23 octombrie 2010

Ce pot sa fac?

Sa va zic sincer,sunt foarte bulversat in privinta liceului.E foarte greu,incerc sa invat cat mai mult dar simt ca nu fac fata.Saptamana aceasta nu prea am mai scris pe blog deoarece am stat mai mult cu "burta pe carte", si tot degeaba.

Eu consider educatia foarte importanta, sunt la profil real,adica matematica-informatica intensiv,iar materiile sunt destul de grele.Matematica e destul de  ciudata, abia inteleg ceva, si acum am ajuns la concluzia ca era doar o simpla joaca in clasele mai mici.Pe langa matematica, sunt alte materii care ma solicita mult, precum fizica, informatica si chimia.Ma asteptam sa fie greu, dar nu asa incat sa nu inteleg mai nimic.

Am lipsit 3 zile de la liceu fiind foarte racit iar in acele 3 zile am pierdut mult intrucat fizica si chimia sunt niste limbi straine, mai pe scurt chineza.Vin obosit de la scoala, foarte stresat, imi scot caietul, lucrez dar tot nu inteleg nimic.Ma gandesc foarte serios sa ma mut semestrul viitor la un profil uman si as tine cont de sfatul dvs.
Asadar, ce pot sa fac?

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ai un profil foarte greu,stiu cum e,ai lipsit si nu ti-ai luat notitele s-a dus tot :).dar nu asta e problema,ci depinde de tine cata ambitie ai si cat de mult doresti sa reusesti sa iti atingi telu in viata.eu iti urez mult succes in ceea ce vrei sa faci ! by D.D

Trimiteți un comentariu