15 iunie 2010

Impact ft. Moving Elements lanseaza “Mix the Remixes”


Baietilor de la Impact le-a mers foarte bine in ultima perioada,ma rog acum ceva timp.Ei au lansat single-ul “Blame it On The Sun” in luna noiembrie a anului trecut si a avut mare succes.A stat aproximativ 5 luni in clasamentul 20 Vibe’s Chart,cred ca a fost ce-a mai “rezistenta” daca pot zice asa melodie din clasament.
“Iti place un beat mai agresiv sau unul mai lent, vrei sa gusti din plin senzatiile jamaicane, preferi genul trance, tech, down-tempo sau dance-floor? IMPACT si MOVING ELEMENTS iti fac cadou un pachet de noua remixuri ale single-ului “Blame It On The Sun“, semnate de DJ de top, ca: SuggarDaddys, Claudio Cristo, Dj Ralmm, Dan Rouge, Nick Kamarera, LLP, Dario Zack, Almud sau M.T.C.
“Azi, Moving Elements implinesc 3 ani de existenta. Cum noi ne-am propus sa facem periodic mici cadouri tuturor celor carora le place muzica noastra, am considerat ca acesta ar fi un moment foarte bun sa lansam acest pack de remixuri, “MIX THE REMIXES“, care celebreaza venirea verii si deschiderea oficiala a sezonului estival. Noua ne place vara si iubim soarele, motiv pentru care oferim un cadou plin de soare! A venit varaaaaa, nu uitati motto-ul nostru: WE PARTY LIKE CRAZY!!! “,
“Mix The Remixes” poate fi downloadat GRATUIT de pe : www.impactmusic.ro si www.movingelements.ro.
Mai jos puteti asculta un mix realizat de Mooving Elements cu remixurile de pe site

Auditie placuta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu