1 decembrie 2010

Balul bobocilor @ Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu"

Cum va spuneam zilele trecute, aseara a fost balul din Vianu, am fost si eu prezent, si m-am distrat alaturi de sute de oameni.Tot evenimentul a avut loc in clubul Bamboo, cel mai select, si mai modern club din Bucuresti.Din cate am inteles, la eveniment au fost prezente peste 1000 de persoane, deci va dati seama ce aglomeratie.

In deschidere la bal a cantat o trupa de rock din Vianu, "The street" se numea trupa, daca nu ma insel.Dupa Vali Barbulescu a prezentat juriul, sponsorii si partenerii media.Apoi distractia a inceput, cu Antonia, autoarea hiturilor "Morena" si "Shake it Mama!", a facut o atmosfera foarte tare.
Vali a prezentat perechile participante la concursul de "Miss&Mister Vianu 2010".Iar mai putin mai tarziu, a avut loc proba surpriza, unde baietii trebuia sa realizeze din materiale eco niste haine pentru partenerele lor :)) iar fetele trebuiau sa ii faca o declaratie de dragoste lui Gabi Torje :)).

Distractia a continuat cu Smiley, care pot spune ca a facut cea mai tare atmosfera impreuna cu trupa lui.Pe langa Smiley si Antonia, a mai cantat Grasu XXL.
Dupa publicul a ales cine va fi miss & mister popularitate, iar juriul a decis cine va fi miss & mister Vianu 2010.

Miss popularitate:Ruxandra Despa
Mister popularitate:Cristian Mirea

Miss Vianu 2010:Mihaela Popete
Mister Vianu 2010:Tudor Vasluianu
(Ii puteti vedea pe Facebook)
Petrecerea a continuat cu un spectacol marca Suie Paparude, iar petrecerea s-a terminat la 5
Ca in concluzie, a fost o seara memorabila, o seara placuta, plina de distractie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu