31 mai 2010

Videoclip:Sunrise Inc.feat.Starchild - Lick Shot


Licky licky licky licky lick lick shot,imi place foarte mult melodia asta,mereu ma inveseleste si imi creeaza buna dispozitie.Ieri a aparut pe canalul de youtube Cat Music,videoclipul si este foarte reusit!Adica imi imaginam ca vor fi o gramada de fete,una mai frumoasa ca alta.Echipa monden.info a fost cand s-a filmat videoclipul,iar acolo puteti vedea poze de la filmari.Clipul a fost filmat la Teatrul National iar regia ii apartine lui Iulian Moga.

"Sunrise Inc, infiintata in februarie 2009, este o trupa care are in fata o cariera promitatoare, reusitele lor de pana acum propulsand din ce in ce mai sus proiectul. Piese precum Forever in My Soul si One in a Million au fost doua dintre cele mai ascultate melodii în tari ca Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Grecia, Ucraina, Albania.

Primul single Sunrise Inc – Forever in my soul – se afla pe compilatia NIGHTLIFE AWARDS 09 Highlights – THE MEGAMIX, compilatia oficiala a premiilor Nightlife Awards din Olanda si a fost implicat in proiectul lui Dj Tiesto DANCE 4 LIFE. In timp ce Forever in my soul a fost licentiata in peste 10 tari din Europa si se afla pe numeroase compilatii, stationand in TOP 100 (Olanda) timp de peste 8 saptamani, One in a million s-a mentinut pe podiumul celor mai difuzate melodii din Grecia si Cipru toata vara anului 2009.

Pentru urmatorul single Lick shot au ales sa lucreze cu Starchild. Feedback-ul primit a fost unul pozitiv, dat fiind faptul ca intr-un timp foarte scurt, piesa a devenit Nr.1 în Most Wanted Radio ZU, iar de 4 saptamâni iti pastreaza pozitia de lider. Acum piesa se afla in toate topurile de radio din Romania, fiind deja licentiata in mai multe tari din Europa si Asia si incet, dar sigur, devine un hit.

"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu