30 iulie 2009

Bob Sinclair Feat. Shabba Ranks - Love You No More


Love You No More este noul single a lui Bob Sinclair.Melodia a intrat acum cateva saptamani in playlist-ul zilnic de la VIBE FM.Despre Bob Sinclair:Bob Sinclar este de fapt un pseudonim pe care l-a adoptat francezul Chris Lefriant, dupa numele unui personaj dintr-un vechi film de spionan francez. Chris a crescut in Le Marais, un cartier gay boem din centrul Parisului. Aici el obisnuia sa frecventeze discotecile la moda in anii `80. In anul 1986, la varsta de 18 ani a inceput sa practice meseria de DJ sub numele de Chris The French Kiss.

Primul sau hit de club a fost `Gym & Tonic`, realizat in anul 1998 in colaborare cu Thomas Bangalter membru al trupei house Daft Punk. Pentru realizarea piesei, cei doi au folosit ilegal vocea lui Jane Fonda, copiata de pe o caseta. La scurt timp, dupa lansarea acestui hit, Chris a scos pe piata si albumul sau de debut ca Bob Sinclair – Paradise.

Cel de-al doilea album Bob Sinclar - Champs Elysées a aparut doi ani mai tarziu. Una din melodiile sale de pe acest album, `I Feel For you` a ocupat locul 9 in UK Top 40.

In 2005, single-ul sau `Love Generation` a ocupat locul intai in Australian ARIA Singles Charts si German Media Control Single Charts si locul doi in Dutch Top 40. In primavara lui 2006 a lansat cel de-al patrulea album Bob Sinclar - `Western Dream`.

Noul lui single beneficiaza si de un videoclip lansat saptamana trecuta.Piesa mai beneficiaza si de un remix de la Nicola Fasano,acest remix are aceleasi ritmuri ca singlelul I know you want me de la Pitbull.Presupun ca noul single o sa ajunga cat de curand in 20 Vibe's Chart.Mai jos puteti asculta noul single de la Bob Sinclair un featuring cuj Shabba Ranks - Love you no more.

Auditie placuta.


Bob Sinclar feat Shabba Ranks - Love You No More (Nicola Fasano Radio Mix)
Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu