28 februarie 2011

Videoclip:Lady Gaga – Born This Way

De cateva saptamani, Lady Gaga, una dintre cele mai in voga artiste din momentul actual a lansat un nou single numit "Born This Way".S-a facut mare tam tam cu aceasta piesa inca de la inceputul anului, pe net au aparut diverse teasere, remixuri, poze, etc.
"Born This Way" este primul single extras de pe albumul cu acelasi nume, si in momentul actual se afla pe primul loc in Billboar Hot 100.
Azi a aparut si videoclipul pe canalul oficial de youtube, videoclip regizat de Nick Knight.Eu sincer nu stiu ce vrea sa dovedeasca aceasta artista prin exagerarile videoclipurilor, dupa parerea mea videoclipul e chiar ciudat.Voua va place?

Sfarsit de februarie

Iata ca a trecut si februarie, perioada in care reclamele si posterele cu inimioare sunt in floare.A trecut foarte repede, avand in vedere ca a avut 28 de zile, totul a decurs cat se poate de normal, nimic nou in viata mea plictisitoare, rutina asta ma omoara!
In schimb a fost o luna mai speciala pentru blog deoarece s-au implinit 2 ani de la lansare, si tot luna aceasta am achizitionat un domeniu ".com" pentru a ajunge cat mai sus cu acest proiect, proiect la care nu as renunta pentru nimic in lume.
Pentru luna martie, sunt pregatit sa lansez cateva noi proiecte si de asemenea, am pregatit un mix de care sunt foarte mandru si abia astept sa vi-l dau spre auditie, si in acelasi timp lucrez si la o productie dance ce sper ca pana la vara sa fie totul finalizat.
Asadar sa zicem ca rezultatele mele cu aceste proiecte sunt in crestere, si abia astept sa le vad finalizate.
Nu uitati, datorita voua exista Cos95!

27 februarie 2011

Piesa noua Connect-R - Ring The Alarm

Iaa ring ding ding ding tzaca paca,  uite asa Connect-R a lansat un nou single, de altfel primul single din acest an, un single marca Rappin' on production.Ce pot sa zic, este o piesa ce nu-mi spune prea multe, o combinatie intre "Something New" de la Andra si "Do it" de la Kanza.Nu cred ca va rupe gura targului anul acesta, voi ce ziceti?

26 februarie 2011

Top 20 Vibe FM 26 Februarie 2011

1.Toni Tone ft Lexi - Forever Alive (Sunrise Inc. Re-work)
2.Sander van Doorn Feat Carol Lee - Love Is Darkness
3.Sak Noel - Loca People (Original Mix)
4.Laurent Wolf – Suzy (Original Mix)
5.Nadia Ali - Rapture (Avicii Remix)
6.ROA ( Rise Of Artificial ) - Ne place
7.Faithles ft. Dido - Feelin Good (Ferry Corsten Fix)
8.Daft Punk - Tehnologic (Vali BARBULESCU Remix)
9.Mowo feat Starfunk - You want take my love
10.Novaspace - Close your eyes
11.Glenn Morrison feat. Christian Burns - Tokyo Cries 
12.Chemical Brothers - Disolve
13.Nadia Ali - Triangle (Myon & Shane 54 Classic Extended Mix)
14.The Prodigy - No Good
15.Pink Fluid - Bitch Lady(Original mix)
16.Bobina feat. Betsie Larkin - You belong to me
17.Dash Berlin feat. Emma Hewitt - Disarm Yourself
18.Raoul feat Def Kid - Rainy Day (Original Mix)
19.Get Far - Free
20.The Shapeshifters - She Freaks 
Live Tracklist!Live Tracklist!Live Tracklist!Live Tracklist!

Dance Mix (Cosession) with Dj Coss #14

Download
Tracklist:
1.Marco Corola - Play it Loud! (Original Mix)
2.Veitengruber - Junk (Original Mix)
3.Nice7 - Point (Original Mix
4.Bass Kleph - Oh Yeah (Original Mix)
5.Mark Knight - Yalta Groove (Original Mix)
6.Miles Dyson - Zoloo (Pleasurekraft Remix)
7.Luigi Rocca - Mortal Coil
8.Djuma SoundSystem - Les Dj'ins (Dubsons Remix)
9.Jay Lumen - Playground
10.Richard Dinsdale - One Step

25 februarie 2011

O jucarie smechera: AR Drone

Zilele trecute ma uitam pe site-ul Radio21.ro si am vazut ca Vali Barbulescu si-a achizitionat o noua jucarie numita "A.R Drone".Cu toti stim ca Vali Barbulescu este Dj-ul cel mai bine pus la punct la capitolul tehnologie si in acelasi timp are niste idei foarte tari, imbina meseria de Dj cu tehnologia de ultima ora si ii ies niste lucruri uimitoare, ca de exemplu gig-ul la care a mixat cu ajutorul unui iPhone.

Vali Barbulescu nu mai are nevoie de nici-o prezentare, dar gadgetul zburator "AR Drone" are cu siguranta nevoie.Rezumand intreaga prezentare AR Drone este un elicopter cu patru elice, controlat de un iPad sau un iPhone.
De asemenea te poti juca cu el intr-un mod interesant, si in acelasi timp 
Jucaria dispune de 2 camere de filmat ce capteaza in timp real ceea ce se intampla in fata si sub acesta.AR Drone-ul este disponibil in magazinele Orange si pe internet.

24 februarie 2011

RObotzi Ep5.Intrus

Un nou episod din super-popularul serial online "RObotzi".

Single nou: Giulia - Giulia - Underrated love

In aceasta seara, in cadrul emisiunii Request 629 de pe Radio 21, Dj Andi si Liviu Hodor au lansat o noua piesa, probabil un nou hit numit "Underrated Love" de la Giulia.
Melodia suna foarte foarte foarte bine, imi place mult, se vede ca e ceva de calitate, ceva lucrat cu atentie si pasiune.Melodia a fost realizata de Gabi Huiban, unul dintre cei mai buni producatori romani, dupa parerea mea are nevoie de o scurta prezentare, dar nici atat.
Giulia isi desfasoara proiectul solo in paralel cu proiectul Dj Project.Deci ce ziceti ? "Underrated love" va fi hit?

23 februarie 2011

Vali Barbulescu mixeaza in Anglia

Vibe FM - 100.000 de fani pe Facebook

De cateva saptamani, postul de radio Vibe FM, a strans pe reteaua de socializare Facebook, 100.000 de fani.In trecut ei au dat niste petreceri speciale pentru strangerea a 10.000 de fani respectiv 30.000, dar acum la 100.000 de fani primim un clip cu multumirile DJ-ilor Vibe FM.
Sa speram ca pana la vara cei din echipa Vibe FM vor strange 200.000 de fani, iar atunci vor da un party pe cinste, poate un party similar cu cel dat vara trecuta la piscina@Club White.
Pana atunci, keep up the good vibe!

Jolie - All i Need is You (By Sunrise inc)

Un nou proiect dance pornit de trupa Sunrise INC.

"Sunrise INC, una dintre cele mai de succes trupe din Romania, lanseaza alaturi de cunoscutul DJ Liviu Hodor un nou proiect muzical: Jolie by Sunrise INC.
Dupa ce au cucerit publicul din Romania si nu numai cu single-urile lor, Sunrise INC si Liviu Hodor au decis ca, pe langa hiturile cu care deja ne-au obisnuit, sa lanseze si alte proiecte muzicale. Lauryn, Noni, Alba Wings, sunt doar cateva dintre proiectele celor patru, iar acum, alaturi de Cat Music, lanseaza Jolie by Sunrise INC.
“Sunt foarte multe piese pe care le facem, dar pe care nu le putem canta noi – fie avem alt single in promovare, fie pur si simplu nu ni se potrivesc. Si atunci, alaturi de Liviu am hotarat sa valorificam piesele “hitoase” in alte proiecte. Jolie are toate premisele unui proiect de succes si de abia asteptam sa vedem reactia publicului.”, povestesc baietii de la Sunrise INC."
 Deci? va fi hit sau...

22 februarie 2011

Top 20 passwords

De curand, s-a realizat un top al celor mai utilizate parole
1. 123456
2. 12345
3. 123456789
4. Password
5. iloveyou
6. princess
7. rockyou
8. 1234567
9. 12345678
10. abc123
11. Nicole
12. Daniel
13. babygirl
14. monkey
15. Jessica
16. Lovely
17. michael
18. Ashley
19. 654321
20. Qwerty
Trebuie sa recunosc ca "123456" am avut-o mult timp pe diverse conturi :))

Filmari videoclip Sunrise inc ft. Liviu Hodor - Still The Same

De curand trupa Sunrise inc si Liviu Hodor au filmat videoclipul piesei "Still The Same" piesa ce a fost lansata in luna decembrie 2010 la Radio21.Cat despre colaborarea cu Liviu Hodor, jumatatea proiectului Request 629, baietii de la Sunrise Inc declara:

"“Colaborarea cu Liviu a inceput din momentul in care am lucrat impreuna la cel de-al doilea single Liviu Hodor feat.Tara, “Dream with you”. “Still the same” este o piesa cu un sound inedit, dreamy, diferita de “Lick shot” si putem spune ca este o schimbare de stil, intr-adevar.


Si cu siguranta asa e, astfel a trecut ceva timp de la lansarea piesei, a prins in mare parte si s-au gandit sa filmeze si un videoclip.Regizor a fost Florin Botea, si a scris si scenariul videoclipului de asemenea, iar filmarile videoclipului au avut loc in studiourile Media Pro.
Aici aveti pozele de la filmari iar mai jos puteti urmarii un filmulet "making of" realizat de Bimus de la Monden.info
Credit video: Valentin-Narcis Sturzu pentru Monden.info

21 februarie 2011

Cos95.com - online!

Activitatea mea a fost mai scazuta in ultimul timp deoarece m-am ocupat mai mult de partea tehnica a blogului.Astfel dupa 2 ani de blogging, mi-am achizitionat un domeniu ".com" pentru a dezvolta proiectul Cos95.Am foarte mare incredere in acest proiect, si imi doresc sa ajung cat mai sus, iar prin aceasta investitie cu siguranta voi realiza ceva.

Cum am mai zis, anul acesta vreau sa primesc rezultate remarcabile din partea proiectului Cos95, iar activitatea mea sa fie una cat se poate de decenta.Sper sa va familiarizati cu noua adresa " cos95.com " si sper sa va incant mereu cu articole interesante, melodii cat mai bune, si in acelasi timp sa va aduc buna dispozitie dupa o zi plina de stres.

20 februarie 2011

ZHAO LeBlanc - Fly

Duminica, sfarsit de saptamana, azi am ascultat o melodie cat se poate de ok de la ZHAO LeBlanc, un nou nume in industria muzicala romaneasca.Piesa se numeste "Fly", este recent lansata, iar tot de curand a avut premiera videoclipului pe Monden.info & Radio21.ro
Un videoclip destul de simplu realizat de BROOKLYN PICTURES.Melodia e chiar misto, e anti-plictiseala si poate chiar o sa prinda.
"povestea piesei si a videoclipului este inspirata dintr-un fapt real si este povestea dintre doi prieteni foarte buni (best friends) si dragostea pe care unul dintre ei o tine secreta fata de celalalt. Pana la urma el isi asuma riscul si ii spune tot ce simte sperand ca si ea sa simta la fel. Daca va fi un final fericit sau nu, va lasam sa descoperiti singuri dupa vizionarea videoclipului.

19 februarie 2011

Jeremih - Down On Me ft. 50 Cent

Este sambata, este weekend, si din pacate ziua este pe sfarsite.Azi "m-am relaxat in ultimul hal", mai ales cand am vazut cum este vremea afara.Nu am avut nimic mai bun de facut decat sa stau sa ascult muzica, sa vad diverse clipuri pe Youtube si sa citesc.
Astfel,azi am descoperit o melodie foarte tare numita "Down on me" de la Jeremih si legendarul 50 Cent.

Probabil unii dintre voi veti spune "ehh e veche frate!" dar pentru mine e oarecum noua pentru ca eu nu ascult prea des acest gen, de altfel fiind un gen de calitate.

Iar acum "videoclipul original" =))

Brit Awards 2011castigatori

British Male Solo Artist: Plan B
British Female Solo Artist: Laura Marling
British Breakthrough Act: Tinie Tempah
British Group: Take That
British Single: Tinie Tempah – Pass Out
MasterCard British Album of the Year : Mumford & Sons – Sigh No More
International Male Solo Artist: Cee-Lo Green
International Female Solo Artist: Rihanna
International Breakthrough Act: Justin Bieber
International Group: Arcade Fire
International Album: Arcade Fire – The Suburbs
Brit Awards Critics’ Choice: Jessie J

Top 20 Vibe FM 19 Februarie 2011

1.Sander van Doorn Feat Carol Lee - Love Is Darkness
2.ROA ( Rise Of Artificial ) - Ne place
3.Toni Tone ft Lexi - Forever Alive (Sunrise Inc. Re-work)
4.Sak Noel - Loca People (Original Mix)
5.Daft Punk - Tehnologic (Vibe FM Remix)
6.Laurent Wolf – Suzy (Original Mix)
7.Novaspace - Close your eyes
8.Chemical Brothers - Disolve
9.Mowo feat Starfunk - You want take my love
10.Faithless - Insomnia 2010 (Original Mix)
11.Glenn Morrison feat. Christian Burns - Tokyo Cries 
12.Bobina feat. Betsie Larkin - You belong to me
13.Nadia Ali - Rapture (Avicii Remix)
14.Raoul feat Def Kid - Rainy Day (Original Mix)
15.Pink Fluid - Bitch Lady(Original mix)
16.The Prodigy - No Good
17.The Shapeshifters - She Freaks
18.Nadia Ali - Triangle (Myon & Shane 54 Classic Extended Mix)
19.Dash Berlin feat. Emma Hewitt - Disarm Yourself
20.Get Far - Free

18 februarie 2011

RObotzi ep.4

Pentru ca episodul asta e prea "dirty" :)) nu prea am ce comenta, asa ca tot ce pot sa va zic este vizionare placuta!

Videcolip: Radio Killer - Lonely Heart

Aseara a fost lansat pe contul de youtube HaHaHa Production, videoclipul celui mai recent single al trupei Radio Killer, intitulat "Lonely Heart".In urma cu cateva zile v-am prezentat si eu un teaser al videoclipului, un teaser foarte reusit.Videoclipul e si mai reusit, imi plac efectele de la inceput, cand toata lumea este...oprita ca sa nu spun pe stop :)) iar apoi Paul Damixie pune muzica si in acelasi timp incepe si petrecerea.Videoclipul sa filmat la inceputul lunii, iar regizor a fost Iulian Moga.
"Nu ne-am dorit sa trucam nimic. La castingul pentru figuranti singurul criteriu dupa care ne-am ghidat a fost -cat de mult iti place sa te distrezi?-. In acest fel, cred eu, am reusit sa transpunem energia piesei in cele mai vii si naturale momente… nu ai cum sa vezi acest clip si sa nu-ti doresti sa dai si tu o petrecer acasa sau sa mergi in club. "

16 februarie 2011

DJ Optick - Born to be a DJ

Asta a dovedit Optick in ultimii ani, a dovedit faptul ca este nascut sa faca atmosfera, este omul care apasa butonul "turn on" la distractie.Cum am ajuns la concluzia asta? de luni intregi ascult emisiunea lui de pe Vibe FM, "Next Level" si de fiecare data simt acel vibe pozitiv, acel vibe ce imi da buna dispozitie dupa o zi plina de stres.
Si inca o dovada a faptului ca Optick face senzatie la petreceri este acest filmulet de la lansarea Vibe FM din 2008.Observati cum Optick creeaza acel suspans.In acel suspans toata lumea isi aduna energia si asteapta sa si-o dezlantuie prin dans.
Asadar, dupa parerea mea, Optick este unul dintre cei mai buni DJ din lume.

15 februarie 2011

Un nou fenomen?

De curand circula pe internet un nou serial realizat de CreativeMonkeyz, si anume "RObotzi".Saptamana trecuta, au ajuns la episodul 3, din cate am auzit, in fiecare saptamana apare cate un episod.Destul de amuzant acest serial animat, dar in acelasi timp ciudat laughing.
De ce zic "un nou fenomen"? pentru ca azi am auzit multe persoane ce au folosit o expresia din serial si anume "sa sugi o ceapa".De acord? este o replica foarte amuzanta, dar in acelasi timp foarte idioata laughing.Cred ca va fi ceva gen "nu stiu" sau "iti dau o perversa ca pe Targu' Ocna!".

Teaser videoclip: Radio Killer - Lonely Heart

Acum ceva timp, cei de la Radio Killer au lansat un nou single numit "Lonely Heart".La inceputul lunii februarie, ei au filmat videoclipul celui mai recent single "Lonely Heart", tot atunci au aparut diverse poze si filmulete pe profilul lor de Facebook.Cum am mai zis, videoclipul sa filmat la inceputul lunii, iar regizor a fost Iulian Moga.Filmarea, a fost mai degraba un fel de petrecere, la "petrecere" au participat peste 100 de persoane ce s-au distrat pe muzica mixata de Paul Damixie.

R.K declara:
 "Nu ne-am dorit sa trucam nimic. La castingul pentru figuranti singurul criteriu dupa care ne-am ghidat a fost -cat de mult iti place sa te distrezi?-. In acest fel, cred eu, am reusit sa transpunem energia piesei in cele mai vii si naturale momente… nu ai cum sa vezi acest clip si sa nu-ti doresti sa dai si tu o petrecere acasa sau sa mergi in club."
Teaser-ul imi aminteste de videoclipul piesei "One" de la Swedish House Mafia.Deci? e ok?

14 februarie 2011

Valentine's day 2011


Azi, 14 februarie este o zi speciala (pentru americani) si anume Valentine's day, ziua indragostitilor.Prin mai multe surse, aceasta sarbatoare (de la americani) s-a raspandit si la noi in Romania.In aceasta perioada, mai peste tot vezi diverse "reclame  roz", promotii la cafenele, concursuri roz si tot asa.Cum am mai zis si anul trecut, Valentine's day este o "sarbatoare" comerciala, o "sarbatoare" de care multi comercianti profita.

De ce zic ca este o sarbatoare idioata? pentru ca nu ai nevoie de o zi speciala ca sa ii spui ce simti persoanei iubite.
Pentru mine ziua de azi a fost una cat se poate de normala, eu momentan fiind "solo" :)), ziua de azi a fost stresanta ca de obicei, nimic nou, in afara de multi nervi facuti din cauza a mai multor personaje.
Si?la voi cum a fost Valentine's day?

13 februarie 2011

2 ani de blogging

Azi, 13 februarie 2011, se implinesc 2 ani de cand am lansat blogul Cos95, se implinesc 2 ani de cand mi-am descoperit o noua pasiune.In acesti 2 ani, aproape zilnic am scris pe blog despre muzica, filme, diverse informatii, si in acelasi timp, pe blog am invatat sa-mi exprim opinia despre anumite actiuni, a fost si este un fel de jurnal.
 
Pe parcursul acestor doi ani, am cunoscut oameni de succes din media, si tineri ce au vrut promovare, eu mereu am avut buna vointa de a promova tinere talente, pentru ca mereu am fost de parere ca probabil aceste talente, vor fi cei care vor face legea in muzica romaneasca mai tarziu.

De asemenea, prin acest blog si eu m-am promovat, atat ca DJ, cat si ca blogger.Aproape in fiecare saptamana am mixat cate un set, special pentru voi.Am invatat, si inca invat sa mixez, sa aleg track-urile si sper ca intr-o zi sa ajung sa mixez si in FM.In curand voi posta si cateva productii realizate de mine.

Categoria mea preferata, a fost si este "o melodie buna".In categoria "o melodie buna" am prezentat melodii atat din trecut cat si melodii din ziua de azi, melodii ce au facut furori, dar si melodii ce au fost mai putin promovate, cu toate ca erau de mare calitate.

Pe de alta parte, cum am zis mai sus, blogul este ca un fel de jurnal, pentru ca imi aduc aminte de starea de spirit pe care o aveam acum un an si ceva, cand eram un pusti putin mai mic, ce ma plangeam de cat de greu era la scoala, si acum am ajuns la concluzia ca la scoala era prea bine:)).

Pe viitor, as vrea sa ajut cat mai multi tineri, si sa ma ocup mai mult de promovarea blogului.Sper ca peste un an, cand voi scrie articolul "3 ani de blogging" , sa relatez niste lucruri remarcabile, sa fac blogul cat mai cunoscut, si sper ca visele mele vor fi implinite pana atunci.
Acum sunt in prezent, si sunt mandru de ce am realizat!

Single nou: Morris - Because of you

Dupa hitul din 2010, "Angel Eyes", Morris lanseaza un nou single numit "Because of you".Cel mai recent single semnat Morris, a fost lansat vineri, la Request 629.

12 februarie 2011

Single nou: Dony feat. Elena Gheorghe – Hot girls

Dupa colaborarea cu Andreea Banica, Dony colaboreaza cu o alta "diva" din industria muzicala romaneasca si anume Elena Gheorghe.Zilele trecute am citit despre o noua melodie realizata tot de Dony pentru proiectul Saranda.

Cat despre noua melodie "Hot Girls", sunt de parere ca va fi hit, deoarece are acel stil "summer popcorn" foarte promovat in Romania in ultimii ani.Acum intrebarea mea este urmatoarea, Dony va mai colabora cu David Deejay?

11 februarie 2011

Deepcentral – Back 2 Life

Aseara, cei de la Deepcentral au postat o noua piesa numita "Back 2 Life" cu ocazia relansarii site-ului oficial Deepcentral.ro .Nu pot spune ca sunt mari modificari pe site, dar parca e mai atractiv, insa nu imi place de nici-o culoare coperta piesei :)).Din cate am inteles, nu va fi promovata ca single, dar va fi adaugata pe noul album Deepcentral ce va fi lansat anul acesta.Ce ziceti? anul acesta tot Deepcentral vor fi cap de afis? :)

Puya - Pune-i la pamant (2011)

Azi am auzit si eu de campania pornita de Radio Zu si anume “ZU da panica la etnobotanica".E de admirat faptul ca in sfarsit un post de radio, in sfarsit cineva din media porneste o campanie contra acestor etnobotanice ce nenorocesc tanara generatie.Pana acum am vazut o campanie pe Facebook,cat despre campania pornita de postul de radio, sper sa ajunga cat mai mediatizata, si intr-un final sa se inchida magazinele de "vise".

De asemenea campania are si un imn, realizat de Puya, este un rework al piesei "Pune-i la pamant" varianta 2011.Tot ce este spus in aceasta piesa, este pur adevar.
Puya - Pune-i La Pamant // Zu da panica la etnobotanica by MusicExpertCompany

Videoclip: Alex Velea – One Shot

Alex a lansat videoclipul celui mai recent single "One Shot" single lansat acum cateva luni pe contul de youtube HaHaHa Production.Videoclipul pare foarte ok, doar ca e cam decolorat :)).
Scenariul este plasat intr-o lume cu un aer post-apocaliptic, in care omul se confunda cu masina. Cu un montaj energic si o cadenta a imaginilor ce creste tensiunea pana in punctul culminant, clipul te duce cu gandul la un scurt metraj post-modernist. Finalul este unul pozitiv, care confirma ideea ca lumea poate fi schimbata prin iubire si prin muzica.
Cu toate ca filmarile au decurs foarte bine, Alex invingandu-si chiar si alter ego-ul printr-un dance battle, pana la lansararea clipului, in perioda de montaj, Alex s-a accidentat suferind o ruptura de muschi, urmand ca saptamana viitoare sa fie operat.

10 februarie 2011

Inon (Noni) - Give Me The Sunlight (By Sunrise Inc)

Zilele trecute, pe canalul oficial de youtube al casei de discuri Cat Music a aparut o noua piesa produsa de trupa Sunrise inc.Piesa se numeste "Give Me The Sunlight" si este interpretata de Inon (aka Noni Ene), un nou proiect powered by Sunrise inc.
Versurile sunt foarte frumoase, mai ales linia melodica.Sincer sa fiu, nici nu am citit ca a fost produsa de Sunrise inc, din prima mi-am dat seama, mereu au avut un stil mai aparte.

Sonny Flame - I Gotta Find You

Ca tot se apropie "sarbatoarea" aia roz, in perioada asta, artistii din Romania lanseaza diverse piese dedicate cuplurilor, sufletelor pereche, relatiilor deschise, si asa mai departe.De exemplu ieri, Sonny Flame a lansat un nou single, ce suna foarte bine.Mereu am fost de parere ca piesele lui Sonny Flame merg la tot felul de petreceri, fac atmosfera mai pe scurt.

Cat despre piesa, ea se numeste "I Gotta Find You" si a fost produsa de Emil Lassaria, iar de masterizare si mix s-au ocupat Preston si Daniel Baciu (Kenno Project).

9 februarie 2011

Videoclip: Fly Project – Goodbye

Dupa hitul "Mandala", baietii de la Fly Project, au lansat in luna octombrie 2010, single intitulat "Goodbye".Piesa se adreseaza prin versurile tuturor care au iubit si au spus prea devreme "Goodbye".

Piesa are un sound diferit fata de "Mandala", iar de curand pentru ca acea voce din refren era foarte subtire, destul de iritanta si nu se intelegea nimic, baietii au inlocuit vocea.
Cat despre videoclip, el a fost filmat de curand, iar de regie s-a ocupat Alex Ceausu, este un videoclip foarte reusit dupa parerea mea.

Cei de la Fly Project spun:
Povestea piesei este povestea oricui. Oricine a spus sau i s-a spus “GoodBye”. Normal, unele povesti pot avea un final fericit, altele… nu. Depinde numai de protagonisti. In cazul videoclipului nostru e mult mai bine să vedeii voi ce soarta îsi aleg personajele

8 februarie 2011

O reclama inteligenta: Mercedes Clasa E

De ceva timp la TV este difuzata o reclama ce face deja furori pe internet.Este vorba despre reclama de la noul Mercedes Clasa E, reclama cu un mosulet ce joaca rolul mortii.Ea are doar 39 de secunde, indeajuns sa atraga chiar si cel mai dur critic.

Povestea este simpla, un posesor multumit al unui Mercedes Clasa E, o ia pe o ruta inchisa, cand deodata in masina apare un batranel chel cu o coasa.Soferul, se uita putin speriat, iar batranelul ii spune "sorry".In fata, drumul era blocat de niste busteni si de un utilaj ce incerca sa dea bustenii de pe sosea.Intr-o fractiune de secunda, soferul pune o frana a dracu de imposibila, si totusi ii iese, iar masina e intacta.Intoarce capul spre mosulet si spune increzator "sorry" gen "Ehh wazz'up doc ? ntz ntz ntz".Asadar, din reclama deducem faptul ca masina prezentata este foarte sigura, si ar trebuii sa fim mai atenti la semne :)).

Audiente radio - toamna 2010

Audienta medie zilnica in Bucuresti – total populatie 11+ Toamna 2010 Toamna 2009 Diferenta
Radio ZU 239.500 221.600 17.900
Romania Actualitati 203.300 202.200 1.100
Kiss FM 201.700 219.700 -18.000
Radio 21 105.800 151.000 -45.200
Magic FM 105.000 82.100 22.900
Europa FM 92.700 115.300 -22.600
Pro FM 91.200 103.500 -12.300
Vibe FM 63.000 75.300 -12.300
Romantic FM 61.200 59.800 1.400
Antena Satelor 48.400 39.500 8.900
Realitatea FM 36.100 40.200 -4.100
National FM 31.500 -
Gold FM 27.500 22.800 4.700
Radio Guerrilla 19.900 28.200 -8.300
One FM 15.100 29.000 -13.900
Romania Cultural 13.600 9.600 4.000
City FM 11.600 13.300 -1.700
Radio Romania Regional 9.700 9.800 -100
ProFM Dance 7.100 13.200 -6.100
Radio InfoPro - 11.600
Smart FM - 7.900 -7.900
RFI Romania - 3.600

De ce imi place Twitter-ul

Stiu ca tot am vorbit mai mereu despre Facebook, si am vorbit, si l-am laudat, si cred ca vi s-a luat si voua sa vedeti zeci de bloguri cu articole despre Facebook.Ei bine, azi voi aborda un alt subiect, si anume Twitter.Twitter-ul este tot o retea de socializare, foarte populara in America, dar incet incet vad ca i-a amploare si la noi, aceasta retea de socializare.
De ce imi place Twitter-ul? Twitter-ul pentru mine este ca un....portal web, urmaresc doar ce ma intereseaza, in cazul meu muzica si tehnologie, si sa fiu sincer, aflu cele mai interesante chestii pe Twitter.Ce-a mai naspa faza e ca (si aici nu e Twitter-ul de vina), toti prietenii mei stau pe Facebook, rar cand aud pe cineva ca are Twitter.De asemenea, ca si pe Facebook, pe Twitter poti promova, diverse articole, sau chiar propria ta afacere, este un mod foarte bun de promovare.

7 februarie 2011

Rezultate Nights.ro Awards 2011

Cel mai bun DJ din Romania in 2010
1. Optick
1020
2. Raresh
746
3. Adrian Eftimie
641
4. Rhadoo
326
4. Rosario Internullo
326
6. Livio & Roby
265
7. Pagal
244
8. Mihai Popoviciu
242
9. Petre Inspirescu
187
10. Emil Lassaria
170


DJ-ul cu cea mai mare ascensiune in 2010

1. Mahony
800
2. NTFO
483
3. Byby & Eddy
373
4. Dan Andrei
303
5. Luca M
270
6. Snatt & Vix
220
7. VyGo
201
8. Groove Soundsystem
189
9. Mindcage
182
10. Gully
135

Evenimentul anului 2010 in Romania
1. Sunwaves 8 @ Plaja Kristal - 14 august
1165
2. Liberty Parade @ Plaja Saturn-Venus - 24 iulie
816
3. Sunwaves 7 Festival @ Plaja Kristal - 30 aprilie 2 mai
605
4. Cadenza Vagabundos @ Sala Polivalenta - 20 noiembrie
405
5. Peninsula Felsziget @ Targu Mures - 26-29 august
270
6. David Guetta @ Romexpo - 15 octombrie
251
7. In Deep & Dance Days @ Kudos Beach - 30 aprilie 2 mai
204
8. The Mission Dance Weekend @ Hanul Piratilor - 6-7 august
201
9. Nights.ro 9years Anniversary @ Daimon Club - 19 iunie
156
10. The Mission 10years Paul Van Dyk @ Arenele Romane - 6 martie
138



Cea mai tare petrecere de club in 2010 din Romania
1. Ricardo Villalobos & Raresh @ Kristal Glam Club - 18 decembrie
721
2. Paul Kalkbrenner @ New Kristal Opening - 8 octombrie
526
3. Kudos Ice @ Poiana Brasov - 31 decembrie
421
4. Richie Hawtin @ Kristal Closing - 15 mai
394
5. Marco Carola @ Club Midi - 22 octombrie
267
6. Nights.ro Awards 2010 @ Kristal Glam Club - 27 februarie
228
7. Sasha & Zabiela @ Kristal Glam Club - 24 aprilie
220
8. arpiar @ Club Midi Closing - 17 decembrie
217
9. John Digweed @ Kristal Glam Club - 5 noiembrie
213
10. Sven Vath @ Studio Martin - 13 noiembrie
206


Cel mai bun club din 2010 in Romania
1. Kristal Glam Club, Bucuresti
1424
2. Club Midi, Cluj-Napoca
759
3. Studio Martin, Bucuresti
516
4. Expirat / The Other Side, Bucuresti
296
5. La Mania, Mamaia
273
6. Krypton, Craiova
232
7. Divino Glam Club, Galati
181
8. Space, Bucuresti
140
8. XS, Iasi
140
10. Obsession, Cluj
116

Cel mai bun DJ rezident din Romania in 2010

1. Mahony (Kristal/Kudos)
2044
2. MiHigh (Midi)
616
3. Greeg (Expirat)
419
4. Snatt & Vix (TrancENDance)
411
5. Zotist (Zebra)
317
6. Andrei (Krypton)
301
7. Razaar (Barocco Bar)
292
8. Ralmm (Office, Iasi)
264
9. Gully (Noa)
183
10. Mike (Iasi)
180


6 februarie 2011

Videoclip: Stereosonic - We Rollin'

O melodie buna: Bass Deejay feat Smally & Monica- Show me your feelings

Zilele trecute, am ascultat o melodie foarte buna, iar azi o veti putea asculta si voi pe blog.De mentionat faptul ca melodia este o productie romaneasca, de calitate, cu un sound interesant."Show me your feelings" se numeste melodia, si a fost realizata de Bass Deejay in colaborare cu "Smally& Monica".

Am ascultat-o de cateva ori, si inca nu m-am plictisit absolut deloc de ea.E gen o balada dedicata indragostitilor, precum "Ibizza Party",dar in acelasi timp din pacate e genul de melodie buna dar mai putin promovata.

In momentul actual se afla pe locul 8 in 20 Vibe's Chart, clasamentul oficial Vibe FM.

"Bass Deejay, debuteaza ca DJ in Chisina, Mixeaza genul de muzica (House) si muzica anilor 80-90 in cluburile capitalei si peste hotare.In 2005 participa la primul festival de muzica electronica "Grand Master DJ" unde ia premiul "Grand Master Radio DJ 2005".In 2006 este nominalizat la "Best DJ of November 2006" in cadrul "DJ Marathon".In 2007 ia premiul I de la concursul "Grand Master DJ 2007".In 2009 lanseaza piesa "Destination Ibizza"
Mai jos puteti ascula "Show Me Your feelings" de la Dj Bass.
Enjoy!

5 februarie 2011

Top 20 Vibe FM 5 Februarie 2011

1.ROA ( Rise Of Artificial ) - Ne place
2.Toni Tone ft Lexi - Forever Alive (Sunrise Inc. Re-work)
3.Sander van Doorn Feat Carol Lee - Love Is Darkness
4.Makossa feat Megablast - Soy como soy
5.Chemical Brothers - Disolve
6.Swedish House Mafia ft. Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza (Original Mix)
7.Novaspace - Close your eyes
8.Bass Deejay feat Smally and Monica - Show me your feelings
9.Justin Michael - Letting go (Original Mix)
10.Mowo feat Starfunk - You want take my love
11.Armin Van Buuren ft. Sophie Ellis-Bextor - Not Givig Up On Love
12.Raoul feat Def Kid - Rainy Day (Original Mix)
13.Dj Jose - Turn the lights Off
14.Faithless - Insomnia 2010 (Original Mix)
15.Roger Sanchez & Far East Movement - 2Gether
16.Phil Fuldner - Miami Pop 2010 (Original Extended Mix)
17.Voodoo and Serano - You Get What You Give
18.Kaskade with EDX feat. Haley - Don't Stop Dancing
19.Hannah - Shadow On The Wall (Riffs & Rays Mix)
20.Faithless ft Dido - Feelin' Good
Live Tracklist! Live Tracklist! Live Tracklist! Live Tracklist!

4 februarie 2011

O zi frumoasa de februarie...

Zilele trecute, fiind foarte plictisit, m-am plimbat prin parc.In acea zi in care m-am plimbat era o vreme foarte tare, cerul arata splendid, iar soarele tot incerca sa se faca "remarcat" pentru ca era un frig de crapau pietrele.Atunci, aveam la indemana un aparat de fotografiat, bineinteles destinat amatorilor, si am facut din nou pe fotograful.
Mai jos aveti cateva fotografii realizate de mine:



Smiley – Piesa care nu se aude la Radio

"Piesa care nu se aude la Radio" este piesa pe care Smiley a lansat-o la inceputul saptamanii pe contul lui de Facebook.Ea este dedicata in totalitate celor 100.000 de fani de pe Facebook de pe pagina lui Smiley.Ce imi place cel mai mult la piesa asta, este faptul ca este strecurat adevarul despre cum se fac piesele romanesti in ziua de azi.

Iar ma apuca nostalgia, piesa asta imi aminteste de vremea cand Smiley scotea hituri pe banda rulanta impreuna cu trupa Simplu, hituri precum "O secunda".
Smiley a spus pe Facebook:
"Asa cum va promiteam iata piesa care celebreaza 100.000 de prieteni. Este lansata exclusiv aici, se poate downloada la calitate maxima si probabil nu o sa se auda niciodata la radio. Va multumesc pentru ca-mi sunteti aproape in numar atat de mare si va prezint “Piesa care nu se aude la Radio”.
Smiley - Piesa care nu se aude la Radio by HaHaHaProduction

3 februarie 2011

O melodie buna: Play & Win - Ya BB

Dupa ce o lunga perioada de timp baietii de la Play&Win s-au dedicat proiectului INNA, iata ca in sfarsit lanseaza si ei un nou single.Piesa se numeste "Ya BB", este o piesa cu un sound interesant, am ascultat-o de cateva ori, si pot spune ca m-a atras de la prima ascultare.

Deci ce ziceti? un nou succes marca Play&Win?

Dance Mix (Cosession) #13

Tracklist:
1.Tube & Berger, Vaiolino - Evocation (Original Mix)
2.Acumen - Cotril (Doomwork Remix)
3. Bass Kleph - I'll Be OK (Superskank Remix)
4.Olivier Giacomotto, Joh Acquaviva - Black Mamba (Original Mix)
5.Filtertypen - After Laughter (Original Mix)
6.Miniking - El Contadino (DJ PP Remix)
7.123XYZ - Groove Amigos (Original Club Mix)
8.Nicolas Ojesto & Javi Reina - Chikita feat. King Xamelo (Vlada Asanin DBlaster Remix)
9.Just Believe - Original Mix
10.Gabriel Rocha - Cars & Girls
11.Hermanez - Plastic Confidence (Original Mix) 


Costin R. - February Mix by Costin.R

2 februarie 2011

Dj Ralph Guest Mix @ Dance Mix (Cosession) #12

Download Link
1.Swedish House Mafia ft.Gianni Marino - One (DJ Law Remix)
2.Lauryn ft Sunrise Inc - Gypsy Queen (Extended Version)
3.Remady ft Manu L - Give Me A Sign (Original Extended Version)
4.Kittens - I'm In Love (la la la) (Sunrise Inc Extended Version)
5.BUG Mafia - Poveste Fara Sfarsit (Nick Kanamera Remix Extended)
6.Shakira - Loca (Miguel Vargas Anthem Beats Remix)
7.Maze ft Maor Kagan - Italian LOver (The Perez Brothers Remix)
8.DJ Sava Ft. Raluk - Love You (Gino Manzotti Extended Remix)
9.Dj Dark ft NVEE - U Say (London 32 Extended Version)
10.Ricky L ft MCk - Born Again (Balearic Soul PArty Mix EMT)
11.Fly Project - Goodbye (FLy DJS Remix)
12.Hector Couto - Tequila Suicide (Original Mix)
13.Petet Gelderblom - Burn It Up(Original Mix)
14.Movetown - Round And Round (Extended Version)
15.Nadia Ali - Rapture For Lady (Jay Amato Bootleg)
16.Dr Kucho - Mogabombos(Raul Rincon Remix)
17.Narcotic Sound - Mamasita (PAul Daniel Remix)
18.Alexandra Stan - Mr Saxobeat(Paul Daniel Remix)
19.Akon ft Clinton Sparks - Take A Chance (Ralphy Intro Mix)
20.Dj Ralmm pres Dj Line ft Toni Tonini - Scream (Emil Lassaria Remix)
21.Spencer Hill - Yeah Yeah Yeah (Electro Mix)
22.R.I.O - Like I Love You (Official Extended Version)
23.Paul Daniel - All Stars (Extended Exclusiv Version)
24.Axel Dario - So Blue (Claudio Cristo Remix)
25.Armin Van Buuren Vs Sophie Ellis Bextor - Not Giving Up On Love (Armin Van Buuren Remix)
26.Meena K - Zaragoza (Extended Version)
27.Danni Villa & FlyDrums - Una Palabra (Dani Villa Mix)
28.Rihanna ft Drake - What's My Name (Liam Keegan Remix)
29.Kufu - L'Italiano (Dj toga Club Mix)

1 februarie 2011

Votati Cos95 Blog - cel mai bun blog al anului 2010 - categoria blog personal@Blogatu.ro

Cum va spuneam zilele trecute, m-am inscris pe site-ul Blogatu.ro la un concurs numit "Cel mai bun blog al anului 2010".Am scris un articol si se pare ca am fost nominalizat la categoria blog personal.Ca tot este concurs, trebuie sa strang cat mai multe voturi.

Aici apelez la ajutorul vostru, la ajutorul cititorilor blogului Cos95, pentru a ma ajuta de a strange cat mai multe voturi.Tot ce trebuie sa faceti, e sa intrati aici, sa cautati blogul Cos95 si sa votati.

Votati Cos95 Blog - cel mai bun blog al anului 2010 - categoria blog personal http://blogatu.ro/2011/01/blogurile-anului-2010-primele-categorii-divertisment-personal-feminin.html 

Update: 1.02.2011 Am fost nominalizat la categoria "blog sub 18 ani" poate aici luam si noi primul loc :D http://blogatu.ro/2011/01/blogurile-anului-2010-categorii-blog-colectiv-blog-sub-18-ani-blog-foto.html 

Copii, mai lasati internetul!

Chiar in seara asta am vazut pe un site (nu dau nume) o discutie aprinsa legata despre blogurile unor pustani de varsta mea.Nu mare mi-a fost mirarea sa vad cum se ataca intre ei, aducand fel de fel de argumente, unele mai idioate ca altele.Si pe langa aceste argumente stupide a mai fost folosit si cuvantul "munca", cuvantul "munca" fiind un pretext pentru furt, sau trisat, dar hai sa nu ii zicem "trisat" sa ii zicem "calea mai usoara" pentru a obtine ceva.

Si pustanii se certau, se tot certau si se atacau, dar ore intregi nu gluma.Eu zic ca acele ore de cearta au fost scurse degeaba din viata lor.Ei bine eu la inceputul anului, am invatat cum sa nu mai pierd timpul aiurea si sa ma bucur mai mult de viata.Cum? mi-am facut un program, un program foarte bine organizat, si acum am timp si de invatat, si de iesit afara, si de stat pe internet.Am ajuns la concluzia ca imi dedicam prea mult timp internetului, mai ales retelelor de socializare.Asa ca am creat un echilibru intre viata reala si viata din mediul online, si am pus viata reala pe primul loc.

In incheiere va dau si voua un sfat pe care mi l-a dat si mie un om inteligent din media.In viata reala nimanui nu ii pasa cat de popular esti pe internet, nu ai parte de nici-un beneficiu in plus fata de altii , asa ca mai bine traieste-ti viata si fa-te cunoscut in lumea reala.