20 septembrie 2010

Dj Andi IN THE MIX @1Music Channel


Tocmai ma uitam pe site-ul Vibefm.ro si am dat de un articol interesant,cum ca DJ Andi ar avea o emisiune noua la Music Channel,si anume mixeaza o ora direct la tv.Conform Vibefm.ro
"Un concept nou de clubbing, un show frenetic, energic, main si underground. Televiziunea ofera o mare surpriza: "The best DJ, the best beats & mixes"...totul este la superlativ! Gazda show-ului este DJ Andi, iar cluberii sunt parte a acestei premiere absolute. Pentru prima data la televiziunile din Romania, un DJ mixeaza in BPM - video & audio. Cea mai fina selectie mainstream se combina cu beat-urile funky house, in noul concept de show, care va avea premiera saptamana viitoare, vineri (24.09), de la ora 22.00 la Music Channel. Incearca se te gandesti - cei mai titrati DJ-ii si artisti ai momentului direct in sistemul tau stereo! Incepand cu data de 24 septembrie, ora 22.00, Music Channel intra la tine in camera si-ti zguduie membrana boxelor, cu o ora de mix. "DJ ANDI IN THE MIX" iti ofera acces direct in lumea DJ-ilor care creeaza hype. O ora de mix in BPM, video & audio, care pastreaza esenta sound-ului modern. Premiera absoluta este modalitate de prezentare a acestui show: un DJ, mult BPM - DJ ANDI poarta muzica dance cu el si o aduce in "DJ ANDI IN THE MIX".
Mi se pare un proiect foarte bun,si cu siguranta il voi asculta/viziona in fiecare vineri,mai ales ca e vineri,perfect pentru inceput de weekend.Poate o sa fac si un tracklist pe blog,si apropo,Dj Andi si Liviu Hodor revin cu emisiunea Dance Chart la inceputul lunii octombrie.
Sursa:Vibefm.ro

2 comentarii:

Aurelian spunea...

Pe principiul : Sa vedem ,sa vedem ce-o sa iasa !...Abia astept.

Bogdan Gabriel spunea...

Unde se pot gasi tracklist-urile :-?
:D (k am auzit track-uri super):D bv dj Andi:D

Trimiteți un comentariu