2 septembrie 2009

David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch

Sexy Bitch este noul single de la David Guetta in colaborare cu Akon.David a inceput sa mixeze primele sale discuri de muzica la varsta de 13 ani si a organizat petreceri la 15 ani. Doi ani mai tarziu a lucrat ca DJ intr-un club numit Broad din Paris.DJ-ul francez David Guetta este propulsat in topul DJ-ilor datorita deselor prezente la unul dintre cele mai mari evenimente mondiale din zona dance – Sensation White

Akon a descoperit pentru prima data hip-hop-ul in New Jersey, dar lumea infractorilor, ajungand la inchisoare pentru furt de masini. Timpul pe care l-a petrecut in arest, l-a folosit pentru a-si lucra ideile muzicale. Dupa ce a fost eliberat, a continuat sa compuna si a inceput sa inregistreze, reusind astfel, in anul 2004, sa lanseze albumul sau de debut `Trouble`. Acesta include piese care au avut mare succes, precum `Locked Up`, `Lonely`, `Bananza (Belly Dancer)`, si `Ghetto`. `Locked Up` a ajuns in Top 10 US si in Top 5 UK. `Ghetto` a devenit hit radio, dupa ce a fost remixata pentru a include versuri ale legendarilor Notorious B.I.G. si 2Pac.

Despre single-ul "Sexy Bitch" pot spune ca a fost o colaborare foarte reusita dintre un talentat Dj francez si un cantaret de muzica Hip-Hop.Piesa beneficiaza de un videoclip lansat acum cateva zile(Povestea videoclipului este una simpla cand se trezeste Akon gaseste peste tot fotgrafii din noaptea fierbinte pe care a petrecut-o cu o fata pe care a intalnit-o la petrecerea la piscina data de David Guetta).

Piesa a intrat in playlist-ul ViBE FM de mai bine de o saptamana.Credeti ca va avea acelasi succes ca si colaborarea cu Kelly Rowland - When love takes over?Mai jos puteti viziona videoclipul si puteti asculta si piesa.
Auditie&vizionare placuta!


David Guetta & Akon - Sexy Bitch
Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu