13 octombrie 2009

Dance Sequence cu Hy2RoGeN & Fr3cky


















Download:Link1

Dance Sequence este o emisiune noua de pe postul de radio Vibe Fm,care se difuzeaza in fiecare noapte de luni spre marti de la ora 3.Nu am putut sta atat de mult pentru ca aveam scoala a 2-a zi,si imi cer scuze ca nu am mai scris de mult timp pe blog,am fost foarte ocupat saptamana asta.Despre Hy2RoGeN & Fr3cky:
Hy2RoGeN aka Andrei Axinte, este un tip talentat, nascut pentru DJ-ing, cu un excelent simt pentru muzica electronica. A cochetat cu scena dance inca din copilarie. Primul PC l-a avut la varsta de 11 ani, moment in care a inceput sa experimenteze arta souns-ului si in felul acest asi-a descoperit marea pasiune - muzica electronica.
Hy2RoGeN este primul si singurul DJ roman care a semnat cu puternicul label Defected. In formula Hy2RoGeN & Fr3cky a lansat pentru Ministry Of Sound, Vendetta, Ultra, Kingdom Kome Cuts, ROTON, dar si PRO-Motion Records, unde a devenit partener.

Pe langa colaborarea si parteneriatul cu PRO-Motion, Hy2RoGeN a pus bazele propriului sau label, Hy2RoGeN Music.
Cateva din release-urile semnate Hy2RoGen, au intrat pe compilatia "Clubbers Guide 2009" lansata de Ministry Of Sound (un remix pentru Thomas Gold). O alta reusita personala o reprezinta remix-ul pentru Soulsearcher – Can’t Get Enough, care a fost NO 1 in clasamentul general realizat de www.traxsource.com, dar si productia Get Down, marca Hy2RoGeN (Paul Damixie Remix), care a intrat in playlist-ul lui Fedde Le Grand.

Fr3cky, pe numele adevarat Andrei Gheorghiu, a debutat in cariera de DJ in 2003, iar un hobby s-a transformat intr-o pasiune de o viata. Fr3cky este unul dintre artistii pasionati de sound-urile electronice, fiind in acelasi timp proprietarul PRO-Motion Records si al agentiei de booking PRO-Motion Agency, cu sediul in New York.Mai sus puteti gasi link-ul de downloadare al emisiunii Dance sequence.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu