9 septembrie 2010

O melodie buna: ATB - What About Us


In dimineata aceasta,asa innorata cum era,am ascultat o melodie foarte buna,veche dar buna.Este vorba despre "What About Us" de la ATB.Melodia are un an si ceva dar e foarte buna,chiar de curand am auzit de ea.ATB este unul dintre producatorii mei favoriti din lume de aceea l-am votat anul acesta in clasamentul "top 100 Dj Mag".

In 1992 ia decizia de a face muzica singur. Echipat cu un computer Amiga si un mic sintetizator, isi produce primele piese in propriul dormitor. Printr-un prieten il cunoaste pe Thomas Kukula a.k.a. General Base, iar acesta, impresionat de primele sale experimente, ii pune la dispozitie studioul sau pentru a-si finaliza proiectele. In acest studio, pe langa multe alte echipamente, Andre remarca un sintetizator Sequential Pro One, de unde si numele primului sau proiect - Sequential One.

`Dance`, primul sau single cu Sequential One, a fost lansat in februarie 1993 si a fost urmat de alte lansari techno-oriented. Pas cu pas, Andre si-a pus la punct propriul sau studio.

Totusi, Andre s-a remarcat doar odata cu lansarea de catre Kontor Records a single-ului `9 PM (Till I Come)`. Aceasta explozie de beat-uri dance pline de viata, precum si ghitara unica, caracteristica pentru ATB, a devenit un hit de top in intreaga lume.

Andre a intrat in toate chart-urile internationale si cu urmatoarele sale single-uri `Don't stop` si `Killer`, aceasta serie de succese facandu-l sa inregistreze primul sau album `Movin' Melodies`. A avut un mare succes nu numai ca producator, ci si ca remixer, hituri ale artistilor ca Moby, William Orbit si A-HA ajungand sa fie perfecte pentru dance.

Biografie:Bestmusic.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu