8 septembrie 2010

Concert David Guetta @ Romexpo - 15 octombrie


Acum cateva saptamani am auzit un zvon pe net,cum ca David Guetta ar sustine un concert in Romania pe 15 Octombrie cu scopul de a promova albumul "One Love".Se pare,din fericire ca zvonul a fost unul real.Deja biletele s-au pus spre vanzare pe site-ul Eventim.ro.Mai multe detalii:
"

În data de 15 octombrie 2010 cel mai popular artist al muzicii electronice, DAVID GUETTA concertează la Bucureşti! Superstarul francez se va afla în Capitală în cadrul seriei de evenimente internaţionale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care include şi concerte la Bratislava, Debrecen şi Praga.

Evenimentul va fi găzduit de Romexpo, una din cele mai mari săli din România, iar atmosfera unică va fi asigurată de un sistem de sonorizare de nivel mondial şi de o tehnică de lumini care cuprinde o serie de elemente vizuale unicat.

Datorită succesului imens al celui de al patrulea album - One Love, apărut în august 2009 - semnat David Guetta, turul de triumf al acestuia continuă neîntrerupt. Discul, la care au contribuit staruri precum membrii trupei Black Eyed Peas, Akon sau Kelly Rowland, se menţine în fruntea clasamentelor de vânzări şi al dance chart-urilor, cele mai bune piese fiind prezente permanent în playlist-ul radiourilor şi la televiziunile muzicale.

Succesele lui David Guetta nu i-au lăsat indiferenţi nici pe cei care decid soarta celor mai prestigioase premii de muzică din lume: artistul a fost nominalizat la patru premii Grammy şi a primit trofeul pentru melodia When Love Takes Over (feat. Kelly Rowland).

La International Dance Music Awards a avut un success şi mai răsunător: a fost nominalizat la nu mai puţin de 10 categorii, ieşind învingător la patru din ele: Best Producer, Best European DJ, Best Pop Dance Song, Best Album.

Pentru concertul din 15 octombrie, cu începere la ora 21.00, biletele pot fi procurate în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi pe www.eventim.ro. Merită să vă grăbiţi, pentru că primele 1000 de bilete vor avea un preţ special de 95 RON, următoarele bilete, până la cel cu numărul 5000 fiind puse în vânzare la preţul de 110 RON. După epuizarea celor 5000 de bilete, biletele cumpărate în avans până în ziua evenimentului vor costa 120 RON, iar la intrare se va plăti 135 RON.

Organizatorii au scos la vânzare şi bilete VIP, în număr limitat. Posesorii biletului GOLD VIP, în valoare de 300 de lei, pot savura evenimentul din locaţia special amenajată lângă scenă, în compania unor băuturi speciale, iar cei care achiziţionează biletul SILVER VIP, în valoare de 160 de lei, vor avea un loc asigurat în galeria de vizavi de scenă. "
Sursa:DavidGuettaParty.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu