9 septembrie 2009

Black Eyed Peas - I Got A Feeling (David Guetta Remix)


















I got a feeling este noul single al trupei Black eyed peas beneficiand de un remix de la David Guetta.Piesa a aparut saptamana trecuta in playlist-ul VIBE FM si cu siguranta va intra cat de curand in 20 Vibe's Chart.Grupul a luat nastere din dorinta lui Will.I.Am si a lui Apl.de.ap de a avea o trupa de breakdance care sa puna accent si pe muzica hip-hop. Trupa, care pe vremea aceea purta numele de Atban Klann a obtinut un contract in 1992 cu casa de discuri a lui Eazy-E, Ruthless Record.

Dupa moartea lui Eazy-E, grupul a fost preluat de alta casa de discuri, a cooptat un nou membru, pe Taboo, si si-a schimbat numele in The Black Eyed Peas. Sub aceasta formula, membrii trupei lanseaza in 1998, albumul lor de debut intitulat "Behind the Front". Dupa multe critici, ei continua si lanseaza in anul 2000, cel de-al doilea album, denumit "Request line" care include si un single cu Macy Grey.

In 2009, trupa iese pe piata muzicala cu albumul "The E.N.D" ( The Energy Never Dies) si odata cu el apar si noi single-uri de succes precum: "Boom boom" sau "I gotta feeling".Iar despre David Guetta a inceput sa mixeze primele sale discuri de muzica la varsta de 13 ani si a organizat petreceri la 15 ani. Doi ani mai tarziu a lucrat ca DJ intr-un club numit Broad din Paris.DJ-ul francez David Guetta este propulsat in topul DJ-ilor datorita deselor prezente la unul dintre cele mai mari evenimente mondiale din zona dance – Sensation White si presupun ca va astepta o urcare anul acesta in Top 100 Dj Mag.Mai jos puteti asculta noul single de la Black Eyed Peas - I got a Feeling varianta David Guetta Remix.
P.S Singlelul a fost adaugat in albumul One Love.

Auditie placuta!



Got A Feeling (David Guetta Mix)
Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu