1 septembrie 2010

Hiturile verii 2010

Gata,s-a terminat vara,s-au terminat petrecerile nebune de pe malul marii,mai e putin si incepe scoala,in cazul meu liceul.Am lenevit destul de mult in luna august dar v-am promis ca revin in forta luna aceasta.La fel ca si anul trecut,in acest articol de inceput de septembrie voi vorbii despre hiturile verii 2010,cele mai tari hituri din vara aceasta,promovate atat la radio cat si in cluburi,si trebuie sa recunoastem ca au fost multe hituri.

Incepem sa discutam,pornim la drum cu piesa care a avut cele mai multe difuzari la radio si anume "I like the trumpet" de la Dj Sava si Raluka.Melodia s-a bucurat de un succes imens vara aceasta la radio dar si in cluburi,a fost promovata si ultra promovata.A fost lansata la sfarsitul lunii martie respectiv aprilie,eram sigur ca va deveni hit si v-am prezentat-o si eu in ziua lansarii,mai multe detalii despre piesa gasiti aici.Eu unul m-am plictisit de moarte de ea.

Asculta mai multe audio Muzica
Dem'a lick lick lick lick shot licky licky licky licky lick lick shot.Versurile care ne-au colorat vara, este vorba despre "Lick Shot" de la Sunrise Inc. a fost mare hit vara asta acest single,si sincer cand a fost lansat m-am indoit ca va avea succes si ca va fi asa promovata.Mi-a placut mult si cred ca si voua v-a placut la fel de mult.Mai multe detalii gasiti aici.

Asculta mai multe audio Muzica
Inca un mare hit vara aceasta a fost "Mamasita" de la Narcotic Sound si Christian D. a fost si este in continuare un hit.Single-ul se afla pe locul 2 in topul difuzarilor de la radio,dupa Dj Sava.Ciudat este ca la cat de difuzata a fost,eu inca nu m-am saturat sa o ascult,e ritmata a prins foarte bine.A fost lansata la inceputul lunii decembrie a anului trecut,insa se vedea ca nu va prinde,asa ca baietii de la Narcotic Sound au realizat un rework alaturi de Matteo ceea ce a rezultat hitul de acum.Mai multe detalii despre piesa gasiti aici iar aici gasiti videoclipul.

Asculta mai multe audio Muzica
Dupa hitul "Indianotech",Mossano revine cu un nou single,actual hit numit "Zingarinho".Da si Zingarinho a fost hit dar din pacate nu a avut acelasi succes cum l-a avut "Indianotech".Piesa a fost lansata la inceputul lunii mai si a fost produsa de David Deejay.Voua v-a placut ? Mai multe detalii despre single gasiti aici.

Asculta mai multe audio Muzica
AlexUnder Base ft Lys - Drums ,inca un hit de succes,si de admirat faptul ca Lys se afla la primul single,primul hit,iar acum 2 saptamani a lansat si videoclipul.Eu sincer m-am plictisit repede de el,care e parerea vostra? Detalii aici

Asculta mai multe audio Muzica
Acelasi stil cu care s-au facut cunoscuti de la inceputul carierei,Dj Project si Giulia au avut un mare hit vara aceasta si anume "Regrete".Melodia a fost lansata la Vibe FM,iar in momentul actual cred ca se afla in toate clasamentele posturilor de radio din tara.De asemenea single-ul are si un videoclip pe care il puteti urmarii aici.Mai multe detalii gasiti aici

Asculta mai multe audio Muzica
Disco Romancing,un nou stil abordat de Elena,un nou hit.
M-am cam lungit mult cu acest articol,iau o mica pauza si ma apuc sa scriu si partea a 2-a.

Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu