28 noiembrie 2010

Vali BARBULESCU,Smiley, Grasu XXL si alti invitati @ Balul bobocilor Tudor Vianu

Peste cateva zile va fi balul bobocilor din Colegiul National de informatica "Tudor Vianu", mai exact marti pe 30 noiembrie, un bal ce este foarte bine organizat, din cate am inteles.Sincer eu abia astept acest eveniment, de ce? Pe langa faptul ca in Vianu am cei mai buni prieteni, balul se tine intr-o locatie super si anume in Club Bambo si pe langa asta mai vin si o gramada de artisti foarte apreciati.Artisti precum Vali Barbulescu, Smiley,Grasu XXL,Suie Paparude etc.
De asemenea evenimentul are si un site oficial, acolo puteti vedea perechile participante la miss/mister, si va puteti face o parere.

Biletele s-au pus in vanzare de ceva timp, pretul fiind foarte accesibil (35 de lei), din cate am auzit s-au vandut ca painea calda,intrucat nu mai sunt.Dar daca vreti sa mergeti la eveniment, puteti sa achizitionati un bilet la intrarea in club, pretul fiind 45 de lei in ziua respectiva.Evenimentul va fi prezentat de cel mai pozitiv Dj de la 21, Vali Barbulescu.Va povestesc mai multe dupa bal.

2 comentarii:

Angeline spunea...

+Suie Paparude...

Anonim spunea...

a fost tare am fost dar majoritatea copiilor fumau si beau bleah

Trimiteți un comentariu