25 aprilie 2010

Dj-ul saptamanii: Armin Van Buuren


Deschidem categoria "Dj-ul saptamanii" cu un Dj de top,foarte renumit si foarte apreciat.Este vorba de Armin Van Buuren,care nu prea mai are nevoie de nici-o prezentare.
Armin van Buuren a debutat in cariera ca muzician profesionist, in ciuda faptului ca isi promisese o cariera in avocatura in tara de origine, unde si-a obtinut diploma in anul 2004. Armin a inceput sa lucreze ca DJ intr-un club de noapte, numit Nexus, in paralel, urmand si studiile la Facultatea de Drept.
In aceasta perioada a reusit sa-si mute echipamentele de studio din dormitor, intr-un studio adevarat. Primele track-uri produse de Van Buuren, au fost "Touch Me" si "Communication".Acest moment a fost extrem de important pentru viitorul DJ-ului, care si-a stabilit un motto personal:"Don't be a prisoner of your own style."
Pe parcursul timpului el a lansat melodii numeroase care multe dintre acestea au ajuns hituri.El are si un show saptamanal numit "A State of Trance"
El a dat lovitura in anul 2008 lansand cel mai tare hit al anului si anume "In And Out Of Love" de pe albumul "Imagine".El a mai lansat si alte hituri precum "Never Say Never" "Fine without you" "Broken Tonight"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu