16 martie 2009

Lansare "Eclipsa"


Mai pasional, mai tulburător, mai captivant:noul volum din seria Amurg de Stephenie Meyer,în librării din 13 martie!După succesul extraordinar al primelor două cărţi din seria scrisă de Stephenie Meyer, Amurg şi Lună nouă, Editura RAO vă aduce în luna martie un nou titlu:Eclipsa. Primele două volume din serie s-au vândut până acum în peste 50.000 de exemplare!
• În weekendul de lansare, filmul a înregistrat nu mai puţin de 11.400 de spectatori.
• Este, în acest moment, cel mai răspândit fenomen în rândul tinerilor. Dana Musceleanu, redactor-şef al revistei Popcorn România, confirmă : «A început nebunia! Parte din cititorii mei vor să fie ori vampiri, ori să aibă un iubit din această categorie!»

Romanul ECLIPSA a fost lansat în toate librăriile din ţară pe 13 martie, la ora 19.00.

Între dragoste şi prietenie, tu ce ai alege?
Aventurile muritoarei Bella şi ale vampirului Edward continuă în romanul
ECLIPSA. Prietenia fetei cu Jack, care se întâmplă să fie vârcolac, nu este deloc pe placul lui Edward, însă Bella e în primejdie, iar asta îi va apropia pe Edward şi pe Jack şi va duce chiar la o alianţă între vampiri şi vârcolaci. Bella suferă neputând răspunde iubirii lui Jack, dar trebuie să-şi urmeze pasiunea – să fie împreună cu Edward oricât de mare ar fi preţul pe care trebuie să-l plătească. Pentru asta însă trebuie să rupă legăturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este încă pregătită. Zbuciumul din inima Bellei, iubirea nemărginită a lui Edward şi umanitatea vârcolacului învolburează de pasiune acest roman în care nu întâmplător personajele se regăsesc în trăirile eroilor din La răscruce de vânturi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu