28 noiembrie 2010

Single nou: Radio Killer - Lonely Heart

Dupa succesul pieselor "Voila" si "Be Free", trupa Radio Killer, lanseaza un nou single cu o noua voce."Lonely Heart" se numeste noul single, si este o colaborare cu Catalina Ciobanu aka Lee Heart, vocea single-ului
"Lonely Heart".
Mai jos aveti comunicatul de presa Radio Killer:

Lonely heart este o piesa plina de energie, pe care o dedicam tuturor celor care cred ca doar muzica poate sa te trezeasca la viata, te poate conecta cu oamenii din jur si te poate aduce in club indiferent de unde te afli in acel moment; tuturor celor care iubesc totul in general si muzica in special”
Noua voce Radio Killer se numeste Lee Heart, are 20 de ani si se mandreste ca a cantat pe scena alaturi de Black Eyed Peas.
Lee Heart a castigat peste 15 premii la concursuri nationale si internationale de muzica, a studiat muzica la Scoala Populara de Arte iar acum ia lectii de jazz.

Piesa Lonely heart a fost produsa in studiourile HaHaHa Production de aceeasi echipa de producatori condusa de Smiley - cel care a fost si vocea proiectului pana in prezent.

Profitand de ocazia lansarii noului single, cei de la Radio Killer prezinta si noul www.RadioKiller.ro , care este acum mult mai intuitiv, mai interactiv, mai usor de folosit, dar la fel de "jucaus".
Tot pe www.RadioKiller.ro puteti gasi acum si blogul celor de la Radio Killer [www.blog.radiokiller.ro] - o platforma online care va va tine conectati cu noutatile Radio Killer intr-un mod cat se poate de practic si de rapid.

Proiectul Radio Killer s-a lansat acum 14 luni cu piesa Voila, piesa ce a urcat rapid in topul preferintelor muzicale, atat in randul ascultatorilor din Romania cat si in randul celor din Germania, Rusia, Spania, Grecia, Cipru, Italia sau Turcia, iar Be Free, cel de-al doilea single Radio Killer a continuat succesul piesei Voila, cucerind noi teritorii ca Suedia, Finlanda, Danemarca, Olanda, Polonia sau Ucraina.
Ca o incununare a succesului international, piesa Be free se gaseste chiar si in acest moment pe locul 3 in topul celui mai popular dance-radio din Spania"
Fara alte comentarii va las cu noul single de la Radio Killer - Loney Heart
Enjoy!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu