24 septembrie 2009

God bless house music



Noul proiect al celor de la Deepside Deejays s-a lansat! se numeste God bless house music, iar noi suntem sigur ca din nume, va dati seama la ce se refera baietii! nu mai avem de asteptat decat urmatoarele 8 spatamani, in care deepside deejays vor lansa 10 piese, realizate in cloaborare cu Robin S, Abigail Bailey, Yves Larock, Grasu XXL, Alex, Amsterdam Avenue, Damon sau Erico V.
Pe blogul lor oficial, baietii declara:"un concept nou,o noua calatorie spre secretele muzicii house! De la house la deep house, de la progressive la electro, aceasta este prima parte a aventurii noastre!"

Pe 19 noiembrie vor lansa compilatia “Deepside Deejays - God Bless House Music Part 1 (The Beginning)” pe care vor fi incluse realizarile lor din primul an si va fi insotita de o petrecere aniversara!Iar in aceste 8 saptamani puteti gasii pe blog toate melodiile lansate din proiectul God bless house music.Cel mai mult astept sa ascult colaborarea cu Alex.Mai jos puteti asculta un cover al proiect-ului si puteti viziona un teaser.
Enjoy!

Deepside Deejays - God Bless House Music (The Beginning)
Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu