8 iunie 2010

VIdeoclip:Radio Killer - Be Free

Acum o ora a avut premiera pe site-ul Radio21.ro videoclipul piesei "Be Free" de la Radio Killer.Mai multe au povestit cei de la Radio 21.Dupa parerea mea este unul dintre cele mai reusite videoclipuri ale anului,imi place foarte mult,mai ales efectele,si grafica,ma duce cu gandul la o reclama de la Pepsi.

"Intr-o regie impresionanta semnata Iulian Moga, Bucurestiul devine terenul de fotbal Radio Killer. Alaturi de protagonistii clipului – Smiley si Paul Damixie, peste patruzeci de fotbalisti au participat la filmari, plasati in locatii dintre cele mai neobisnuite. In premiera pentru o productie muzicala, acestora li se alatura si Ilie Nastase, o figura legendara a sportului romanesc, iar printre fotbalisti ii veti putea recunoaste pe Ousman N’Doye si Ionut Lupescu.
Videoclipul Be Free reprezinta o premiera si pentru Paul Damixie, aflat la prima aparitie ca parte din Radio Killer. Paul Damixie, ultimul si cel mai asteptat dintre killeri va face parte alaturi de Smiley din formula de scena si va alcatui set-ul pentru show-rile Radio Killer."Mai jos puteti viziona videoclipul piesei "Be Free" de la Radio Killer.
Vizionare placuta!
Sursa:Radio21.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu