22 ianuarie 2010

Single nou:Fly Project - Mandala


Dupa hitul "Unisex" cei de la FlyProject lanseaza un nou single "Mandala".Piata muzicala romaneasca a inceput sa zboare la mare altitudine din luna octombrie, intr-un univers al distractiei si veseliei, odata cu lansarea albumului de debut semnat FLY PROJECT, album intitulat simplu si sugestiv FLY PROJECT. Trupa si-a facut debutul vara trecuta cu piesa "RAISA", unul din hit-urile verii 2005, iar acest debut a fost facut cu dreptul.

FLY PROJECT inseamna Tudor Ionescu si Dan Denes.

Tudor Ionescu are 26 de ani si este originar din Brasov. Muzica este pasiune vietii sale. Printre preferati sai se numara Red Hot Chili Peppers si BoyzIIMen. In acest moment Tudor este student la Facultatea de Relatii Publice si Publicitate din Brasov si lucreaza ca Dj si producator la un post local de radio din Brasov. Printre hobby-urile sale se numara: calatoriile, sportul si muzica. Tudor se descrie va un tanar normal caruia ii plac muzica, fetele, petrecerile si filmele.Cea mai mare dorinta a lui Tudor este sa ajunga in China dar sa si danseze hula-hula pe o plaja din Hawaii.

Dan Denes are 31 de ani si lucreaza ca inginer de sunet la un studio de inregistrari din Brasov. A absolvit Universitatea tehnica si se considera un om foarte norocos pentru ca face ceea ce iubeste cel mai mult: muzica. Dan are o sora mai mare si este unchi,avand o nepotica pe care o iubeste foarte tare. Artistii sai favoriti sunt BoyzIIMen si Mariah Carey dar asculta si multa muzica electronica. Dorinta sa cea mai mare este sa aiba cu cativa ani mai putin si sa profite la maximum de ce are in acest moment.
Intalnirea dintre Tudor si Dan a avut loc in urma cu trei ani prin intermediul unei prietene comune. Cei doi s-au imprietenit foarte repede si au ajuns la concluzia ca ai aceleasi gusturi muzicale, astfel incat au pus bazele trupei FLY PROJECT
credeti ca va devenii un hit noul single Mandala?
Biografie:BestMusic.ro
Auditie placuta!


Fly Project - Mandala
Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu