28 iulie 2009

Paul Van Dyk - Home


Unul dintre cei mai renumiti DJ la nivel mondial, Paul Van Dyk lanseaza colectia Volume:The Best Of Paul Van Dyk. O selectie de piese din cei 15 ani de activitate in industria muzicala. materialul include colaborari cu nume importante actuale ca Rea Garvey (Reamonn), Deep Dish sau Sinead O’Connor, dar si remix-uri ale unor piese celebre!

Se zvoneste ca artistul ar fi lansat single-ul HOME pentru a mentine interesul si suspansul in randul fanilor(HOME,probabil este doar un teaser in ceea ce priveste felul in care va suna noul material discografic)!
Single-ul HOME, contine 4 melodii:radio edit-ul, extended mixul PvD (care suna extrem de trance),remixul Kaskade si radio edit-ul acestuia.
La acest single, puteti aprecia faptul ca Home radio edit este o melodie electronica ce are puternice influente de rock in timp ce extended-ul este genul acela de trance cu care ne-a obisnuit Paul van Dyk, numai bun pentru a face parte dintr-un set de mix.
Momentan, melodia se afla pe locul 19 in 20 Vibe's Chart, dar se asteapta o avansare, multi zicand ca single-ul ar putea ajunge pe primul loc.(parerea lor).Dupa parerea mea este un single destul de reusit dar nu atat de reusit ca sa ajunga pe primul loc.Mai jos puteti asculta noul single de la Paul Van Dyk - Home.
Auditie placuta!

Paul van Dyk feat. Johnny McDaid - Home (Kaskade Remix)
Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu