26 aprilie 2011

Romanii au talent - Mesaj vs. Talent

Acum 2 zile, dupa cum bine cred ca stiti a fost finala celui mai vizionat si interesant show din Romania si anume "Romanii au Talent"
Dupa parerea mea a fost cel mai bun concept din ultimii ani, pentru asta ii felicit pe cei de la Pro TV si Cosmote pentru initiativa de a aduce unul dintre cele mai populare emisiuni din lume in Romania.

Au fost mii de concurenti, tot felul de talente, am vazut zeci de profi nebuni si cocalari batuti de soarta, pana au ajuns intr-o semifinala si apoi in finala, pot spune ca am fost multumit de alegerea juriului cat si de alegerea publicului.

Eee mai naspa a fost in finala, cand habar nu aveam pe cine sa votez, de ce? pentru ca aproape toti concurentii aveau un talent extrem de deosebit.Trupa Balance, unde am ramas cu gura cascata la numarul lor, incredibila forta.Cosmin Agache, pustiul ce a invatat beatbox de pe Youtube in cativa ani,un adevarat beatmaker la propriu, am ramas la fel.Valentin Dinu, un fel de Enrique Iglesias are o voce incredibila, ca sa nu mai vorbesc de Florescu si Valentin Luca.

Pana la urma cineva tot trebuia sa castige, eram sigur ca se va alege dintre Iustin Ianau, baiatul cu vocea de aur din Bacau si Adrian Tutu, Eminem de Romania.Intr-un final a castigat Tutu, si era de asteptat sa castige el, mi-am dat seama dupa numarul de sustinatori de pe Facebook.Opiniile erau impartite, unii spuneau ca nu sunt de acord, altii ca merita si asa mai departe.

Ce ma enerveaza pe mine, ipocrizia unor persoane, adica de la inceput iti sustii favoritul si dupa auzi ca un intelectual incepe sa comenteze pe facebook/twitter ca nu e de acord ca e fals ca e prost ca e ciung si tot felul de comentarii de genul incepi sa te iei si tu dupa el.NU, nu se face asa...o data ce l-ai sustinut, nu te mai intorci din drum.

Eu zic ca baiatul asta chiar isi merita castigul, de ce? cu toate ca nu avea un talent deosebit, voce ciudata sau puteri miraculoase, dar transmitea un mesaj, un mesaj cat se poate de adevarat, un mesaj foarte clar.Este unul dintre romanii ce are capul pe umeri, doborat de greutati si de soarta, dar totusi vedea partea buna a lucrurilor.

In momentul in care esti calcat in picioare in autobuz, si luat in bataie de joc de catre cotoroantele de la oficiul postal, sau cand vezi tot felul de intelectuali pe la tv ce vorbesc tot felul de aberatii, ti se pare imposibil sa vezi o parte buna in Romania.Acest lucru este imposibil de vazut pentru cei ce merg cu Mertzanu' la servici.

Intr-o alta ordine de idei, nu cred ca cei de la Pro TV au fugit dupa rating (ca sa nu vorbesc de Antena1 unde baietii actioneaza rau de tot) ei au incercat sa ofere publicului un show cat mai interesant, doar ca romanul nu e niciodata multumit nici daca i-ai da luna de pe cer.


1 comentarii:

Gabi spunea...

Cred ca romanii au confundat Dansez pentru tine cu Romanii au talent. Oricum sunt multumit ca a castigat Adrian Tutu, dar din pacate parintii nu ii mai are sa se bucure de ei.
Sincer sa fiu vroiam sa castige Cristina si Alina sau Narcis Iustin sau Valentin Dinu, iar lui Adrian putea sa-i dea pro-ul niste bani de la ei.

Trimiteți un comentariu