9 decembrie 2010

Lansare TRON: Legacy

Chiar acum cateva minute eram in cautarea unui film bun pe cinemagia.In timp ce cautam, am vazut ca saptamana viitoare, mai exact pe 17 decembrie, va avea loc premiera filmului Tron.Un film destul de laudat, in regia lui Joseph Kosinsk, este cel mai asteptat film al lunii decembrie.

Tot pe 17 decembrie se lanseaza si soundtrack-ul filmului, in club Space, soundtrack-ul fiind compus de legendara trupa de muzica electronica Daft Punk.In cadrul evenimentului din club Space vor mixa: OK Corral, VRT si Brazda lui Novac.

Iar azi a avut loc premiera piesei "Derezzed", piesa "de baza" din coloana sonora a filmului TRON, ea fiind lansata cu tot cu videoclip.

Daft Punk - Derezzed from ikkunapaikka on Vimeo.

3 comentarii:

Ela spunea...

Tron Legacy va fi un film foarte, foarte bun. Toata lumea vorbeste despre el, toti vor sa-l vada pe 17 decembrie. Eu una nu mai am rabdare.

Irina spunea...

Ca sa fie totul clar de la inceput: Tron Legacy e un film bun! Nu m-am inselat deloc in privinta lui. A fost incredibil sa-l vad. Pentru mine a fost cel mai tare film vazut anul acesta.

Cos95 spunea...

@Irina, spre rusinea mea nici la ora actuala nu l-am vazut :)).Cu vacanta asta cred ca o sa ma duc zile urmatoare sa-l vad.

Trimiteți un comentariu