30 martie 2010

Single nou:Crush & Alexandra Ungureanu - Party On

Asa cum v-am zis saptamana trecuta,proiectul Crush si Alexandra Ungureanu,vor lansa un nou single numit "Party On".Azi e lansat,gata sa fie difuzat pe posturile de radio,suna bine,probabil vor marca un hit anul acesta.

Proiectul semnat CRUSH + ALEXANDRA poate fi descris ca o frumoase poveste de dragoste. CRUSH, adica Radu si Sorin, cei doi Feti-frumosi, erau in cautarea ei, Ileana Cosanzeana, vocea frumoasa, care sa puna in valoare muzica de clubb si versurile poetice la care cei doi lucrasera de cativa ani. Alexandra era si ea in cautari, in cautarea unei identitati artistice, care sa se identifice cu personalitatea ei sensibila. Muzele, vazandu-i ca se cauta, ca doua suflete pereche, au facut in asa fel incat sa se gaseasca... intr-un studio de inregistrari. Iar restul este deja istorie.

Crush insemna Radu si Sorin. Cei doi semneaza muzica si versurile majoritatii pieselor de album. Mutati de putina vreme in Bucuresti, Radu si Sorin si-au pus bazele propriului studio, chiar la ei in apartament. Muzica este pasiunea celor doi astfel incat cei doi au petrecut ore in studio pentru a definitiva albumul.

Alexandra Ungureanu este un Capricorn ambitios si tenace care de mica si-a dorit sa sa cante. Alexandra este un nume cunoscut iubitorilor de muzica si datorita colaborarilor cu Paula Seling, Sistem si Holograf. Desi foarte tanara, Alexandra si-a castigat respectul colegilor din muzica datorita talentului nativ, dar si a modestiei. Absolventa a Academiei de Studii Economice, Alexandra a terminat la inceputul anului acesta si masterul Universitatii de Orleans, "DESS - Finante si control de gestiune'.

Mai jos puteti asculta noul single de la Crush si Alexandra Ungureanu - Party On

Biografie:Bestmusic.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu