1 februarie 2010

Smiley feat. Cheloo - Plec pe Marte


Azi o sa va prezint o melodie geniala,este vorba despre noul single al lui Smiley in colaborare cu Cheloo,single-ul se numeste "Plec pe Marte",piesa a fost lansata acum cateva zile pe canalul oficial de Youtube HaHaHa Production.Ce pot spune,suna genial piesa,eu sunt fan Parazitii,trebuie sa mentionez ca single-ul va fi adaugat pe noul album al lui Smiley ce il va lansa prin luna martie.De asemenea canalul de Youtube "HaHaHa Productions" au ajuns pe locul 2 acum cateva zile in topul celor mai vizualizate canale la categoria "most viewed musicians channels" datorita piesei "Plec pe Marte".Iata ce au declarat artistii site-ului Libertatea:
Smiley:Piesa era deja trasa si parca auzeam vocea lui Cheloo pe piesa asta. Este un mare plus pentru piesa faptul ca si Cheloo canta pe ea. Produsul final este exceptional!
Cheloo:Nevasta-mea a tras de mine sa colaborez cu Smiley, ea si-a dorit cel mai mult sa facem melodia asta. Desi e cam soft pentru ce cant eu, sunt foarte multumit de ce a iesit, colaborarea cu Smiley a fost foarte misto.
Mai jos puteti asculta noul single al lui Smiley in colaborare cu Cheloo - Plec pe Marte.
Auditie placuta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu