13 februarie 2011

2 ani de blogging

Azi, 13 februarie 2011, se implinesc 2 ani de cand am lansat blogul Cos95, se implinesc 2 ani de cand mi-am descoperit o noua pasiune.In acesti 2 ani, aproape zilnic am scris pe blog despre muzica, filme, diverse informatii, si in acelasi timp, pe blog am invatat sa-mi exprim opinia despre anumite actiuni, a fost si este un fel de jurnal.
 
Pe parcursul acestor doi ani, am cunoscut oameni de succes din media, si tineri ce au vrut promovare, eu mereu am avut buna vointa de a promova tinere talente, pentru ca mereu am fost de parere ca probabil aceste talente, vor fi cei care vor face legea in muzica romaneasca mai tarziu.

De asemenea, prin acest blog si eu m-am promovat, atat ca DJ, cat si ca blogger.Aproape in fiecare saptamana am mixat cate un set, special pentru voi.Am invatat, si inca invat sa mixez, sa aleg track-urile si sper ca intr-o zi sa ajung sa mixez si in FM.In curand voi posta si cateva productii realizate de mine.

Categoria mea preferata, a fost si este "o melodie buna".In categoria "o melodie buna" am prezentat melodii atat din trecut cat si melodii din ziua de azi, melodii ce au facut furori, dar si melodii ce au fost mai putin promovate, cu toate ca erau de mare calitate.

Pe de alta parte, cum am zis mai sus, blogul este ca un fel de jurnal, pentru ca imi aduc aminte de starea de spirit pe care o aveam acum un an si ceva, cand eram un pusti putin mai mic, ce ma plangeam de cat de greu era la scoala, si acum am ajuns la concluzia ca la scoala era prea bine:)).

Pe viitor, as vrea sa ajut cat mai multi tineri, si sa ma ocup mai mult de promovarea blogului.Sper ca peste un an, cand voi scrie articolul "3 ani de blogging" , sa relatez niste lucruri remarcabile, sa fac blogul cat mai cunoscut, si sper ca visele mele vor fi implinite pana atunci.
Acum sunt in prezent, si sunt mandru de ce am realizat!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Hai LA MULTI ANI !

Mariuk spunea...

faci o treaba buna.Baftaa!

Aurelian spunea...

Anomin = Mc Aurelian..am dezlegat misterul:))

Anonim spunea...

tine-o tot asa :) !

Trimiteți un comentariu