clip de la Alexandra Stan - Mr. Saxobeat.Acum a venit timpul sa va prezint intreg videoclipul.Cum v-am mai spus si in articolul de acum cateva zile, videoclipul a fost filmat de curand, mai exact pe 1 noiembrie in studiourile de la Buftea, regizor fiind Iulian Moga.Premiera a avut loc aseara pe site-ul libertatea.ro iar fara alte comentarii mai jos puteti viziona cel mai nou videoclip de la Alexandra Stan "Mr. Saxobeat"
Enjoy!

14 noiembrie 2010

Culmea "nestiintei" :))

E old but good, un reportaj de genul mai rar exista :)).

Samsung Galaxy Tab vs. iPad

De curand cei de la Orange au lansat Samsung Galaxy Tab, o tableta pc foarte asemanatoare cu celebrul iPad.Puteti gasi noua tableta in magazinele Orange sau il puteti achizitiona online de pe orange.ro la pretul de 350 de euro la un abonament de minim 35 de euro.Oferta nu mi se pare prea atragatoare, avand in vedere ca noua tableta de la Samsung nu se compara deloc cu iPad-ul.

Am vazut numeroase review-uri pe youtube, si multi utilizatori s-au plans sau au avut nemultumiri fata de noua tableta, cel mai interesant review fiind facut de Gizmodo.Totusi tableta prezinta si unele avantaje fata de iPad precum apelul vocal sau flash player.

Pe site-ul Orange aveti cateva review-uri facute de expertii Orange.Parerea mea e ca iPad-ul si oferta celor de la Emag ma atrage mai mult,cu toate ca pretul este mai mare, iPad-ul mi se pare cel mai practic.Mai bine dai banii pe ceva de calitate decat pe ceva ce nu merge bine.

13 noiembrie 2010

Selectia nationala Eurovision 2011

Sau ales cele 13 melodii pentru finala Eurovision(selectia nationala).Runda finala va avea loc in noaptea de Revelion.Iar finala Eurovision va avea loc pe 14 mai la Düsseldorf, un oraş din vestul Germaniei.Mai jos aveti lista cu toate melodiile inscrise.Le-am ascultat pe fiecare in parte cu atentie si sincer sa va zic, nu sunt cine stie ce, cam slabute imi place putin melodia lui Adrian Cristescu si Claudia Pavel are o piesa oarecum ok.

"1. DIRECTIA 5 – “Cinema Love”
2. HOTEL FM – “Change”
3. LAURENTIU CAZAN – “We Can Change the World”
4. BOGDAN DIMA – “Bang Bang”
5. ELENA LETICIA MOISESCU – “Dreaming of You”
6. DAN HELCIUG – “My Facebook Girl”
7. DRAGOs CHIRCU & ANTHONY IKWUAGWU UCHENNA – “Open Your Eyes”
8. JAKAB NOEMI, MICIU ELENA, STAMILOIU CRISTINA – “Take Me Down”
9. BLAXY GIRLS – “It’s So Fine” 10. ADRIAN CRISTESCU – “One by One”
11. DALMA KOVACS – “Song for Him” 12. SILVIA STEFANESCU – “I Can’t Breath Without You” 
13. CLAUDIA PAVEL – “I Want U to Want Me”"

Toate melodiile inscrise le gasiti aici


Teaser videoclip Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

De curand Alexandra Stan, autoarea hitului "Mr. Saxobeat" a filmat videoclipul single-ului.De asemenea la filmari a fost prezent si Shurubel, unul dintre VJ-i Music Channel, care a stat de vorba putin despre noul videoclip al artistei.Mai jos aveti si videoclipul making of  dar si un teaser al videoclipului, ce va fi lansat in seara dintre duminica spre luni pe site-ul libertatea.ro. Pana luni mai jos aveti cele 2 filmulete
Enjoy!

Top 20 Vibe FM 13 Noiembrie 2010

1.Martin Solveig - Hello (Original Mix)
2.Dr. Kucho feat. Marta Bolanos - La Tarde Se Ha Puesto Triste (Original Mix)
3.Vali Barbulescu - Addicted 2010 (David Deejay Remix)
4.Antoine Clamaran feat. Soraya - Live Your Dreams (Original Mix)
5.Peter Luts - The Rain (Original Mix)
6.Swedish House Mafia ft. Pharell - One (Your Name)
7.Dj Andi ft. Stella - Happiness (Original Mix)
8.Serge Devant feat. Hadley - Ghost (Club Mix)
9.Liviu Hodor ft. Tara - Dream With You (Original Mix)
10.2-PM feat. Mr.Z - Yakalelo (Original Mix)
11.Adara - Day And Night (Original Mix)
12.Simina - Hold Me In Your Arms
13.Faithless - Insomnia 2010 (Original Mix)
14.Kylian Mash Ft Akon & Glasses Malone - Club Certified (Official Version)
15.Flo Rida feat. David Guetta – Club can’t handle me(Original Mix)
16.Sunfun ft. Adaggio - I Feel Love (Original Mix)
17.Junior Caldera feat. Keely Pressly - A Little Bit More (Radio Edit)
18.Lanfranchi & Farina feat. Ray Johnson - Sun And Love (Radio Edit)
19..Impact vs. Mooving Elements - Today (Original Mix)
20.Akon feat. Clinton Sparks - Take A Chance (David Guetta Mix)

11 noiembrie 2010

Teaser: Puya ft. Connect- R - Americandrim

Autorul hiturilor "Undeva'n Balkani", "Change" si "VIP", Puya revine cu un nou single, probabil cu un nou hit.De data aceasta este o colaborare intre Puya si Connect-R, iar piesa se va numii "American Dream".De asemenea noul single a fost compus si produs de acelasi George Hora cel care a produs si piesele mentionate mai sus.Single-ul va fi lansat saptamana viitoare, mai exact marti,16 noiembrie pe http://www.musicexpertcompany.ro/.Pana atunci avem cover-ul noului single, un cover destul de interesant, si nu uitati ca saptamana viitoare puteti gasi single-ul si pe Cos95.
Enjoy!

10 noiembrie 2010

Dj Brick - Bazz Club

Zilele trecute am luat legatura cu Dj Brick (aka Dj Cara), si mi-a aratat la ce a mai lucrat de curand.Noua lui capodopera se numeste "Bazz Club" probabil stiti stilul lui Dj Brick e de a realiza o combinatie cat mai placuta intre 2 sau mai multe melodii.El a gasit 2 melodii ce se imbina perfect, parca sunt facute una pentru cealalta, asa ca s-a apucat de treaba si a realizat "Bazz Club".Noua lui creatie are influente electro, ce se imbina cu stilul dance, de asemenea, pe langa aceast nou mix el mai are si alte combinatii la fel de reusite.Cat despre "Bazz Club" mie imi place, sper sa va placa si voua.Mai jos puteti asculta mixul lui Dj Brick "Bazz Club"
Enjoy!
Dj Brick - Bazz Club
   
  Asculta  mai multe  audio   house

Single nou: Crush & Alexandra Ungureanu feat Evan – Need U More

Dupa single-ul "Party On" lansat primavara aceasta, proiectul Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza "Need U More".Azi a avut loc si lansarea noului single "Need U More" la Radio Zu.Noua piesa suna destul de bine...ce credeti?

9 noiembrie 2010

Dance Chart @ 1Music Channel 9 noiembrie 2010

10.Anya - Beautiful World
9.Kelly Rowland ft. David Guetta - Commander
8.Deepcentral - Music Makes Me Free
7.Xonia ft Deepcentral - My Beautiful One
6.Ryan& Radu - Rush Love
5.Elena Gheorghe - Disco Romancing
4.Flo Rida ft. David Guetta - Club Can't Handle Me
3.Dan Balan - Justify Sex
2.Inna - Sun Is Up
1.Dj Project ft. Giulia - Regrete
Invitata acestei editii:Giulia (Dj Project)

Videoclip: Akcent – My Passion

Luna trecuta v-am prezentat noul single al trupei Akcent si anume "My Passion".Pana acum nu prea a fost promovat, dar mai e timp.Azi baietii au lansat si videoclipul piesei, un videoclip reusit dupa parerea mea.Nu am prea multe detalii, ma bucur ca videoclipul a aparut asa repede, si nu s-a facut anuntat gen cu poze de la filmari, informatii, etc.Poate peste ceva timp melodiile vor fi lansate de la inceput cu tot cu videoclip.Asadar, ce credeti despre noul single Akcent? videoclipul vi se pare ok? fara alte comentarii mai jos puteti viziona videoclipul piesei "My Passion" si sa speram ca melodia va intra si la radio,TV etc.
Enjoy!

8 noiembrie 2010

Despre muzica electronica...

In acest articol,imi permit sa imi exprim parerea despre muzica electronica din ziua de azi.De acum aproape 2 ani, de cand am inceput proiectul Cos95, v-am prezentat numeroase piese,atat piese romanesti (popcorn) cat si piese din afara granitei, mai putin piese underground, de club, gen Tech House, Deep, Minimal, etc.
Primul gen despre care o sa vorbesc este celebrul "Tech House" ,pot spune ca imi place la nebunie acest gen, e perfect pentru a creea atmosfera in club.Am inceput sa mixez piese tech house de curand, melodia mea preferata din vara aceasta fiind "Tarantula" de la Pleasurekraft.

Cat despre genul deep, este un gen mai plictisitor dupa parerea mea.Piesele deep sunt bune la inceputul unui set,pentru a face "incalzirea" cum s-ar spune, iar dupa ar merge foarte bine niste bombe Tech House.
Un gen care imi place foarte mult, este genul "Electro", acest gen face o atmosfera incredibila la petreceri, in cluburi, etc. si de asemenea este foarte potrivit pentru o prezentare de moda sau un eveniment monden .

Lasand deoparte celelalte genuri ale muzicii electronice, as vrea sa vorbesc despre genul pe care il consider cel mai de calitate la ora actuala si anume Tranceul, muzica "Trance".Trance-ul va avea mereu un loc special pentru mine.In acest gen ma regasesc, acest gen imi provoaca sentimente puternice, ma umple de optimism, calm si liniste.Un gen care este foarte apreciat in afara granitei, dovada fiind faptul ca Armin Van Buuren, Above& Beyond,Markus Schulz si multi alti DJ ce mixeaza muzica Trance se afla in printre primii 10 DJ din lume conform Top 100 Dj Mag .

Castigatori MTV EMA 2010

Best Song: Lady Gaga — “Bad Romance”
Best video: Katy Perry feat. Snoop Dogg – California Gurls
Best female: Lady Gaga
Best male: Justin Bieber
Best new act: Ke$ha
Best pop: Lady Gaga
Best rock: 30 seconds to Mars
Best alternative: Paramore
Best hip hop: Eminem
Best live act: Linkin Park
Best world stage performance: Tokio Hotel
Best push act: Justin Bieber
Best european act: Marco Mengoni
Global Icon: Bon Jovi
Free Your Mind: Shakira

Nu imi convine Lady Gaga si Justin Bieber.....

Inca una buna de la Bendeac :))

Nu stiu dastea =))

7 noiembrie 2010

O melodie buna: Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the Stars

De curand am descoperit o melodie foarte foarte buna.Melodia se numeste "Writen in the stars" si vine de la Tinie Tempah si Eric Turner.Prima data aceasta melodie am ascultat-o in cadrul emisiunii Reuqest 629 de la Radio 21, atunci fiind difuzata o varianta remixata, cu un sound super, din pacate nu stiu de la cine vine remix-ul.

De asemenea din cate vad de pe site-ul Radio21.ro melodia se afla pe locul 2 in clasamentul Top 40, ceea ce asta e foarte tare, pentru ca melodia chiar are potential de hit.Parerea mea e ca pana in Decembrie, aceasta melodie va fi printre primele in toate clasamentele.Fara alte comentarii mai jos puteti asculta "Writen in the stars" de la Tinie Tempah si Eric Turner.
Enjoy!

6 noiembrie 2010

Visele devin realitate?

Mereu imi pun intrebarea aceasta, si anune "oare visele devin realitate?".Probabil multi dintre voi v-ati pus aceasta intrebare, si inca nu ati gasit un raspuns.Si cand spun "vise" ma refer la dorintele mai realizabile,gen un job ce iti place si care il meriti, o situatie financiara decenta, eventual o viata cat mai frumoasa, cat mai sanatoasa, sanatatea fiind pe primul loc,nu gen "Da-mi Doamne si mie, maine un Q7",ideea e ca pana la acea dorinta mai sunt si altele mult mai importante :)).

De curand am ajuns la concluiza ca visele devin realitate, doar daca crezi cu adevarat in ele si te lupti pentru ele.Cel mai mare vis al meu e sa devin DJ de radio,sa lucrez la un post de radio decent. Dupa cum stiti, ma pasioneaza foarte mult aceasta meserie, iubesc tot ce tine legat de radio si de muzica, informatii, etc.Problema e ca intr-o tara ca Romania, foarte greu se indeplinesc unele vise si uneori nici nu stii ce sa faci, vremurile sunt altele acum, nimeni nu te tine sub aripa lui pentru a te invata o meserie si pe langa asta foarte greu te poti angaja, dar nu renunt nici prin ruptul capului la asta.

Vorbind la modul general, sunt sute de tineri, care au invatat din rasputeri la un liceu, si au o facultate, au diplome cunoscute pe plan international, au asteptari la un job mai mult decat decent, dar in Romania in momentul actual, cel mai probabil ar ajunge sa lucreze la....Mcdonald's si sa zica mereu, "bun venit la Mcdonald's ce doriti sa comandati?".De aceea sunt de parere ca mai bine te gandesti in timpul liceului, in timpul adolescentei la ceea ce vrei sa faci in viitor, si sa te axezi mai mult pe acel lucru, sa-ti faci relatii cu cei din domeniul respectiv, sa inveti ceea ce iti place si nu in ultimul rand sa nu renunti niciodata la acel vis.

Videoclip: Jimmy Dub – Monday

Va mai amintiti de melodia "Monday" ? de la Jimmy Dub ? Daca da, ei bine ieri a aparut si videoclipul pe site-ul Radio21.ro.Proiectul Jimmy Dub este un proiect marca Rappin' on Production.Nu prea am ce spune despre aceasta melodie, sincer nu prea mi-a placut.Asa ca mai jos va las cu videoclipul

Top 20 Vibe FM 6 noiembrie 2010

1.Dr. Kucho feat. Marta Bolanos - La Tarde Se Ha Puesto Triste (Original Mix)
2.Martin Solveig - Hello (Original Mix) [New Entry]
3.Antoine Clamaran feat. Soraya - Live Your Dreams (Original Mix)
4.Swedish House Mafia ft. Pharell - One (Your Name)
5.Serge Devant feat. Hadley - Ghost (Club Mix)
6.Vali Barbulescu - Addicted 2010 (David Deejay Remix)
7.Peter Luts - The Rain (Original Mix)
8.Dj Andi ft. Stella - Happiness (Original Mix)
9.Simina - Hold Me In Your Arms (Original Mix)
10.Liviu Hodor ft. Tara - Dream With You (Original Mix)
11.Kylian Mash Ft Akon & Glasses Malone - Club Certified (Official Version)
12.Sunfun ft. Adaggio - I Feel Love (Original Mix)
13.Remady P&R - No Superstar (Original Mix)
14.2-PM feat. Mr.Z - Yakalelo (Original Mix)
15.Adara - Day And Night (Original Mix)
16.Faithless - Insomnia 2010 (Original Mix)
17.Lanfranchi & Farina feat. Ray Johnson - Sun And Love (Radio Edit)
18.Akon feat. Clinton Sparks - Take A Chance (David Guetta Mix)
19.Impact vs. Mooving Elements - Today (Original Mix)
20.Junior Caldera feat. Keely Pressly - A Little Bit More (Radio Edit)[New Entry]

4 noiembrie 2010

Single nou: Dan Balan ft.Vera Brezhneva - Lepestkami Slez (Petals of Tears)

Dupa hitul "Justify" Dan Balan lanseaza un nou single, de data aceasta este o balada de dragoste, ma bucur ca s-a lasat de acel stil "popcorn" care l-a facut foarte cunoscut.Cat despre noul single,cum am mai spus este o balada de dragoste, o piesa in limba rusa, foarte buna de asemenea.La aceasta piesa Dan Balan a colaborat cu  frumoasa Vera Brezhneva, pot spune ca are o voce super.Eu nu stiu pic de rusa, asa ca nu o sa comentez prea mult versurile piesei :)).

Ca o concluzie, aceasta piesa are acel ceva special, e genul de piesa de care nu te plictisesti prea repede,totusi ar merge si o varianta in engleza.Tot zilele trecute Dan Balan si Vera au filmat videoclipul noului single, ce va aparea destul de curand, probabil peste cateva saptamani.Fara alte comentarii mai jos puteti asculta noul single de la Dan Balan ft. Vera Vrezhneva - Lepestkami Slez (Petals of Tears)
Enjooy!

Rihanna feat. Eminem – Love the way you lie (part 2)

Chiar ma uitam aseara pe net, si am vazut ca a aparut partea a 2-a a single-ului "Love The Way You Lie" de la Rihanna si Eminem.Toata lumea a auzit de acest single, a fost unul dintre hiturile anului, a fost hit international,a fost pe primul loc in clasamentul Billboard saptamani bune si in multe alte clasamente.V-am prezentat piesa in luna august, cu tot cu videoclipul, si atunci mi-am exprimat si parerea despre acest hit.Cat despre partea a 2-a, Eminem si Rihanna s-au reunit si au realizat aceasta noua varianta, piesa a fost produsa de Alex Da Kid, si va fi inclusa pe albumul LOUD de la Rihanna.Ce parere aveti?
Enjoy!

2 noiembrie 2010

Dance Chart @ 1Music Channel 2 noiembrie 2010

10.Wideboyz ft. Ameerah - The Sound of Missing You
09.AlexUnder Base Ft. Lys - Drums
08.Ryan& Radu - Rush Love
07.Flo Rida ft. David Guetta - Club Can't Handle Me
06.Dan Balan - Justify Sex
05.Xonia ft Deepcentral - My Beautiful One
04.Inna - Sun Is Up
03.Dj Project ft. Giulia - Regrete
02.Deepcentral - Music Makes Me Free
01.Elena - Disco Romancing
Invitatii acestei editii: Sunrise Inc

Videoclip:Voxis - Tell Me Everything

Ieri cei de la Voxis au lansat cel mai recent videoclip al lor, la piesa "Tell Me Everything".Dupa hitul "to the moon" ft. Dj Andi, si dupa single-ul "Undeva" trupa voxis scot o noua piesa numita "Tell Me Everything".Piesa e de ceva timp in FM, fiind lansata la inceputul lunii mai la Request 629.De asemenea melodia este compusa si produsa de George Hora.

Cat despre videoclip, a fost filmat in luna octombrie in studiourile Stage Expert, pe Monden.info puteti vedea si pozele de la filmari.Regizor a fost Dragos Buliga.Ca o concluzie, videoclipul este reusit,povestea fiind putin cam nasoala la inceput, dar se termina cu happy end.Mai jos puteti viziona videoclipul piesei "Tell Me Everything" de la Voxis.

Enjoy!

Ce doriti sa cititi pe blogul Cos95 ?

De la un timp ma tot gandesc sa scriu si despre altceva in afara de muzica pe blog, dar nu prea stiu despre ce.Multi oameni, mi-au spus ca as avea succes daca as scrie si despre alte subiecte, si mi-e teama sa nu fie o schimbare radicala intrucat sa imi pierd cititorii.Astfel m-am gandit sa va intreb pe voi, cititorii blogului Cos95, ce subiecte vreti sa dezbat pe blog?

O melodie buna: Above & Beyond Pres. OceanLab - On A Good Day

Este o zi destul de frumoasa de noiembrie, afara e soare si am gasit o melodie trance foarte foarte buna pentru aceasta zi.Melodia se numeste "On a Good Day" si este destul de veche, avand in vedere ca s-a lansat anul trecut pe 30 martie,la Anjunabeats.

Sa zicem ca intra in categoria "old but good".Piesa vine de la Oceanlab, un proiect realizat de Above & Beyond, in colaborare cu Justine Suissa .De asemenea piesa se bucura si de o serie de remixuri de la producatori precum Daniel Kandi, 16 Bit Lolitas Downbeat, Jer Martin.Fara alte comentarii mai jos puteti asculta piesa "On A Good Day" de la Oceanlab.Ce ziceti? va da o stare ok?
Auditie placuta!

1 noiembrie 2010

Request 629 @ RADIO 21 -1 Noiembrie 2010 |LIVE TRACKLIST|

1.Martin Solveig - Hello (Original Mix)
2.Eminem Feat Rihanna - Love The Way You Lie (eSQUIRE Vs OFFBEAT Remix)
3.Flo Rida feat. David Guetta – Club can’t handle me(Original Mix)
4.Inna - Sun Is UP (Original Mix)
5.Dj Andi ft. Stella - Happiness (Original Mix)
6.Remady P&R - No Superstar (Original Mix)
7.ID
8.The Wanted - All Time Low (DONS Remix)
9.Ne-Yo - Beautiful Monster (ID Remix)
10.Oni - Like a Drum (The Tam Tam song)

11.Alba Wings - Say Goodbye To Yesterday (Original Mix)
12.Liviu Hodor ft. Tara - Dream With You (Original Mix)
13.Dj Sava ft Raluka - Love you (Original Mix)
14.Ryan&Radu - Rush Love (Original Mix)
15.Fly Project - Goodbye (Original Mix)
16.Claudette ft. Sonny Flame – Around the World (Original Radio Edit)
17.Lauryn ft Starchild - Gypsy Queen (Original Mix)
18.Vali Barbulescu - Addicted 2010 (David Deejay Remix
19.Dj Project ft. Giulia - Regrete (Original Mix)
20.Wildboyz feat. Ameerah - The Sound of Missing You (Dave Ramone Club Mix)

21.R.I.O - Hot Girl (Original Mix)
22.Nick Kamarera ft Mike Diamondz - Thailanda (Original Mix)
23.Alexandra Stan - Mr. Saxobeat (Original Mix)
24.Alessia - Boro Na Sou Po (Radio Edit)
25.Deepcentral - Music Make's Me Free (Original Mix)
26.Ginno Manzotti ft. Ella Rose - No You No Love
27.Eminem Feat Rihanna - Love The Way You Lie (eSQUIRE Vs OFFBEAT Remix)
28.Impact vs. Mooving Elements - Today (Original Mix)
29.Dr. Kucho feat. Marta Bolanos - La Tarde Se Ha Puesto Triste (Original Mix)
30.Delyno ft. Loo-Loo - Private Love 

31.Elena - Disco Romancing (Original Mix)
32.Andreea Banica - Love In Brasil (Original Mix)
33.Starchild & Sunrise Inc. - Lick Shot (Original Mix)

Radio 21 - Simply Positive

V-am zis acum cateva zile de o noua schimbare la Radio 21, ei bine azi a venit cazul sa va dau mai multe detalii.In acelasi sediu din Baneasa, au venit noi personaje conform Radio21.ro "cea mai tanara, optimista si vesela gasca de DJi.".Asa ca, acum tot timpul la Radio 21 e cate un DJ, sau mai mutli care sa iti aduca zambetul pe buze.De ce ? pentru ca Radio 21 e "simply positive".Asa ca de dimineata incepand cu ora 7, gasca vesela, Paul, Ioana si Bogdan te binedispun cu cele mai tari hituri si cele mai tari informatii.

Dupa ora 10:00 Niko preia stafeta la butoane si te tine pozitiv pana la ora 13:00.Atunci intra in emisie maestrul Dj Optick aka Bogdan Moldovan pana la ora 16:00.Incepand cu ora 16:00 Vali Barbulescu te tine "in priza" cu cele mai tari hituri, la Radio21, si cu noua lui emisiune iDRIVE.La ora 18:00, ghiciti? e partyy! Pentru ca intra, in the mix, echipa Request 629.Dj Andi si Liviu Hodor iti aduc cele mai tari mixuri, la Radio 21 exact cum au facut-o si la Vibe FM.

Incepand cu ora 21 pana la 24, Soci si Giulia stau de vorba cu tine.Cam acesta este noul program din zilele lucratoare la Radio21.Iar in weekend il avem pe Shurubel, Cretzu & Anca de la ora 8:00 pana la 12:00.Si incepand cu ora 16 pana la 18, Cristi Stanciu iti prezinta hit 40.
Cel mai mult regret faptul ca nu mai e Fabrica Dementa cu Orlando,Blaj,Bubanu si Roxana, singura echipa care ma facea sa bufnesc in ras.
Deci? ce parere aveti de noul Radio21? va place?