2 decembrie 2010

Single nou: Sunrise inc ft. Liviu Hodor - Still The Same

Asta seara, in cadrul emisiunii Request 629 de pe Radio 21, a avut loc premiera celui mai nou single de la Sunrise Inc. in colaborare cu Liviu Hodor.Noul single se numeste "Still the same" , iar saptamana trecuta v-am prezentat pe blog un teaser, un teaser care a primit reactii pozitive din partea fanilor Sunrise Inc.

Single-ul imi place foarte foarte mult, are ceva mai diferit, este o schimbare de stil dupa cum declara baietii de la Sunrise inc:

"“Colaborarea cu Liviu a inceput din momentul in care am lucrat impreuna la cel de-al doilea single Liviu Hodor feat.Tara, “Dream with you”. “Still the same” este o piesa cu un sound inedit, dreamy, diferita de “Lick shot” si putem spune ca este o schimbare de stil, intr-adevar.

Acum o luna, au fost invitati la Music Channel in cadrul emisiunii Dance Chart, si atunci au prezentat pe scurt o piesa ce semana foarte tare cu lick shot, si tot spuneau ca la anul pregatesc o schimbare de stil, ei bine s-au grabit putin si au lansat azi o melodie foarte tare.Cat despre Liviu Hodor, el pregateste in curand un nou single in colaborare cu Tara.
Asadar? ce parere aveti? e hit sau nu?
Enjoy!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu