5 decembrie 2010

O melodie buna: First State – Reverie (Dash Berlin Remix)

Acum cateva zile am ascultat o melodie foarte tare, in cadrul emisiunii A State of Trance episodul cu numarul 485.Melodia se numeste "Reverie", este o productie marca First State si a fost remixata de Dash Berlin.

First State este unul dintre proiectele mele favorite de muzica trance.First State este numele proiectului pornit de Sander van Dien si Ralph Barendse, un proiect care s-a facut remarcat prin numeroase productii si remixuri.Remix-ul meu preferat este si ramane cel de la Ashley, piesa realizata anul trecut de Filo & Peri.

Cat despre Dash Berlin, este tot un proiect foarte apreciat de muzica trance, format de Jeffrey Sutorius,Sebastian Molijin si Eelke Kalberg.Ei sau facut remarcati prin single-ul "Till the sky falls down", primul lor single lansat in 2007 la Armada Music. Cat despre melodie, cum am mai spus, este o melodie foarte frumoasa, linistita, pe gustul meu, a fost lansata vara aceasta la Black HOle Records.Eu sper sa va placa, iar maine va prezint alta piesa foarte buna din zona muzicii trance
Enjoy!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu