24 iunie 2011

Liviu Hodor ft. Mona - Sweet Love

Dupa hiturile "Dream with You" respectiv "Happy For You", Liviu Hodor lanseaza un nou single numit "Sweet Love" de data aceasta colaborand cu Mona (ex. Wassabi).Piesa a fost produsa de John Puzzle in studioul lui, iar premiera a avut loc aseara la Radio 21, unde Liviu a spus tot ce era de spus si la Kiss FM, unde Mona a fost prezenta si a dat detaliile importante, piesa fiind difuzate in acelasi timp la cele doua posturi.
Maestrul John Puzzle a facut o treaba grozava, suna foarte bine piesa, de calitate, de vara, cu siguranta va fi hit.
Iata ce a declarat Liviu Hodor:

"Am ales sa colaborez pentru acest single cu Mona pentru ca se potriveste cel mai bine cu starea si beat-ul piesei. Este o voce foarte buna ce a fost prea putin valorificata pana acum. Sunt sigur ca o sa va placa

2 comentarii:

Gabi spunea...

Ce-i cu tine de ai pus sigla acelui post de radio? Chiar nu-mi place. Daca tot voiai sa pui o alta sigla, o puneai pe a lui ProFM, U Tv sau in cel mai rau caz MTV.

Cos95 spunea...

@Gabi, e primul post de radio care m-a promovat intr-o oarecare masura, am avut ocazia ca muzica pusa/mixata de mine sa fie difuzata la unul dintre cele mai bune posturi de radio.Intr-un fel sau altul, meritau o atentie, si in plus, vorba aia, m-au promovat, ii promovez.

Don't worry man, tot un viber pozitiv am ramas:))

Trimiteți un comentariu