1 septembrie 2009

Hiturile verii 2009.

In acest articol voi vorbii despre hit-urile verii 2009,n-au fost cine stie ce hitt-uri ca anul trecut.Prima data voi vorbii despre singlel-ul lui Dj Andi in colaborare cu Stella - Freedom.Melodia asta am auzito cred ca de 100.000 dar a prins la public si trebuie sa recunosc ca mi-a placut si mie cat de cat.

Urmeaza o melodie House,este vorba despre Christian Malloni - Agua Ardiente.Melodia asta am auzit ca a fost una dintre cele mai difuzate melodii din cluburi.Agua Ardiente a fost lider de clasament timp de 3 saptamani in 20 Vibe's Chart.Eu m-am cam plictisit de ea.

Urmeaza Neylini - Muleina varianta Dj Andi Remix.Pot sa spun ca este unul dintre cele mai reusite remix-uri ale lui Dj Andi.Mi-a placut foarte mult melodia dar a prins cam greu avand in vedere ca piesa a intrat in playlist-ul VIBE FM in luna ianuarie.

Edward Maya
o colaborare cu Dj-ita de la ViBE FM Vika Jigulina - Stereo love:Hmm...pot sa spun ca Stereo Love a fost hit-ul hit-urilor si al primaverii si al verii dar la fel ca Muleina,piesa a fost difuzat cam greu la alte posturi de radio.Melodia a fost lansata pe 28 februarie 2009 exclusiv pe ViBE FM in cadrul emisiunii Request 629.

Era sa uit noul proiect Crazy Win care a facut furori vara asta cu single-ul "Beautifull lover".Crazy Win este o trupa Pop Rock,acest proiect este pornit de baietii de la Play&Win.Beautifull Lover se difuzeaza pe ViBE FM in varianta Dj Andi Remix iar mai jos puteti asculta varianta original mix.

Si ultimul dar nu cel din urma DJ Robert Georgescu feat. Annamari Dancs - Live your Life.Este o piesa foarte buna,linistitoare si a fost una dintre cele mai difuzate piese de la radio,eu am auzit-o prima data la o terasa si sincer nu am aflat nimic de ei,am cautat pe google dar degeaba.Si cam atat,astea cred ca au fost toate hit-urile verii 2009.Sper ca la anu sa avem mai multe si mai bune.
Mai jos puteti asculta hit-urile verii 2009.
Enjoy!

Dj Andi feat. Stella - Freedom
Asculta mai multe audio Muzica

Christian Malloni - Agua Ardiente
Asculta mai multe audio Muzica

Neylini - Muleina
Asculta mai multe audio Muzica

Edward maya ft Vika Jigulina - stereo love
Asculta mai multe audio Muzica

DJ Robert Georgescu feat. Annamari Dancs - Live your Life
Asculta mai multe audio Muzica

Crazy Win - beautifull lover
Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu