12 ianuarie 2011

Teaser: Fly DJs feat. Jimmy Dub – Move Ya

"Move Ya" va fi rezultatul unei colaborari interesante dintre Fly Dj's si Jimmy Dub.Azi a aparut un teaser pe youtube al noului single semnat Fly Dj's, dupa ce in toamna anului trecut au lansat primul lor single "Adella".
Cat despre noul lor single "Move Ya" va fi lansat cat de curand, si din cate am ascultat din teaser suna destul de bine.

Reamintesc faptul ca proiectul Fly Dj's s-a facut cunoscut prin numeroase remix-uri de calitate la piese precum:  "Jump UP" "Playing with Fire" "Black Cat" "Lay Me Down" etc..

2 comentarii:

Blogatu spunea...

Salut, tin sa te anunt ca am pornit Topul Blogurilor anului 2010 cu trei categorii: Personal, Feminin si Divertisment. Esti si tu nominalizat: http://blogatu.ro/2011/01/blogurile-anului-2010-primele-categorii-divertisment-personal-feminin.html. Aduna voturi si comentarii! Astfel intri in cursa pentru cel mai bun blog al anului 2010!

Blogatu spunea...

Salut, blogul tau a fost nominalizat la editia din 2011 a Topului Blogurilor anului 2010 pe Blogatu.ro: http://blogatu.ro/2011/01/topul-blogurile-anului-2010-categorii-moda-muzica-si-mondenitati-jocuri-si-itc.html. Promoveaza-te cat mai bine pentru a castiga categoria la care blogul tau este inscris!

Trimiteți un comentariu