31 martie 2010

O melodie buna :Gaia (aka Armin Van Buuren) - Aisha


Armin Van Buuren s-a nascut in 1976, chiar in ziua de Craciun, in Leiden- Olanda si este la ora actuala unul dintre cei mai mari producatori si DJ ai genului trance. Cu toate ca i se prevestea o cariera in Drept, Armin a inceput sa mixeze in clubul Nexus din tara natala. Intre timp s-a lasat "prada" activitatii de DJ, si-a mutat echipamentele din propriul dormitor intr-un studio, iar printre primele productii s-au numarat si track-urile "Touch Me" si "Communication".

El mai produce si sub numele de Gaia,anul trecut lansand single-ul "Tuvan" un adevarat hit trance,care a ocupat primul loc in top 20 A State of Trance 2009.Anul acesta,Gaia lanseaza un nou single,un nou hit,mai tare ca Tuvan-ul parerea mea,este vorba de "Aisha" un track nelansat inca,se va lansa maine,1 aprilie impreuna cu compilatia A State of Trance 2010.

Armin l-a folosit saptamana trecuta in episodul cu numarul 499 al show-lui sau,iar mai multi fani au inregistrat piesa.Parerea mea e ca suna incredibil de bine,imi place foarte mult.Mai jos puteti asculta si voi noul single Gaia aka Armin Vau Buuren - Aisha.

Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu