4 iulie 2010

Dj-ul saptamanii: DJ AlexAK


Saptamana trecuta ma gandeam la un nou proiect,si anume vreau sa promovezi DJ-i talentati,asa ca am dat zvon pe Trilulilu.ro,si am scris un mesaj de genul:
"Aratata-mi ca esti DJ talentat!Posteaza in grupul "Request629" mixul tau,si daca imi place te voi promova pe blogul meu www.cos95.blogspot.com in cadrul categoriei "Dj-ul saptamanii". Trebuie doar sa creezi o discutie cu mesajul "Mixul meu",mai departe ma ocup eu. Bafta!"
Asa ca AlexAK a deschis o noua discutie cu mesajul "Mixul meu" eu l-am ascultat,mi-a placut si m-am gandit sa il promovez pe blog.
AlexAK (pe numele lui real P. Alexandru) ,nascut pe 29 Octombrie 1985 la Bucuresti, si-a inceput cariera in anul 2006, incepand cu un mic ajutor din partea lui DJ Junior.A mixat doi ani, ca mai tarziu sa urmeze un drum singur in domeniul muzicii electronice ca un hobby.Din 2008 pana in prezent, are la activ un numar de peste 100 de mixuri, dar si cateva zeci de mashup-uri si ocazional, cate un remix.In prezent, mixeaza alaturi de MaveriK, detinand impreuna Sick Flows Radio, dar si un site foarte popular www.alexak.ro.Genul abordat de el la inceput a fost deep-house, iar in prezent a facut o schimbare, sa zicem, radicala, trecand la tech house, techno.Pe viitor promite multe productii, incat se lucreaza la deschiderea unui studio de inregistrari si productie.DJ-i preferati sunt Alex Niggemann, 2000 and One, DJ Madskillz, Emil Lassaria si multi altii.Va lasam in continuare sa ascultati mixul,unul comercial.Enjoy!

Asculta mai multe audio Muzica

6 comentarii:

StarDust spunea...

baftaaaaaaaa akuuuuuu!!!!!!!!!!! te tzooc :X :*:**:*:

Anonim spunea...

bafta :) bravo!

Anonim spunea...

Ak rullzzz! :* Bloscoi ! >:D<

Anonim spunea...

Acadellllllllllll :X ! Suerte :x ! \:D/ ( Becs here :X)

Anonim spunea...

Felicitari Ak . Te astept sa mixin' la LB '10


Shy™..

maryo spunea...

ai uitat sa mentionezi ca e cel mai mare carnat..

Trimiteți un comentariu