19 mai 2010

Dj-ul saptamanii:Christian Green


Primele amintiri legate de muzica, le are de la 5 ani. Bunicul lui avea o colectie de invidiat; placi de patefon vechi si vinyl-uri. Fascinant, a gasit sound-ul old school emis de acestea. Era vremea casetofoanelor si a magnetofoanelor... Sunt 20 si ...de ani de atunci.
Christian Green aka Cristian Popescu considera ca este loc intotdeauna pentru muzica buna, pentru starea pe care acesta o induce. Dorinta de a fi mereu alaturi de cei care iubesc act-urile dance, a dus la o transformare: consumatorul de muzica electronica a devenit DJ.
Cluburi, radio, set-uri energice, tehnologie, totul a contribuit la ceea ce inseamna exprimare artistica. Inainte de toate acestea sta, insa, publicul, pentru care a aratat respect!

In materie de DJ-ing, este adeptul update-ului in materie de software si device-uri de studio. "Tehnologia intotdeauna ne face viata mai frumoasa. Chiar daca ne-o simplifica sau ne-o complica, ea face ca totul sa fie mai bun. De la un DJ set la sound-ul total, de la suport digital la membrane cauciucate, totul evolueaza, si eu, ca DJ, tin pasul cu evolutia. Avem deja o mentalitate care ne impune schimbarea si ne fereste de plictiseala".

2008 a fost cel mai important an din viata DJ-ului, a marcat debutul oficial pe scena dance, iesirea din conul de umbra. 2008 a insemnat si posibilitatea de a performa in fata unui public masiv (Launch Party Vibe FM @ Arenele Romane.
Din punctul meu de vedere este un Dj foarte bun,pot spune ca este cel mai bun DJ de la Vibe FM,mereu piesele din mix-ul lui iti aduc buna dispozitie,si pe deasupra le mixeaza foarte bine.In momentul actual Christian Green se afla in concediu dar o sa revina cat de curand.Vibe Mix-ul avand Guest Dj pe Bogdan Popoviciu,care este un dj mai slabut,parerea mea si pe Dj Dark,un dj foarte bun,dar sincer niciunul nu se compara cu Green la mixaj sau la selectia pieselor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu