15 noiembrie 2009

Tom Boxer ft. Antonia - Morena,my love


Morena,my love este noul single al lui Tom Boxer in colaborare cu Antonia,un nume nou pe scena muzicii din Romania,iar melodia a fost lansata in emisiunea Request 629 @ Vibe fm.Presupun ca il stiti foarte bine pe Tom Boxer,creatorul hiturilor "Dancing","A beautiful day" si multe altele.

Despe Antonia,hmm.este o tanara de 20 de ani care s-a nascut in SUa,canta de la varsta de 10 ani, a facut Scoala de muzica in SUA si a crescut printre oameni de culoare, cantareti de RnB si Soul, stiluri muzicale ce au influentat-o intr-un mod decisiv,ea este cunoscuta pentru single-ul "Roses on fire" in colaborare cu Pink Room si compus de Tom Boxer.

In momentul actual melodia se afla pe locul 14 in 20 Vibe's Chart si beneficiaza de un remix de la Treitl Hammond pe care il puteti asculta mai jos.Melodia imi place,suna foarte bine si are toate sansele sa devina un hit,mai ales ca este o creatie a maestrului Tom Boxer.Mai jos puteti asculta single-ul de la Tom Boxer si Antonia - Morena my love varianta Original Mix si varianta Treitl Hammond Remix.
Auditie placuta!

Tom Boxer feat Antonia - Morena (Treitl Hammond Remix)
Asculta mai multe audio Muzica

Tom Boxer feat. Antonia - Morena (Radio Edit)
Asculta mai multe audio Muzica

1 comentarii:

Anonim spunea...

o ador pe antonia e mega frumoasa si are o voce superba.Stiaiti ca antonia are 21 de ani si ca este insarcinata in 2 luni?

Trimiteți un comentariu