30 octombrie 2010

Balul bobocilor @ I.L Caragiale

Ieri, pe langa faptul ca a fost balul bobocilor al liceului I.L Caragiale, liceul in care invat, a fost o seara de neuitat pentru mine, o seara foarte speciala.Dupa mult timp am simtit ca traiesc, pur si simplu m-am eliberat de tot stresul de la scoala si m-am distrat foarte tare.

Concursul de Miss/Mister a fost foarte interesant, de asemenea m-am amuzat foarte mult la intrebarile puse concurentilor,gazda fiind producatorul Dinu Maxer.Pana la final s-a ales una bucata miss/mister popularitate si una bucata miss/mister 2010.Eu cred ca a fost facatura acel concurs, mai multi colegi fiind dezamagiti de rezultatele date de juriu.Am trecut cu vederea aceasta chestie, si nu am comentat nimic, de ce? pentru ca am fost sa ma distrez si chiar nu ma interesa.

Invitati au fost Dj Rynno cu Sylvia, si au facut senzatie cu hiturile "Feel" "Deep" si cu noul lor single "Xcentric".In concluzie, a fost un bal foarte ok, am avut o seara de neuitat.Daca sunteti din liceul Caragiale, si aveti nemultumiri legate de bal, va rog sa lasati un comentariu mai jos, si putem discuta.

3 comentarii:

Anonim spunea...

facatura concursu? invidia e mare:)))... atat tipa cat si tipul care au fost alesi au meritat locul..au fost dezinvolti si au comunicat cu publicul..

Cos95 spunea...

@Anonim Invidie? :)) fiecare cu parerea lui. :D.Si nu doar eu am zis asta, am cerut parerea si altor persoane care au fost prezente la eveniment.

Anonim spunea...

Ar fi ok ca anul asta balul sa.fie.organizat in.alta parte de ex turabo.sau nush.anul.trcut cel mai tare bal.a.fost la.spiru.pt ca l.au facut in turabo si.acolo e mai bine.organizat nush parerea mea

Trimiteți un comentariu