13 februarie 2009

Valentine's day
Câteva cluburi şi malluri organizează party-uri inedite pentru îndrăgostiţi. Căsătorii de probă, bal mascat şi chiar party anti-Valentine’s Day, asta vă oferă cluburile şi mallurile din Capitală.


Mai multe cluburi din Capitală organizează astăzi, de Sfântul Valentin, petreceri pentru îndrăgostiţi. La Ramayana Cafe, de la ora 21.00, va începe un bal mascat cu tema „Cupluri celebre”.

Muzica va fi, evident, în ton cu atmosfera de bal: DJ Levish va încinge platanele cu un „set electro emoţional“. Pentru perechile cutezătoare, organizatorii eliberează „Certificate de căsătorie pentru o zi” în cadrul unei ceremonii „oficiale“. Biletul de intrare costă 15 lei.

În Silver Church concertează, de la ora 22.00, artistul portughez Mario Moita. Biletul de intrare pentru Valentine’s Day Party costă 20 de lei.
Dragoste la mall


La Băneasa Shopping City şi Feeria, petrecerea a început deja. Până pe 22 februarie, în mallul bucureştean va fi distracţie continuă în zonele Town Square şi Food & Fun City, transformate într-un restaurant imens, cu sute de mese special amenajate.

Magazinele din imensul oraş al modei s-au pregătit cu oferte speciale. Spre exemplu, la Tosca Blu, Next, Cavaliere, preţurile scad cu până la 60%. Vizitatorii pot participa la concursuri instant, iar la tombolă premiul cel mare este o excursie pentru două persoane la Veneţia.

De Valentine’s Day, la City Mall, e cool să fii îndrăgostit! Petrecerea a început de aseară, dar continuă azi în forţă. Între orele 18.00 - 22.00, toţi cei care au pereche sau care încă îşi caută jumătatea vor primi sfaturi de la specialişti: astrologul Nicoleta Svarlefus, psihologul Silviu Ioniţă şi un specialist numerolog.

Nu vor lipsi stiliştii de haine şi accesorii şi make-up artiştii. Campionii României la dans standard vor face demonstraţii de tango, vals, slow fox şi quick step. Amfitrionii petrecerii sunt VJ Oana de la MTV şi DJ GreeG de la ProFM Dance.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu