5 aprilie 2010

Above & Beyond la Liberty Parade 2010


Trioul trance Above & Beyond au anuntat venirea lor la Liberty Parade 2010.Petrecerea va incepe pe 24 Iulie 2010 pe plaja dintre Venus si Saturn.Se pare ca si anul acesta se anunta a fi unul foarte trance,dupa ce Ferry Corsten unul dintre cei mai buni DJ din lume a venit sa mixeze anul trecut la cel mai mare eveniment dance din Romania.Considerati a fi cel mai dedicat proiect trance din Marea Britanie, cei trei DJi au stralucit in ultimii ani pe scena muzicii electronice. Ca artisti au incercat in permanenta sa depaseasca limitele standardelor impuse de un anume stil din muzica dance.
Jono Grant, Tony McGuiness si Paavo Siljamäki sunt DJ-ii si producatori deopotriva, fiind personajele din spatele Above & Beyond In timp, cei 3 au pus bazele propriului label, Anjunabeats, care a intrat in lista de favorite ale unor artisti precum Paul van Dyk, Judge Jules, Ferry Corsten, Matt Hardwick si Tiesto.
De asemenea ei au un show radio popular numit "Trance Around The World",am ascultat si eu de cateva ori acest show si este destul de interesant,cred ca va fi super la Liberty anul acesta,asteptam anuntarea urmatorilor invitati!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu