20 iulie 2011

Experienta Liberty Parade

Pentru un tanar dependent de muzica electronica, Liberty Parade este ca o sarbatoare, o adevarata  revolutie a distractiei si a bunei dispozitii.Pentru inceput, aceasta revolutie Dance, a fost pornita de Radio21 si de Pepsi Romania, iar Music Channel va transmite live evenimentul pe 30 iulie incepand cu ora 22:00.
Ani la rand evenimentul a atras zeci de mii de petrecareti, zeci de mii de oameni ce au simtit energia si vibe-ul pozitiv transmis de artisti consacrati ai muzicii electronice.Ferry Corsten, Carl Kennedy, Dennis Ruyer, Above&Beyond, iata cateva nume ce au electrizat plaja dintre Venus si Saturn anii precedenti.

La inceputul evenimentului, in Neptun te vor asteapta camioanele de la UMATRUCKS special amenajate unde DJ precum Cristi Stanciu,Dj Dark, Claudio Cristo si multi altii, te vor introduce in lumea in care doar muzica, starea pozitiva si dansul conteaza.
Cat despre atmosfera de pe Liberty Parade Arena?
Iti doresti sa nu se mai termine... iti doresti o energie infinita, te hranesti din vibe-ul celor din spatele platanelor. Simti ca trebuie sa stai cu mainile in sus cat mai mult, pentru ca tu si ceilalti ~70.000 de party people sunteti cei care sprijina cerul, practic traiesti cei 250.000 de Wati de sunet iesiti din difuzoarele imense.

Vei trai o noapte in care dansul se va sincroniza rapid cu muzica mixata de Vali Barbulescu, Dj Optick, echipa Request 629, Dj Allen, NTFO, Vika Jigulina, Christian Green, si nu in ultimul rand Sharam, invitatul special de anul acesta.Usor usor se vor ivi si primi zori ai diminetii, evenimentul va fi pe sfarsit, dar nu vei avea nici un fel de regret, pentru ca ai plecat cu amintiri deosebite, iar mai toti stim ca amintirile sunt nepretuite, nimeni nu ti le poate lua.

Asadar, sper ca v-am trezit interesul, si v-am impartasit macar un sfert din experienta Liberty Parade:)
 Feel the positive vibe!  

1 comentarii:

Rafael Secret spunea...

ne vedem acolo :)))

Trimiteți un comentariu