20 septembrie 2009

Noul Ipod nano cu camera si radio

















Data de 09.09.09 pare sa fi fost una speciala, cel putin unii au ales sa faca lucruri speciale pentru acesta data!
Compania Apple a lansat la ora 6 pm, pe data de 09.09.09 noile iPod-uri. Staff-ul Apple a sustinut o conferinta de presa in San Francisco, in care a anuntat noile update-uri pentru celebrele iPod-uri. Banii publicului vor fi investiti in noile Nano, care vor fi prevazute cu ... radio FM si camere digitale, o serie de noutati pentru iPod Touch si o noua versiune pentru iTunes!!!
Sloganul pentru noua versiune iPod Nano este: Rock Music! Roll Camera!!Acesta este prevazut cu o camera video, radio FM cu functia Live Pause, Genius Mixes, Pedometru. S-a umblat si la dimensiune, ecranul fiind ceva mai mare.

Noua versiune iPod Nano le permite utilizatorilor sa inregistreze imagini video in modul portret sau landscape, fiind disponibile 15 efecte video care pot fi utilizate pentru clip-urile inregistrate.
Acest nou model are incorporat si un microfon, camera video avand urmatoarele specificatii - 640-by-480 VGA video in MPEG-4 format
iPod Nano are si tuner FM care permite utilizatorilor sa vada numele pieselor, numele artistilor, la care se adauga doua aplicatii noi - iTunes Tagging; Live Pause.
sursa Vibefm.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu