13 octombrie 2010

Mamasita (The remixes) by Narcotic Sound

Cei de la Narcotic Sound au scos un pachet de 8 remixuri al super hitului "Mamasita".Remixurile au fost realizate de artisti precum: "The Perez Brothers, Allexinno, Andeeno Damassy, Emil Lassaria, Iankoo, LLP si Paul Daniel.In curand Naroctic Sound si Christian D. vor lansa un nou single numit "Danca Bonito" eu am ascultat acum cateva saptamani un fragment din piesa si mi se pare foarte tare.Astept sa apara noul single,cine stie,poate un viitor hit.Mai jos aveti comnicatul de presa de la Narcotic Sound:

Mamasita este una dintre melodiile care a facut legea in vara ce tocmai a trecut. Dupa cum bine stiti, mai intai am dus-o pe Mamasita la stilist, iar voua v-a placut enorm, rezultatul fiind unul pe masura. Piesa a inceput sa ia amploare: la radio, la TV si in cluburi, Mamasita si-a facut simtita prezenta pe deplin si putem spune ca inca se mentine in topul preferintelor voastre. Inca o dovada sunt clipurile de pe youtube, care cumuleaza un numar de peste 10 milioane de vizualizari.
Narcotic Sound are marea placere si onoare de a va prezenta aliatii Mamasitei: The Perez Brothers, Allexinno, Andeeno Damassy, Emil Lassaria, Iankoo, LLP si Paul Daniel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu