11 decembrie 2010

Alta reclama penibila in RATB...

Dupa fenomenul "farmacia inimii Catenaaaa!!!!" care a domnit vreo 3- 4 luni in RATB, a aparut o noua reclama in autobuze.Acum stiu cantecelul de la Catena pe dinafara, iar la un moment dat vruiam sa fac un remix.Cat despre noua reclama din RATB, este o reclama facuta la un vin romanesc numit "Muscatel" ,o reclama mai putin enervanta decat "farmacia inimii", dar nu e placuta deloc la ureche.

Pe langa faptul ca reclama e din 2008, astia abia acum o promoveaza in RATB.La actiune participa 2 personaje tipic romanului care ii place sa stea si sa nu se ocupe de nimic decat cu bautul si statul la televizor.Aurel si Cornel sunt personajele, iar actiunea este foarte simpla.Cornel, suparat se duce la nea' Aurel si ii spune ca "iar l-au lasat astia fara curent", il roaga sa ii rezolve problema ca "nu degeaba".Cornel ii da vecinului o sticla de Muscatel.Bucuros, nea' Aurel, in timp ce se delecteaza cu vinul (de 2 bani) ii da telefon unei cunostinte si ii spune: "auzi ma? il stii pe Cornel ala de la 2? taiei ma si apa 2 zile (Hahahaha)" si reclama se termina cu un slogan "Muscatel, bun de cinste".

Adevarul e ca e stresant sa auzi in fiecare zi de vreo 5-6 ori "auzi ma? il stii pe Cornel ala de la 2? taiei ma si apa 2 zile! (Hahahaha)".Prima data m-a bufnit rasul, dar dupa imi venea sa ma iau cu mainile de cap.
P.S: eu am vorbit doar de reclama difuzata in RATB, astfel o scoatem din ecuatie pe tanti care sta tolanita pe canapeaua antica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu