6 aprilie 2011

Single nou: Dj Take & Chriss-T – Feel (by London Music)

Iata o noua piesa dance produsa de baietii de la London Music, o piesa cat se poate de ok ce este interpretata de Chriss-T, unul dintre autorii hitului "I miss you".


Simțiți aerul proaspăt din muzica românească? Miroase a primăvară, miroase a direcții noi, sound-uri fresh și miroase în general a TRANCE! Responsabili pentru asta sunt niște băieți isteți: producători muzicali, oameni de radio plictisiți de mailuri cu piese popcorn și sintagme precum “melodia noastră este compusă din dorința de a oferi elemente noi pe piață”, dar și ascultătorii cu un IQ ceva mai dezvoltat… ăia care știu că Blondie cântă “Call Me” și nu “Numele tău” sau ASIA a avut un hit numit “Who will stop the Rain?”, nu “Garsoniera ta”. Ei bine, băieții ăștia isteți s-au prins cum stă treaba la nivel de radio, preferințe public și case de discuri (care urmăresc potențialul financiar atunci când semnează un proiect/o piesă). Atunci când intuiești ce se “va” cere înseamnă că ești printre primii care s-au prins de trend… dacă ai și abilitatea de a pune rapid în aplicare ceea ce ai intuit… BINGO! Apar aprecierile, popularitatea și implicit succesul. Ar trebui să scriu o carte…

Pe scurt, avem proiect nou și piesă nouă: Deejay TakeChriss-T - “Feel”, produced by London Music Studio (adică acei “baieti isteti” de care povesteam mai sus). Ascultați și notați: this is just the beginning of the “romanian trance era”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu