16 aprilie 2011

Videoclip: Toni Tone ft. Lexy - Forever Alive

"Forever Alive" in momentul actual e una dintre cele mai difuzate piese din Romania, si in acelasi timp piesa mea preferata din playlist-ul Vibe FM.

Piesa a fost produsa de Sunrise inc si nu de curand am ajuns la concluzia ca trupa Sunrise inc e genul de trupa care scoate hituri pe banda rulanta.O dovada "comestibila" fiind aceasta productie.

De asemenea, de curand au filmat si videoclipul piesei "Forever Alive", un clip cu efecte deosebite si o poveste din care poti trage o concluzie, si o poti intelege.

"Regizorul videoclipului este Iulian Moga iar scenariul are la bază o poveste de dragoste neîmplinită. Personajul principal al clipului este interpretat de Lexi, care joacă rolul unei tinere îndrăgostite.
Dacă la început ea apare fericită în compania bărbatului pe care-l iubeşte, pe parcurs, lucrurile iau o turnură nefericită, tânărul o părăseşte, iar lumea de vis se schimbă total. Dezamăgirea din sufletul ei se reflectă perfect în decorurile ce o înconjoară. Singurătatea şi tristeţea aduce lacrimi ce inund cameră, însă tot ele sunt cele care tămăduiesc şi vindecă sufletul tinerei
."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu