23 august 2009

Dj Project & Deepside Deejays - Over and over again



















Over and over again un single nou care a aparut acum cateva saptamani.Este vorba despre o colaborare intre baietii de la Deepside Deejays si Dj Project.Piesa a fost lansata pe blogul oficial al baietilor de la Deepside Deejays si de curand a fost lansat si videoclipul piesei.Despre Deepside Deejays:Vibearena (MC), Nick Kamarera (DJ), Victor de la Pena (voce) si Dave Pryce (clape). Cei patru baieti se cunosc de mult timp si au mai lucrat impreuna, dar nu in aceasta formula. Cand au realizat ca au potential in domeniul muzicii house, cei 4 s-au reunit si au inceput sa produca si sa remixeze hituri internationale. Dupa ce au castigat competitia de remixuri organizata de label-ul Toolroom Records (Mark Knight, Funkagenda, Dave Spoon, Dirty Vegas), Deepside Deejays au continuat sa participe la competitii internationale de gen.

In ianuarie 2009 Deepside Deejays au castigat concursul Gfab Records remixand piesa "Get Shaky" a faimosului producator Ian Carey. Multe alte premii au urmat.

Enumeram cateva remixuri oficiale pentru care sunt cunoscuti: Martin Solveig - One.2.3.Four (Deepside Deejays Remix), Jay C Feat. Nathan Thomas - Multiply (Deepside Deejays Remix), Soul Avengers - Heard It All Before (Deepside Deejays Remix), John Dahlback - Everywhere (Deepside Deejays Remix), Ian Carey - Get Shaky (Deepside Deejays Remix), Dirty South - Minority (Deepside Deejays Remix), Mark Farre - Supreme (Deepside Deejays Remix), Looptroop Rockers - Naive (Deepside Deejays Remix), Federico Epis - Sensations (Deepside Deejays Remix).

Single-ul lor de debut "Beautiful Days" a ajuns pe locul 1 in mai multe topuri din tari precum Romania, Polonia si Tunisia.

Despre DJ Project sunt multe lucruri de spus asa ca o sa scriu mai pe scurt:Doi DJ-I, Gino si Maxx, s-au gandit sa-si unesca fortele pentru a face un proiect prin care sa aduca un suflu proaspat muzicii HOUSE din Romania.
Mai jos puteti asculta noul singlede la Deepside Deejays&Dj Project - Over and over again
Auditie placuta!

Biografie Deepside Deejays:Profm.ro

DJ Project & Deepside Deejays - Over And Over Again
Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu