24 ianuarie 2011

Facebook-ul pentru mine...

Facebook-ul pentru mine este ca....vocea pentru artisti si va spun si de ce.In primul rand Facebook-ul ma ajuta pentru promovarea articolelor de pe blog, si va zic ca este o modalitate care da rezultate foarte bune, promovarea articolelor pe facebook.
In al doilea rand sunt conectat cu cele mai noi informatii, si cele mai noi evenimente, este un fel de portal web.Pe langa asta, in acelasi timp sunt conectat cu cei mai buni prieteni, amici, colegi si asa mai departe.Pot comenta pe anumite teme, pe anumite barfe sau fotografii.

Sunt pe Facebook de aproape 2 ani, dar sa va zic sincer, pentru mine Facebook-ul a prins farmec acum 6-7 luni cand aproape toti prietenii mei erau conectati.Tot pe facebook mi-am descoperit cativa prieteni si profesori de care eram sigur ca nu voi mai auzi nimic de ei foarte mult timp.
Vreau sa confirm faptul ca Facebook-ul da dependenta, deoarece mai mereu cand sunt online, in browser-ul meu trebuie sa apara cel putin o fereastra facebook, si pe langa asta mereu cand pornesc browser-ul, scriu "facebook.com", mi-a intrat in reflex.
Asadar acest site de socializare, mi se pare o inventie incredibila, si cred ca multi informaticieni sunt invidiosi pe acest proiect uimitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu